- ارسالیها
- 11,235
- پسندها
- 5,542
- امتیازها
- 60,919
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- #1
برای اینکه بتوانید کباب خوشمزه ای تهیه کنید، لازم است تا مواد آن را بخوبی و با نسبتهای صحیح آماده کنید. از اینرو در این مطلب شما را با روش مزه دار کردن گوشت گوساله برای کباب آشنا خواهیم کرد.
| سرویس آشپزی - گوشت گوساله، قسمت اصلی گوشت برای تهیه کباب است. در اصل برای تهیه کباب کوبیده، نسبت مشخصی از گوشت گوساله را با گوشت گوسفند ترکیب میکنند تا یک کباب خوشمزه و با کیفیت تهیه شود. توصیه میشود ۱۵۰ تا ۲۵۰ گرم گوشت گوساله (سردست) به یک کیلوگرم گوشت گوسفندی اضافه میکنیم تا میزان چربی گوشت متعادل شود. اما مزه دار کردن گوشت گوساله برای کباب چگونه انجام...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.