فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 11/2/19 #1,901 اونایی که بالای کشور هستن دارن میرن شمال اونایی که پایین کشور هستن دارن میرن بندر چرا این وسطو خالی کردید پس ۲۲ بهمن کی باس بیاد وسط امضا : فاطمه عبدالهی
اونایی که بالای کشور هستن دارن میرن شمال اونایی که پایین کشور هستن دارن میرن بندر چرا این وسطو خالی کردید پس ۲۲ بهمن کی باس بیاد وسط
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 11/2/19 #1,902 خوبی تداخل دهه فاطمیه و دهه فجر اینه که دیگه کسی با لباس عروس و داماد نمیتونه بره راهپیمایی. * راننده تاکسی پول خورد نداشت که به من بقیه ی پول رو پس بده ، گفت : بجاش 3 دقیقه بشین برات درمورد fatf و cft و mdf و pdf و pvc یه توضیحی بدم!! * الان ۷۰ درصد بچه های مسئولین زنگ میزنن به خانواده هاشون میگن امروز شما نگید مرگ بر آمریکا ،ما اینجا داریم زندگی می کنیم 》 امضا : فاطمه عبدالهی
خوبی تداخل دهه فاطمیه و دهه فجر اینه که دیگه کسی با لباس عروس و داماد نمیتونه بره راهپیمایی. * راننده تاکسی پول خورد نداشت که به من بقیه ی پول رو پس بده ، گفت : بجاش 3 دقیقه بشین برات درمورد fatf و cft و mdf و pdf و pvc یه توضیحی بدم!! * الان ۷۰ درصد بچه های مسئولین زنگ میزنن به خانواده هاشون میگن امروز شما نگید مرگ بر آمریکا ،ما اینجا داریم زندگی می کنیم 》
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 11/2/19 #1,903 تو یه هفته هم شهادت داریم هم ۲۲بهمن هم ولنتاین، ایرانی هستیم که دووم آوردیم بخدا هرکی باشه واشار سرسیلندر میسوزونه × امضا : فاطمه عبدالهی
تو یه هفته هم شهادت داریم هم ۲۲بهمن هم ولنتاین، ایرانی هستیم که دووم آوردیم بخدا هرکی باشه واشار سرسیلندر میسوزونه ×
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 11/2/19 #1,904 حاج آقا در حین قنوت ، دختری از جلوش رد میشه ♀♀♀ حاجی میگه : ربنا قشنگنا ، شلوارشم چه تنگنا ، کمرشم باریکنا ، اندامشم فابریکنا ، ربنا نصیبنا ، عجب چیز عجیبنا ، اگر شود نصیبنا اوووووووف الله اکبر امضا : فاطمه عبدالهی
حاج آقا در حین قنوت ، دختری از جلوش رد میشه ♀♀♀ حاجی میگه : ربنا قشنگنا ، شلوارشم چه تنگنا ، کمرشم باریکنا ، اندامشم فابریکنا ، ربنا نصیبنا ، عجب چیز عجیبنا ، اگر شود نصیبنا اوووووووف الله اکبر
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 11/2/19 #1,905 تو راهپیمایی شعار میدادن: چادری که بر سر ماست، مایه عزت ماست!✊ شاید بگید خب کجاش خنده داره؟ باید بگم که مَردا هم میگفتن امضا : فاطمه عبدالهی
تو راهپیمایی شعار میدادن: چادری که بر سر ماست، مایه عزت ماست!✊ شاید بگید خب کجاش خنده داره؟ باید بگم که مَردا هم میگفتن
فاطمه عبدالهی نویسنده انجمن سطح 35 ارسالیها 2,725 پسندها 33,245 امتیازها 66,873 مدالها 32 11/2/19 #1,906 یکی از آرزوهام اینه که در یخچالو باز کنم همه چی سر جاش باشه مث تبلیغات تلویزیون اما هر وقت باز کردم اول یه قابلمه برنج افتاده رو پام تو در یخچال پر از قرص و آمپول و شربت و چسب و باند و تو جا میوه ایم پر بادمجون بود امضا : فاطمه عبدالهی
یکی از آرزوهام اینه که در یخچالو باز کنم همه چی سر جاش باشه مث تبلیغات تلویزیون اما هر وقت باز کردم اول یه قابلمه برنج افتاده رو پام تو در یخچال پر از قرص و آمپول و شربت و چسب و باند و تو جا میوه ایم پر بادمجون بود
oxm کاربر نیمه فعال سطح 4 ارسالیها 519 پسندها 2,140 امتیازها 14,773 مدالها 3 11/2/19 #1,907 وایی ولنتاین نزدیکه! تبریک به خانومای محترم و تسلیت به اقایون نسبتا گرامی اینجا جک و سرگرمی مخصوص به مناسبت هفته رو میزارم شمام اگه چیزی به ذهنتون رسید بگین خجالت نکشین! موضوع این هفته: ولنتایـــــــــن امضا : oxm
وایی ولنتاین نزدیکه! تبریک به خانومای محترم و تسلیت به اقایون نسبتا گرامی اینجا جک و سرگرمی مخصوص به مناسبت هفته رو میزارم شمام اگه چیزی به ذهنتون رسید بگین خجالت نکشین! موضوع این هفته: ولنتایـــــــــن
oxm کاربر نیمه فعال سطح 4 ارسالیها 519 پسندها 2,140 امتیازها 14,773 مدالها 3 11/2/19 #1,908 اگه امسال ولنتاین کسیو ندارین من صرفا جهت ثواب پذیرای کادوهای شما هستم . . کور شم اگه جز ثواب نیت دیگه ای داشته باشم امضا : oxm
اگه امسال ولنتاین کسیو ندارین من صرفا جهت ثواب پذیرای کادوهای شما هستم . . کور شم اگه جز ثواب نیت دیگه ای داشته باشم
oxm کاربر نیمه فعال سطح 4 ارسالیها 519 پسندها 2,140 امتیازها 14,773 مدالها 3 11/2/19 #1,909 الان نصف دخترای کشورمون دارن به این فکر میکنن هدیه تولد ولنتاین دوست پسرشونو . . کجا قایم کنن تا لو نرن ! امضا : oxm
الان نصف دخترای کشورمون دارن به این فکر میکنن هدیه تولد ولنتاین دوست پسرشونو . . کجا قایم کنن تا لو نرن !
oxm کاربر نیمه فعال سطح 4 ارسالیها 519 پسندها 2,140 امتیازها 14,773 مدالها 3 11/2/19 #1,910 یه توصیه از طرف من به دخترایه نازنین و گوگولی مگولی (: دختراي گل ... این روزا اندکی با دوست پسراتون مدارا کنید این مارمولکا دنبال بهانن کات کنن! شما صبور باشید، شما کوتاه بیاین، شما بیبخشین، اصن ولش کنین بزارین هر چی میخوان بگن ... بزارین هر کاری که میخوان بکنن (((((: شما ندیده و نشنیده بگیرین تا ولنتاین به خوبی وخوشی بگذره اونوخ چشماشونو دربیارین ((((: امضا : oxm
یه توصیه از طرف من به دخترایه نازنین و گوگولی مگولی (: دختراي گل ... این روزا اندکی با دوست پسراتون مدارا کنید این مارمولکا دنبال بهانن کات کنن! شما صبور باشید، شما کوتاه بیاین، شما بیبخشین، اصن ولش کنین بزارین هر چی میخوان بگن ... بزارین هر کاری که میخوان بکنن (((((: شما ندیده و نشنیده بگیرین تا ولنتاین به خوبی وخوشی بگذره اونوخ چشماشونو دربیارین ((((: