فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 2/1/19 #1,251 از بابانوئل می پرسن واسه خودت تو بچگیت کی هدیه میاورد؟ میگه اون موقع ها یه پیرمردی بود به اسم باباجنتی امضا : فاطمه عبدالهی
از بابانوئل می پرسن واسه خودت تو بچگیت کی هدیه میاورد؟ میگه اون موقع ها یه پیرمردی بود به اسم باباجنتی
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 2/1/19 #1,252 دختره پست گذاشته : "یه نفر اومده توی دلم" کامنت گذاشتم :حامله ای؟ مبارکه بلاکم کرد آیا عصبی بودن در دوران بارداری طبیعی است؟ امضا : فاطمه عبدالهی
دختره پست گذاشته : "یه نفر اومده توی دلم" کامنت گذاشتم :حامله ای؟ مبارکه بلاکم کرد آیا عصبی بودن در دوران بارداری طبیعی است؟
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 2/1/19 #1,253 دوستم یه کتاب نوشته دربارهی راههای پول درآوردن حالا اومده میگه نیاز به پول داره تا کتابش رو چاپ کنه. من هم بهش گفتم خب برو کتابتو بخون. چناااااان فحشایی داد که اصلا از یه نویسنده انتظار نداشتم بشنوم امضا : فاطمه عبدالهی
دوستم یه کتاب نوشته دربارهی راههای پول درآوردن حالا اومده میگه نیاز به پول داره تا کتابش رو چاپ کنه. من هم بهش گفتم خب برو کتابتو بخون. چناااااان فحشایی داد که اصلا از یه نویسنده انتظار نداشتم بشنوم
S Sajjad.M نو ورود سطح 0 ارسالیها 4 پسندها 75 امتیازها 80 2/1/19 #1,254 ~•yalda•~ گفت دختره میگفت: صبح بعد از مدتها تصمیم گرفتم برم ورزش کنم! گرمکن نارنجی پوشیدم و زدم بیرون. و حالا توجه شما رو به تیکههای ملت غیور ایران جلب مى كنم : نارنگی کجا میری؟ پرتقال بدو تا نخوردمت! هویج مگه خرگوش دنبالت کرده؟! ته سیگار...! فانتا گازت نپره انقد بالا پایین میپری!؟ رفتگر برو 9 شب بیا بابا! چیتوز موتوریه! سن ایچ و دیگر هیچ! لینا توپی!! اسمارتیز بقیه دوستات کجان؟ بچهها! بچه ها! گارفیلید کلیک کنید تا باز شود... امضا : Sajjad.M
~•yalda•~ گفت دختره میگفت: صبح بعد از مدتها تصمیم گرفتم برم ورزش کنم! گرمکن نارنجی پوشیدم و زدم بیرون. و حالا توجه شما رو به تیکههای ملت غیور ایران جلب مى كنم : نارنگی کجا میری؟ پرتقال بدو تا نخوردمت! هویج مگه خرگوش دنبالت کرده؟! ته سیگار...! فانتا گازت نپره انقد بالا پایین میپری!؟ رفتگر برو 9 شب بیا بابا! چیتوز موتوریه! سن ایچ و دیگر هیچ! لینا توپی!! اسمارتیز بقیه دوستات کجان؟ بچهها! بچه ها! گارفیلید کلیک کنید تا باز شود...
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 2/1/19 #1,255 دختره اسم پروفایل شو گذاشته رقیب سرسخت پرسیل در چربی زدایی!! رفتم pv میگم خانوم اسمتون چیه؟؟ میگه واااایییی شما پسرا چقدر خنگید.اسمم گلیه. گلی....!!!! مملکت ک نیس جدال مغزهاست امضا : فاطمه عبدالهی
دختره اسم پروفایل شو گذاشته رقیب سرسخت پرسیل در چربی زدایی!! رفتم pv میگم خانوم اسمتون چیه؟؟ میگه واااایییی شما پسرا چقدر خنگید.اسمم گلیه. گلی....!!!! مملکت ک نیس جدال مغزهاست
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 2/1/19 #1,256 قیامت میشه به جهنمیا میگن با خودتون یه آدم خوب بیارین تا برین بهشت یکی شهید میاره... یکی یه جانباز میاره... نوبت جفر میشه، می بینن با فرغون خالی داره میاد می پرسن چیه؟ میگه: برید کنار، توش مفقود الاثره امضا : فاطمه عبدالهی
قیامت میشه به جهنمیا میگن با خودتون یه آدم خوب بیارین تا برین بهشت یکی شهید میاره... یکی یه جانباز میاره... نوبت جفر میشه، می بینن با فرغون خالی داره میاد می پرسن چیه؟ میگه: برید کنار، توش مفقود الاثره
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 2/1/19 #1,257 روز قیامت به علت بار گناهانم گفتم خودم محترمانه برم جهنم که... یکی از ملائکه داد زد هووووووووووی کجاااااا؟ گفتم جهنم! گفت اهل کجایی ؟ گفتم ایران گفت خاک توسرت بیا برو بهشت فکر میکردی تا حالا کجا بودی بدبخت ! به اندازه كافي مجازات شدی امضا : فاطمه عبدالهی
روز قیامت به علت بار گناهانم گفتم خودم محترمانه برم جهنم که... یکی از ملائکه داد زد هووووووووووی کجاااااا؟ گفتم جهنم! گفت اهل کجایی ؟ گفتم ایران گفت خاک توسرت بیا برو بهشت فکر میکردی تا حالا کجا بودی بدبخت ! به اندازه كافي مجازات شدی
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 3/1/19 #1,258 مراحل برنامهریزی درسی : ۱-زل زدن به حجم درسها [چند دقیقه] ۲-ذکر کلمات رکیک خطاب به اساتید[چند ثانیه] ۳-چرخیدن در اینترنت [چند ساعت] ✋ امضا : فاطمه عبدالهی
مراحل برنامهریزی درسی : ۱-زل زدن به حجم درسها [چند دقیقه] ۲-ذکر کلمات رکیک خطاب به اساتید[چند ثانیه] ۳-چرخیدن در اینترنت [چند ساعت] ✋
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 3/1/19 #1,259 تباه ترين معلما ،معلمای پرورشی بودن نه خودشون میدونستن کار اصلیشون چیه نه ما نه مدرسه امضا : فاطمه عبدالهی
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 3/1/19 #1,260 در تهران مکانی مخصوص برای ارامنه مسیحی هست که آزادانه شب کریسمس را اونجا جشن میگیرن ، و خب برای بزن بکوب و بنوش هم موردی ندارن ،رسمه در لحظه تولد حضرت عیسی یک دقیقه چراغها را خاموش می کنن وهمدیگرو میبوسن ، امسال نزدیک دو هزار نفر در این جشن بودن ، جالب اینجاست وقتی چراغها روشن شده هزارو هشتصد نفر ،گفتن: اللهم صل علی محمد وآل محمد.... امضا : فاطمه عبدالهی
در تهران مکانی مخصوص برای ارامنه مسیحی هست که آزادانه شب کریسمس را اونجا جشن میگیرن ، و خب برای بزن بکوب و بنوش هم موردی ندارن ،رسمه در لحظه تولد حضرت عیسی یک دقیقه چراغها را خاموش می کنن وهمدیگرو میبوسن ، امسال نزدیک دو هزار نفر در این جشن بودن ، جالب اینجاست وقتی چراغها روشن شده هزارو هشتصد نفر ،گفتن: اللهم صل علی محمد وآل محمد....