متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان ترامادول | مشکان آرا نویسنده برتر انجمن یک رمان

RahaAmini

نویسنده انجمن
سطح
41

ارسالی‌ها
1,804
پسندها
45,766
امتیازها
63,073
مدال‌ها
52
یاس عزیزم این یه نقد فوق کوچولوئه :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: امیدوارم رمان زیبات، زیباتر هم بشه
عنوان: ترامادول اگه نبود، زندگی نیکائین، مسیح، ستاره، عماد، نیهان و... کاملا عوض می‌شد! ترامادول نقطه‌ی ثقل این داستانه.
تک کلمه‌ست، پوشش دهنده‌ی ضعیفی برای ژانر اجتماعیه،‌ عاشقانه‌ای در آن هویدا نیست و کمی به ژانر جنایی نزدیکه.
با تمام این احوال اما، همون‌جور که گفتم معنای درست ترامادول زمانی‌که ماجرا رو باز می‌کنه معلوم می‌شه. به دلیل این حسن انتخاب و کنجکاو کننده بودنش، تک کلمه بودنش اهمیتی نخواهد داشت.

خلاصه: جمله اول خلاصه می‌تواند بهتر عنوان شود( مخصوصا مابین کلمات قبل از عروسی و فاش) تا از حالت گنگی بیرون بیاید. به جز این مطلب، خلاصه‌ای جذاب و گیرا دارد هرچند که ابهام در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Surin

ویراستار انجمن
سطح
20

ارسالی‌ها
834
پسندها
14,654
امتیازها
31,973
مدال‌ها
20
به نام یگانه خدای بی‌همتا
همخوانی گروهی انجمن یک رمان، دور دوم

اول این‌که ببخشید رمان رو لایک نکردم صفحات آخر رو، چون انتهای نت بود متاسفانه فقط می‌خوندم و می‌رفتم
برسیم به خود رمان
نمی‌دونم نقطه ضعف محسوب میشه یا قوت، اما رمانت جز محدود رمان‌هایی بود که اشکم رو درآورد، و به خودتم گفتم که بهت تبریک میگم
اسم رمانت جذاب بود، چون در نگاه اول عادی به نظر نیاد اما در واقع و در معنی دور، معنای زیبایی داره
روند رمان، در واقع اول رمان اون‌جا که دختر داستان فهمید رکب خورده، خیلی تند بود که البته گمونم تعریف گذشته بود
مریض بودن اون بچه...

امضا : Surin

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
یاس عزیزم این یه نقد فوق کوچولوئه :458209-f12060c2c913aba8ccc50517d4698098: امیدوارم رمان زیبات، زیباتر هم بشه
عنوان: ترامادول اگه نبود، زندگی نیکائین، مسیح، ستاره، عماد، نیهان و... کاملا عوض می‌شد! ترامادول نقطه‌ی ثقل این داستانه.
تک کلمه‌ست، پوشش دهنده‌ی ضعیفی برای ژانر اجتماعیه،‌ عاشقانه‌ای در آن هویدا نیست و کمی به ژانر جنایی نزدیکه.
با تمام این احوال اما، همون‌جور که گفتم معنای درست ترامادول زمانی‌که ماجرا رو باز می‌کنه معلوم می‌شه. به دلیل این حسن انتخاب و کنجکاو کننده بودنش، تک کلمه بودنش اهمیتی نخواهد داشت.

خلاصه: جمله اول خلاصه می‌تواند بهتر عنوان شود( مخصوصا مابین کلمات قبل از عروسی و فاش) تا از حالت گنگی بیرون بیاید. به جز این...

امضا : -No Voice

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
به نام یگانه خدای بی‌همتا
همخوانی گروهی انجمن یک رمان، دور دوم

اول این‌که ببخشید رمان رو لایک نکردم صفحات آخر رو، چون انتهای نت بود متاسفانه فقط می‌خوندم و می‌رفتم
برسیم به خود رمان
نمی‌دونم نقطه ضعف محسوب میشه یا قوت، اما رمانت جز محدود رمان‌هایی بود که اشکم رو درآورد، و به خودتم گفتم که بهت تبریک میگم
اسم رمانت جذاب بود، چون در نگاه اول عادی به نظر نیاد اما در واقع و در معنی دور، معنای زیبایی داره
روند رمان، در واقع اول رمان اون‌جا که دختر داستان فهمید رکب خورده، خیلی تند بود که البته گمونم تعریف گذشته...

Bina.a

کاربر فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
1,086
پسندها
24,504
امتیازها
47,073
مدال‌ها
24
سلام
از فواید آخر اومدن اینه که دیگه نظرا و نقدا رو می‌کنن :hmmsmiley02: البته من کلا نظر خاصی نداشتم
موضوعش از بین رمانایی که من همش می‌خوندم، تازه بود و به نظرم شخصیتا منسجم و قابل‌باورن. اسم رمانم... خب من هنوزم نتونستم ربطش رو بفهمم! مقدمه اگر کوتاه‌تر باشه خیلی خوب می‌شه.
بعد یه چیزی که شاید مسخره باشه و شایدم من بادقت نخوندم:106:اصولا نیکایین تو ذهن من علاوه بر خصوصیات اخلاقیش‌، یه دختری که حجاب خوبی داره؛ اما چرا اون روز که می‌خواستن بره پیش مسیح برای ستاره، پیراهن چارخونه پوشیده بود؟
و نکته‌ی آخر: خیلی از کلمه‌های انگلیسی استفاده شده بود:)
موفق باشی

