Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 22/11/20 نویسنده موضوع #1 به کسی که دوستش داری بگو که چقدر بهش علاقه داری و چقدر در زندگی براش ارزش قائل هستی چون زمانی که از دستش بدی مهم نیست که چقدر بلند فریاد بزنی آخرین ویرایش توسط مدیر 28/11/20 امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
به کسی که دوستش داری بگو که چقدر بهش علاقه داری و چقدر در زندگی براش ارزش قائل هستی چون زمانی که از دستش بدی مهم نیست که چقدر بلند فریاد بزنی
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 22/11/20 نویسنده موضوع #2 دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فریاد وا میدارد و انسان ها فقط به فریاد هم می رسند نه به سکوت هم ..! امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فریاد وا میدارد و انسان ها فقط به فریاد هم می رسند نه به سکوت هم ..!
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 22/11/20 نویسنده موضوع #3 ذهن بحث می کند و نتیجه نمی گیرد در حالی که دل سکوت می کند و به نتیجه می رسد. این حقیقت یکی از اسرار پیچیده ی زندگی است...... امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
ذهن بحث می کند و نتیجه نمی گیرد در حالی که دل سکوت می کند و به نتیجه می رسد. این حقیقت یکی از اسرار پیچیده ی زندگی است......
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 22/11/20 نویسنده موضوع #4 آدم یک نفر را دوست داشته باشد بیشتر تنهاست. چون نمی تواند به هیچ کس جز به همان آدم بگوید چه احساسی دارد. و اگر آن آدم کسی باشد که تو را به سکوت تشویق می کند، تنهایی تو کامل می شود امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
آدم یک نفر را دوست داشته باشد بیشتر تنهاست. چون نمی تواند به هیچ کس جز به همان آدم بگوید چه احساسی دارد. و اگر آن آدم کسی باشد که تو را به سکوت تشویق می کند، تنهایی تو کامل می شود
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 22/11/20 نویسنده موضوع #5 قفس داران سکوتم راشکستند دل دائم صبورم راشکستند بجرم پابه پای عشق رفتن پرو بال عبورم راشکستند مرا از خلوتم بیرون کشیدند چه بی پروا حضورم راشکستند تمنا درنگاهم موج میزد ولی رویای دورم را شکستند. امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
قفس داران سکوتم راشکستند دل دائم صبورم راشکستند بجرم پابه پای عشق رفتن پرو بال عبورم راشکستند مرا از خلوتم بیرون کشیدند چه بی پروا حضورم راشکستند تمنا درنگاهم موج میزد ولی رویای دورم را شکستند.
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 22/11/20 نویسنده موضوع #6 بعضی وقت ها باید سکوت کنی و غرورت رو ببلعی این تسلیم شدن نیست یعنی بزرگ شدن امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 22/11/20 نویسنده موضوع #7 گاهی میتوان برای عزیزی چند سطر سکوت یادگار گذاشت تا او در خلوت خود هر طور که خواست آن را معنا کند.. امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 22/11/20 نویسنده موضوع #8 بعضی ها را هرچقدر هـم که بخواهی تمام نمی شوند همش به آغوششان بدهکار می مانی حضورشان گـرم است سکوتشان خالی می کند دل ِآدم را آرامش ِ صدایشان را کم می آوری هر دم… هر لحظه… کم میآوریشان و اینجا من چقدر کم دارمت…!! امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
بعضی ها را هرچقدر هـم که بخواهی تمام نمی شوند همش به آغوششان بدهکار می مانی حضورشان گـرم است سکوتشان خالی می کند دل ِآدم را آرامش ِ صدایشان را کم می آوری هر دم… هر لحظه… کم میآوریشان و اینجا من چقدر کم دارمت…!!
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 22/11/20 نویسنده موضوع #9 در زیر سکوت تو گنجی است خاموش و مغرور همچون میراث یک دهکدۀ دور گنجی پنهان در خطر هجوم غارتگران گنجی که من دیده ام و خود را به ندیدن می زنم ..... امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ
در زیر سکوت تو گنجی است خاموش و مغرور همچون میراث یک دهکدۀ دور گنجی پنهان در خطر هجوم غارتگران گنجی که من دیده ام و خود را به ندیدن می زنم .....
Tᴀʜʏᴏɴɢ رو به پیشرفت سطح 8 ارسالیها 115 پسندها 1,209 امتیازها 8,063 مدالها 7 22/11/20 نویسنده موضوع #10 دوستت دارم را نگو؛ با سکوت معصومانهی نگاهت فریاد کن؛ چشم ها دروغ نمی گویند. امضا : Tᴀʜʏᴏɴɢ