MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 سن 22 1/9/20 نویسنده موضوع #1 جامی شعر بنوشیم. همراه باشیم با شاعران پارسی... هر روز با یک شاعر و کامی از جام شعر او... آخرین ویرایش 1/9/20 امضا : MARYAM.NAJAFI
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 سن 22 1/9/20 نویسنده موضوع #2 View this content on Instagram View this content on Instagram گر نباشد حیا و درک و شعور آدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور حَیوانی پَلشت و نکبت بار که فقط میتوان شد از او دور میچرد هرچه را که میبیند وانگهی گند می زند در سور گر که خدمت کند به قصد ریاست ور عبادت کند، به نیت حور بارها دیده ام من ایشان را از قضا آدمی ست بس مشهور #مرتضی_لطفی آخرین ویرایش 15/11/20 امضا : MARYAM.NAJAFI
View this content on Instagram View this content on Instagram گر نباشد حیا و درک و شعور آدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور حَیوانی پَلشت و نکبت بار که فقط میتوان شد از او دور میچرد هرچه را که میبیند وانگهی گند می زند در سور گر که خدمت کند به قصد ریاست ور عبادت کند، به نیت حور بارها دیده ام من ایشان را از قضا آدمی ست بس مشهور #مرتضی_لطفی
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 سن 22 2/9/20 نویسنده موضوع #3 تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو ای گل خوش نسیم من بلبل خویش را مسوز کز سر صدق میکند شب همه شب دعای تو من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی میکشم از برای تو دولت عشق بین که چون از سر فقر و افتخار گوشه تاج سلطنت میشکند گدای تو خرقه زهد و جام می گر چه نه درخور همند این همه نقش میزنم از جهت رضای تو شور ش*ر..اب عشق تو آن نفسم رود ز سر کاین سر پرهوس شود خاک در سرای تو شاهنشین چشم من تکیه گه خیال توست جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو خوش چمنیست عارضت... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 15/11/20 امضا : MARYAM.NAJAFI
تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو ای گل خوش نسیم من بلبل خویش را مسوز کز سر صدق میکند شب همه شب دعای تو من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی میکشم از برای تو دولت عشق بین که چون از سر فقر و افتخار گوشه تاج سلطنت میشکند گدای تو خرقه زهد و جام می گر چه نه درخور همند این همه نقش میزنم از جهت رضای تو شور ش*ر..اب عشق تو آن نفسم رود ز سر کاین سر پرهوس شود خاک در سرای تو شاهنشین چشم من تکیه گه خیال توست جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو خوش چمنیست عارضت... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 سن 22 12/9/20 نویسنده موضوع #4 دلبر برفت و دلشدگان را خبر نکرد یاد حریف شهر و رفیق سفر نکرد یا بخت من طریق مروت فروگذاشت یا او به شاهراه طریقت گذر نکرد گفتم مگر به گریه دلش مهربان کنم چون سخت بود در دل سنگش اثر نکرد شوخی مکن که مرغ دل بیقرار من سودای دام عاشقی از سر به درنکرد هر کس که دید روی تو بوسید چشم من کاری که کرد دیده من بی نظر نکرد من ایستاده تا کنمش جان فدا چو شمع او خود گذر به ما چو نسیم سحر نکرد #حافظ آخرین ویرایش 15/11/20 امضا : MARYAM.NAJAFI