آخرین ویرایش
امضا : Bina.a

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
سلام
از فواید آخر اومدن اینه که دیگه نظرا و نقدا رو می‌کنن :hmmsmiley02: البته من کلا نظر خاصی نداشتم
موضوعش از بین رمانایی که من همش می‌خوندم، تازه بود و به نظرم شخصیتا منسجم و قابل‌باورن. اسم رمانم... خب من هنوزم نتونستم ربطش رو بفهمم! مقدمه اگر کوتاه‌تر باشه خیلی خوب می‌شه.
بعد یه چیزی که شاید مسخره باشه و شایدم من بادقت نخوندم:106:اصولا نیکایین تو ذهن من علاوه بر خصوصیات اخلاقیش‌، یه دختری که حجاب خوبی داره؛ اما چرا اون روز که می‌خواستن بره پیش مسیح برای ستاره، پیراهن چارخونه پوشیده بود؟
و نکته‌ی آخر: خیلی از کلمه‌های انگلیسی استفاده شده بود:)
موفق باشی
ممنون از این ک وقت گذاشتی و خوندی...

Niyosha22

نویسنده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
3,019
پسندها
29,662
امتیازها
61,673
مدال‌ها
29
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز
همخوانی گروهی رمان ترامادول
نام رمان، جدید و کنجکاو کننده‌ست. تک کلمه‌ای جذاب که با فهمیدن معنای آن شوق بیشتری برای خواندن پیدا کردم. ترامادول ژانرها و محتوا را نسبتا پوشش داده. اسم خلاقی بود جاذبه‌ی خوبی داشت.
خلاصه‌ زیاد جذاب کننده نبود و وقایع می‌تونست مجهول‌تر و زیباتر بیان بشه با این‌که خلاصه زیبایی خودش رو داشت. بزرگ‌ترین مشکل خلاصه این بود که کفه‌ی معلوماتش خیلی سنگین بود. یک جورایی چندین پارت آغازین رو فاش کرده بود. شخصیت اصلی متوجه میشه که همسرش زن و بچه‌ی دیگه‌ای داره و قید ازدواج با اون رو می‌زنه و در پرورشگاه مشغول به کار میشه و بچه‌ای که مشکل قلبی داره و سپس مرگی که باز همه چیز رو عوض...

امضا : Niyosha22

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده عزیز
همخوانی گروهی رمان ترامادول
نام رمان، جدید و کنجکاو کننده‌ست. تک کلمه‌ای جذاب که با فهمیدن معنای آن شوق بیشتری برای خواندن پیدا کردم. ترامادول ژانرها و محتوا را نسبتا پوشش داده. اسم خلاقی بود جاذبه‌ی خوبی داشت.
خلاصه‌ زیاد جذاب کننده نبود و وقایع می‌تونست مجهول‌تر و زیباتر بیان بشه با این‌که خلاصه زیبایی خودش رو داشت. بزرگ‌ترین مشکل خلاصه این بود که کفه‌ی معلوماتش خیلی سنگین بود. یک جورایی چندین پارت آغازین رو فاش کرده بود. شخصیت اصلی متوجه میشه که همسرش زن و بچه‌ی دیگه‌ای داره و قید ازدواج با اون رو می‌زنه و در پرورشگاه مشغول به کار میشه و بچه‌ای که...

~ßΛD GIŔĿ~

رو به پیشرفت
سطح
0

ارسالی‌ها
131
پسندها
8,186
امتیازها
23,913
  • محروم
همخوانی گروهی
با سلام خسته نباشید :)
باعث افتخارمه که رمانت رو خونم:)
بریم برای نقد:
1_نام رمان:
خب نام رمان به علاوه که کنجکاوت میکنه، بهت می‌فهمونه که این رمان شخصیت های داستان تا مرز مرگ میرن و میان!
2_خلاصه:
خب بخشی از رمانت رو لو داده:////
3_جلد:
خب جلد رمانت عالیه:) کاملا همه ی ژانر هارو بخوبی پوشش داده:)
4_مقدمه:
خب تو مقدمه هیچ ربطی به عاشقی نداره:/
5_اصل مطلب:
خب تو پارت اول:
خط اول :
آرام آرام× آرام‌آرام:)
پارت سوم:
خط دهم:
اینقده× اینقدر:)
خط یازدهم:
(صدای مهربان و صمیمی پرگل هم همراهی می‌کند رفیق کوچک‌ترش را.)اینجا می‌تونی بگی (صدای مهربان صمیمی پرگل هم رفیق کوچک ترش را همراهی می‌کند)
عزیزم ببخشید دیگه همین در توانم بود:)))

امضا : ~ßΛD GIŔĿ~

-No Voice

نویسنده انجمن
سطح
43

ارسالی‌ها
1,228
پسندها
66,816
امتیازها
60,573
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
همخوانی گروهی
با سلام خسته نباشید :)
باعث افتخارمه که رمانت رو خونم:)
بریم برای نقد:
1_نام رمان:
خب نام رمان به علاوه که کنجکاوت میکنه، بهت می‌فهمونه که این رمان شخصیت های داستان تا مرز مرگ میرن و میان!
2_خلاصه:
خب بخشی از رمانت رو لو داده:////
3_جلد:
خب جلد رمانت عالیه:) کاملا همه ی ژانر هارو بخوبی پوشش داده:)
4_مقدمه:
خب تو مقدمه هیچ ربطی به عاشقی نداره:/
5_اصل مطلب:
خب تو پارت اول:
خط اول :
آرام آرام× آرام‌آرام:)
پارت سوم:
خط دهم:
اینقده× اینقدر:)
خط یازدهم:
(صدای مهربان و صمیمی پرگل هم همراهی می‌کند رفیق کوچک‌ترش را.)اینجا می‌تونی بگی (صدای مهربان صمیمی پرگل هم رفیق کوچک ترش را همراهی می‌کند)...