- ارسالیها
- 3,836
- پسندها
- 44,561
- امتیازها
- 74,373
- مدالها
- 34
sh.roohbakhsh
نویسنده عزیز
توجه داشته باشید که حتما عکسی با کیفیت رو به خصوصی طراح ارسال کنید
در غیر این صورت انتخاب عکس بر عهده خود طراح می باشد و امکان تغییر آن وجود ندارد
sh.roohbakhsh
αιησσsнسلام خسته نباشید.
قبلا برای دلنوشته ام درخواست جلد کردم.
تحویل گرفتم بعد از اتمام و رفتن برای ویرایش مدیر تالار ادبیات گفتن که جلد مناسب نیست برای روی سایت جلد جدید درخواست کنم.
درخواست جلد برای دلنوشته بی قرار
متوسط - دلنوشته بی قرار | نازگل مرادی کاربر انجمن یک رمان
به نام خدا نام دلنوشته : بی قرار نام نویسنده : نازگل مرادی مقدمه : بی قرار تر از همیشه ، بی صدا و صامت ، درکنار پنجره ایستاده ام. بهار و تابستان و پاییز و زمستان و حتی اولین برف هم آمد ... اما تو هنوز نه ! بی قرارم... حالم دگرگون است و هیچ چیز جز بازگشت تو ، روح مرا آرام نمیکند " برگرد من...forum.1roman.ir
سلام.
درخواست جلد برای فنفیکشنام رو داشتم.
عنوان: بازگشت تاریکی
ژانر: فانتزی
نویسنده: پارمیس حبیبنیا
راوی: دانای کل
خلاصه:
ده سال از جنگ هاگوارتز میگذرد و همهچیز سرجایش قرار گرفته است.
ماگلها و جادوگران با آرامش زندگی میکنند ولی این آرامش همیشگی نیست!
او برمیگردد
ضعیفتر ولی با جادوگری از نسل سالازار اسلیترین.
خوبی و پاکی در برابر شرارت و سیاهی.
------------------------------------------------------------------
برگرفته از مجموعه کتاب و فیلمهای هری پاتر
------------------------------------------------------------------
عکس به عهده طراح ولی لطفا قبلش با بنده...
نام رمان: آتریا
قلم مشترک: imfwtmee و setareee
ژانر رمان: طنز، عاشقانه
خلاصه: تقدیر...کلمه سادهاییه ولی فقط کسایی که بازیچه دستش شدن میفهمن چقدر پر مسماست، کسایی مثل خاندان تمدن و پارسا که دست تقدیر پیوند بینشون و از بین برد، پیوندی که از زره فولاد هم محکمتر بود، در یک چشم بهم زدن از بین رفت. گذشت و گذشت... بیست سال گذشت، همه فراموش شده بودن، همه فراموش کرده بودن اما... تقدیره دیگه، چه میشه کرد؟ بازیش گرفته بود مثل اینکه قرار نبود دست از سر این دو خانواده برداره، میخواست دوباره پیوند بزنه رابطهها رو، ولی چجوری؟ بعد بیست سال؟ مگه میشه؟ باید دید... فقط و فقط باید دید... .
[URL...
black.starنام رمان: دنیای دروغین
نام نویسنده: ساناز رحمانی
ژانر: علمی_تخیلی، فانتزی، عاشقانه
خلاصه: دنیای واقعی یا دروغین، این دنیای منه، ساختمش، من واردش شدم و من درونش سعی در زندگی به عنوان شخصیّت دیگهای کردم.
دنیایی که توش مهمترین انگیزم زندگیه و فقط نجات خودم از مهلکه. دنیای واقعی یا دروغین، دنیایی که من چیزهای زیادی رو علاوه بر
ضعف تجربه کردم.
مشاهده فایلپیوست 304921در حال تایپ - رمان دنیای دروغین | 45Roksana کاربر انجمن یک رمان
کد رمان: 3093 ناظر: @lovable نام رمان: دنیای دروغین نام نویسنده: Roksana ژانر: #فانتزی #عاشقانه خلاصه: دنیای واقعی یا دروغین، این دنیای منه، ساختمش، من واردش شدم و من درونش سعی در زندگی به عنوان شخصیّت دیگهای کردم. دنیایی که توش مهمترین انگیزم زندگیه و فقط نجات خودم از مهلکه. دنیای واقعی یا...forum.1roman.ir
Raha~Aنام داستان کوتاه: محرمی متفاوت
نویسنده: delaram1221
ژانر: اجتماعی
خلاصه: دختری در محرم، در مجلس عزاداری احساس میکند هدف عاشورا فقط عزاداری نیست، دربارهی امام حسین تحقیق بیشتری میکند. سراغ حدیثها و روایتها میرود و سعی میکند سخنهای اِمامان را در زندگیش پیاده کند. کمکم زندگیش تغییر پیدا میکند و متوجه میشود دِین واقعی چه معنیای دارد.
عکس با طراح عزیز