غذای مدرن مزه دار کردن گوشت گوساله برای کباب

  • نویسنده موضوع .ARMIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 119
  • کاربران تگ شده هیچ

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,886
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

برای اینکه بتوانید کباب خوشمزه ای تهیه کنید، لازم است تا مواد آن را بخوبی و با نسبت‌های صحیح آماده کنید. از اینرو در این مطلب شما را با روش مزه دار کردن گوشت گوساله برای کباب آشنا خواهیم کرد.
مزه دار کردن گوشت گوساله برای کباب




| سرویس آشپزی - گوشت گوساله، قسمت اصلی گوشت برای تهیه کباب است. در اصل برای تهیه کباب کوبیده، نسبت مشخصی از گوشت گوساله را با گوشت گوسفند ترکیب می‌کنند تا یک کباب خوشمزه و با کیفیت تهیه شود. توصیه می‌شود ۱۵۰ تا ۲۵۰ گرم گوشت گوساله (سردست) به یک کیلوگرم گوشت گوسفندی اضافه می‌کنیم تا میزان چربی گوشت متعادل شود. اما مزه دار کردن گوشت گوساله برای کباب چگونه انجام...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
عقب
بالا