- تاریخ ثبتنام
- 1/9/23
- ارسالیها
- 3,045
- پسندها
- 27,095
- امتیازها
- 55,673
- مدالها
- 36
چرا همش قلب تو دستشه چرا گل توی دستش نیست؟
میدونم مسخرهست ولی گفتم یه چیزی بپرونم![]()
چرا شنل یا پالتوشو انداخته سر شونش
وایسا دارم میام برات

آخرین ویرایش
چرا همش قلب تو دستشه چرا گل توی دستش نیست؟
میدونم مسخرهست ولی گفتم یه چیزی بپرونم![]()
وایسا دارم میام برات

چرا گل و آورده جلوی دماغش؟ نکنه دماغش گنده ست نمیخواد کسی ببینه«عالیترین جمله ی مسخره ای بود که شنیدم چون دیشب پروفم اینجوری شد دلم رو گرفتم تو دستامچون قفسه سینم شکست. همیشه گل تو دستامه وچشمام حتی با باند خونی وزخم
»
ــــــــ
چرا شنل یا پالتوشو انداخته سر شونش؟ انگاری میگه
وایسا دارم میام برات
![]()
چرا تصویر سینی غذاشو میزاره پروفش؟! نکنه خانوم ال صورتش مشکل داره ...نمیخواد کسی ببینه ولی، دست پختش بی نقصه.چرا گل و آورده جلوی دماغش؟ نکنه دماغش گنده ست نمیخواد کسی ببینه![]()
چرا نیمرخه نکنه از تمام رخ یه خال گوشتی زشت داره؟چرا تصویر سینی غذاشو میزاره پروفش؟! نکنه خانوم ال صورتش مشکل داره ...نمیخواد کسی ببینه ولی، دست پختش بی نقصه.![]()
چرا فک کردی فقط پاهای خودت کتاب میخونن؟چرا نیمرخه نکنه از تمام رخ یه خال گوشتی زشت داره؟

وا چرا موهاش شبیه ایناییه که دوسه سال تو جنگل بودنچرا فک کردی فقط پاهای خودت کتاب میخونن؟![]()

چرا فکر کردی فقط خودت میتونی افقی شی، پیشیا محل بدن بهت، بعدشم عکس بگیری بذاری پروفایلت؟وا چرا موهاش شبیه ایناییه که دوسه سال تو جنگل بودن
- جهت الکی ایراد گرفتن بود زیباست وگرنه.

وا چرا تو تاریکی وایساده نمیگه الآن جنی چیزی بلندش میکنهچرا فکر کردی فقط خودت میتونی افقی شی، پیشیا محل بدن بهت، بعدشم عکس بگیری بذاری پروفایلت؟![]()
چرا دوتایی شدی؟وا چرا تو تاریکی وایساده نمیگه الآن جنی چیزی بلندش میکنه![]()

حیفه چشماتو نبینن بده تاج رو بالا♡چرا دوتایی شدی؟![]()