دلبر برفت و دلشدگان را خبر نکرد یاد حریف شهر و رفیق سفر نکرد یا بخت من طریق مروت فروگذاشت یا او به شاهراه طریقت گذر نکرد گفتم مگر به گریه دلش مهربان کنم چون سخت بود در دل سنگش اثر نکرد شوخی مکن که مرغ دل بیقرار من سودای دام عاشقی از سر به درنکرد هر کس که دید روی تو بوسید چشم من کاری که کرد دیده من بی نظر نکرد من ایستاده تا کنمش جان فدا چو شمع او خود گذر به ما چو نسیم سحر نکرد #حافظ
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 سن 22 13/10/20 نویسنده موضوع #5 هر روز دلم در غم تو زارتر است وز من دل بیرحم تو بیزارتر است بگذاشتیم غم تو نگذاشت مرا حقا که غمت از تو وفادارتر است #مولانا آخرین ویرایش 15/11/20 امضا : MARYAM.NAJAFI
هر روز دلم در غم تو زارتر است وز من دل بیرحم تو بیزارتر است بگذاشتیم غم تو نگذاشت مرا حقا که غمت از تو وفادارتر است #مولانا
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 سن 22 13/10/20 نویسنده موضوع #6 جانا چه گویم شرح فراقت چشمی و صد نم جانی و صد آه #حافظ آخرین ویرایش 15/11/20 امضا : MARYAM.NAJAFI
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 سن 22 13/10/20 نویسنده موضوع #7 گفتم ای دل، نروی؟خار شوی، زار شوی بر سرِ آن دار شوی بی بَر و بی بار شوی نکند دام نهد؟خام شوی، رام شوی؟ نپَری جلد شوی، بی پر و بی بال شوی؟ نکند جام دهد؟ کام دهد، از لب خود وام دهد؟ در برت ساز زند، رقص کند، کافر و بی عار شوی؟ نکند م**س.ت شوی؟ فارغ از این هست شوی؟ بعد آن کور شوی، کر شوی، شاعر و بیمار شوی؟ نکُنَد دل نکَنی، دل بکَنَد، بهرِ تو دِل دِل نَکُنَد؟ برود در بر یار دگری، صبح که بیدار شوی؟؟! [COLOR=rgb(84... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 15/11/20 امضا : MARYAM.NAJAFI
گفتم ای دل، نروی؟خار شوی، زار شوی بر سرِ آن دار شوی بی بَر و بی بار شوی نکند دام نهد؟خام شوی، رام شوی؟ نپَری جلد شوی، بی پر و بی بال شوی؟ نکند جام دهد؟ کام دهد، از لب خود وام دهد؟ در برت ساز زند، رقص کند، کافر و بی عار شوی؟ نکند م**س.ت شوی؟ فارغ از این هست شوی؟ بعد آن کور شوی، کر شوی، شاعر و بیمار شوی؟ نکُنَد دل نکَنی، دل بکَنَد، بهرِ تو دِل دِل نَکُنَد؟ برود در بر یار دگری، صبح که بیدار شوی؟؟! [COLOR=rgb(84... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 سن 22 13/10/20 نویسنده موضوع #8 ای بس که نباشیم و جهان خواهدبود، نی نام زِ ما و نه نشان خواهدبود؛ زین پیش نبودیم و نَبُد هیچ خَلَل، زین پس چو نباشیم همان خواهدبود. #خیام آخرین ویرایش 15/11/20 امضا : MARYAM.NAJAFI
ای بس که نباشیم و جهان خواهدبود، نی نام زِ ما و نه نشان خواهدبود؛ زین پیش نبودیم و نَبُد هیچ خَلَل، زین پس چو نباشیم همان خواهدبود. #خیام
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 سن 22 23/10/20 نویسنده موضوع #9 همه شب در دل این بستر جانم آن گمشده را جوید زین همه کوشش بی حاصل عقل سرگشته به من گوید آن کسی را که تو می جویی کی خیال تو به سر دارد بس کن این ناله و زاری را بس کن او یار دگر دارد #فروغ_فرخزاد آخرین ویرایش 15/11/20 امضا : MARYAM.NAJAFI
همه شب در دل این بستر جانم آن گمشده را جوید زین همه کوشش بی حاصل عقل سرگشته به من گوید آن کسی را که تو می جویی کی خیال تو به سر دارد بس کن این ناله و زاری را بس کن او یار دگر دارد #فروغ_فرخزاد
MARYAM.NAJAFI کاربر فعال سطح 38 ارسالیها 1,277 پسندها 40,090 امتیازها 64,873 مدالها 23 سن 22 15/11/20 نویسنده موضوع #10 کاش ما آن دو پرستو بودیم که همه عمر سفر میکردیم از بهاری به بهاری دیگر #فروغ_فرخزاد امضا : MARYAM.NAJAFI