itszari کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 420 پسندها 1,122 امتیازها 7,283 مدالها 10 8/5/24 #361 چرا همش قلب تو دستشه چرا گل توی دستش نیست؟ میدونم مسخرهست ولی گفتم یه چیزی بپرونم امضا : itszari
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,509 پسندها 19,901 امتیازها 48,373 مدالها 33 8/5/24 #362 .ARNI گفت چرا همش قلب تو دستشه چرا گل توی دستش نیست؟ میدونم مسخرهست ولی گفتم یه چیزی بپرونم کلیک کنید تا باز شود... چرا شنل یا پالتوشو انداخته سر شونش ؟ انگاری میگه وایسا دارم میام برات آخرین ویرایش 18/7/24
.ARNI گفت چرا همش قلب تو دستشه چرا گل توی دستش نیست؟ میدونم مسخرهست ولی گفتم یه چیزی بپرونم کلیک کنید تا باز شود... چرا شنل یا پالتوشو انداخته سر شونش ؟ انگاری میگه وایسا دارم میام برات
خانومِ اِل رو به پیشرفت سطح 5 ارسالیها 149 پسندها 488 امتیازها 2,803 مدالها 5 18/7/24 #363 Delaram*☆♡ گفت «عالیترین جمله ی مسخره ای بود که شنیدم چون دیشب پروفم اینجوری شد دلم رو گرفتم تو دستامچون قفسه سینم شکست. همیشه گل تو دستامه وچشمام حتی با باند خونی وزخم» ــــــــ چرا شنل یا پالتوشو انداخته سر شونش ؟ انگاری میگه وایسا دارم میام برات کلیک کنید تا باز شود... چرا گل و آورده جلوی دماغش؟ نکنه دماغش گنده ست نمیخواد کسی ببینه امضا : خانومِ اِل
Delaram*☆♡ گفت «عالیترین جمله ی مسخره ای بود که شنیدم چون دیشب پروفم اینجوری شد دلم رو گرفتم تو دستامچون قفسه سینم شکست. همیشه گل تو دستامه وچشمام حتی با باند خونی وزخم» ــــــــ چرا شنل یا پالتوشو انداخته سر شونش ؟ انگاری میگه وایسا دارم میام برات کلیک کنید تا باز شود... چرا گل و آورده جلوی دماغش؟ نکنه دماغش گنده ست نمیخواد کسی ببینه
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 27 ارسالیها 2,509 پسندها 19,901 امتیازها 48,373 مدالها 33 18/7/24 #364 خانومِ اِل گفت چرا گل و آورده جلوی دماغش؟ نکنه دماغش گنده ست نمیخواد کسی ببینه کلیک کنید تا باز شود... چرا تصویر سینی غذاشو میزاره پروفش؟! نکنه خانوم ال صورتش مشکل داره ...نمیخواد کسی ببینه ولی، دست پختش بی نقصه.
خانومِ اِل گفت چرا گل و آورده جلوی دماغش؟ نکنه دماغش گنده ست نمیخواد کسی ببینه کلیک کنید تا باز شود... چرا تصویر سینی غذاشو میزاره پروفش؟! نکنه خانوم ال صورتش مشکل داره ...نمیخواد کسی ببینه ولی، دست پختش بی نقصه.
Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,248 امتیازها 24,673 مدالها 26 18/7/24 #365 Delaram*☆♡ گفت چرا تصویر سینی غذاشو میزاره پروفش؟! نکنه خانوم ال صورتش مشکل داره ...نمیخواد کسی ببینه ولی، دست پختش بی نقصه. کلیک کنید تا باز شود... چرا نیمرخه نکنه از تمام رخ یه خال گوشتی زشت داره؟ امضا : Altinay*
Delaram*☆♡ گفت چرا تصویر سینی غذاشو میزاره پروفش؟! نکنه خانوم ال صورتش مشکل داره ...نمیخواد کسی ببینه ولی، دست پختش بی نقصه. کلیک کنید تا باز شود... چرا نیمرخه نکنه از تمام رخ یه خال گوشتی زشت داره؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,383 پسندها 40,264 امتیازها 96,873 مدالها 41 18/7/24 مدیر #366 Altinay* گفت چرا نیمرخه نکنه از تمام رخ یه خال گوشتی زشت داره؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا فک کردی فقط پاهای خودت کتاب میخونن؟ امضا : Kalŏn
Altinay* گفت چرا نیمرخه نکنه از تمام رخ یه خال گوشتی زشت داره؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا فک کردی فقط پاهای خودت کتاب میخونن؟
Vana~ پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 40 ارسالیها 13,002 پسندها 33,477 امتیازها 96,874 مدالها 69 سن 17 18/7/24 مدیرکل #367 ماهی قرمز؛ گفت چرا فک کردی فقط پاهای خودت کتاب میخونن؟ کلیک کنید تا باز شود... وا چرا موهاش شبیه ایناییه که دوسه سال تو جنگل بودن - جهت الکی ایراد گرفتن بود زیباست وگرنه. امضا : Vana~
ماهی قرمز؛ گفت چرا فک کردی فقط پاهای خودت کتاب میخونن؟ کلیک کنید تا باز شود... وا چرا موهاش شبیه ایناییه که دوسه سال تو جنگل بودن - جهت الکی ایراد گرفتن بود زیباست وگرنه.
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,383 پسندها 40,264 امتیازها 96,873 مدالها 41 18/7/24 مدیر #368 -Eunoia گفت وا چرا موهاش شبیه ایناییه که دوسه سال تو جنگل بودن - جهت الکی ایراد گرفتن بود زیباست وگرنه. کلیک کنید تا باز شود... چرا فکر کردی فقط خودت میتونی افقی شی، پیشیا محل بدن بهت، بعدشم عکس بگیری بذاری پروفایلت؟ آخرین ویرایش 18/7/24 امضا : Kalŏn
-Eunoia گفت وا چرا موهاش شبیه ایناییه که دوسه سال تو جنگل بودن - جهت الکی ایراد گرفتن بود زیباست وگرنه. کلیک کنید تا باز شود... چرا فکر کردی فقط خودت میتونی افقی شی، پیشیا محل بدن بهت، بعدشم عکس بگیری بذاری پروفایلت؟