نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

آموزش مجازی؟!(:

• نویسنده موضوع Regina
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 138
  • بازدیدها 4,949
  • کاربران تگ شده هیچ

sogol~R

کاربر فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
817
پسندها
11,236
امتیازها
29,073
مدال‌ها
18
معلم مطالعات هر جلسه تصویری ازمون می‌پرسه.
باید هشت صبح با مقنعه سرحال و خیره به دوربین سوالا رو جواب بدیم که مبادا تقلبی صورت بگیره.
یکی خونه‌شون دعواست، یکی حال خوبی نداره، یکی گوشیش دوربین جلو نداره، یکی میکروفنش خرابه و... ‌.
خیلی مسخره‌ست که انتظار دارن در بهترین شرایط بهشون جواب بدیم.
پدر و مادرا هم از دبیرا بدتر همه‌ش میگن چرا سرت تو گوشیه؟ چرا همه‌ش تو اتاقتی و فلان و فلان؛ درک نمی‌کنن که همه‌چیز مجازی شده و انتظار دارن مثل زمون خودشون صبح تا شب کتابایی که هنوز نو موندن رو بخونیم. :82:

امضا : sogol~R

^MiushaW.GM

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

ارسالی‌ها
1,103
پسندها
20,950
امتیازها
46,373
مدال‌ها
22
باید هشت صبح با مقنعه سرحال و خیره به دوربین سوالا رو جواب بدیم که مبادا تقلبی صورت بگیره.
یکی خونه‌شون دعواست، یکی حال خوبی نداره، یکی گوشیش دوربین جلو نداره، یکی میکروفنش خرابه و... ‌.
پدر و مادرا هم از دبیرا بدتر همه‌ش میگن چرا سرت تو گوشیه؟ چرا همه‌ش تو اتاقتی و فلان و فلان؛ درک نمی‌کنن که همه‌چیز مجازی شده و انتظار دارن مثل زمون خودشون صبح تا شب کتابایی که هنوز نو موندن رو بخونیم. :82:
والا بعدم بر میگردن میگن از خداتونم باشه زمان ما با چوب بالاسرمون وایمیستادن نه بابا انتظار دارن مجازی با چون بزنن تو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ^MiushaW.GM

sogol~R

کاربر فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
817
پسندها
11,236
امتیازها
29,073
مدال‌ها
18
دوتا معلم برا این درس داریم هر کدوم میگن اون خانوم به من ربطی نداره و جدا جدا برا خودشون مشق میدن‌...

^MiushaW.GM

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

ارسالی‌ها
1,103
پسندها
20,950
امتیازها
46,373
مدال‌ها
22
دوتا معلم برا این درس داریم هر کدوم میگن اون خانوم به من ربطی نداره و جدا جدا برا خودشون مشق میدن‌. :458161-a8d3a06c34691a30a2bfca12caac7f3e:
انقدر بدبخت شدیم مثل کلاس اولیا باید مشق بنویسیم هعی:cauttious:

امضا : ^MiushaW.GM

sogol~R

کاربر فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
817
پسندها
11,236
امتیازها
29,073
مدال‌ها
18
دلم برا اون شیرینی‌های خشک کشمشی که تو عیدا و روز دانش‌آموز مدرسه بهمون می‌داد تنگ شده. :82:
خودمو کشتم که بتونم بعد از یه‌سال با دوستام برم بیرون، می‌گفتن تو که انقد چت می‌کنی چرا دیگه دلت براشون تنگ میشه؟ درحالی که داشتم فیلمایی که خودم XRecorder گرفتم رو برای بار هزارم می‌دیدم‌. :frustratedf:

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,898
پسندها
32,425
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
نمره‌هام که همه به خاک رفت هیچی چون انقدر از معلم‌ها حرف تو دلمه که گفتنی نیست =|
ولی خداوکیلی بیاین یه لطفی کنیم وقتی معلم گفت خدافز رگباری نگیم خسته نباشی چون آخرش همه رو پاک می‌کنه و تنها کاری که می‌کنید اینه که من رو از وسط خوابم با صدای پیام‌هاتون بیدار کنید!

Regina

کاربر حرفه‌ای
سطح
43

ارسالی‌ها
1,846
پسندها
75,250
امتیازها
64,873
مدال‌ها
26
  • نویسنده موضوع
  • محروم
"اینجا میذارم که بقیه هم ببینن!"

شنبه امتحان شیمی مستمر داریم و معم دینی هم 10 نمره از درسش رو یک تحقیق داده بهمون(:

حالا این تحقیق چی هست؟
یه پی دی اف با 70 صفحه که 300 تا سوال تشریحی از کل کتاب یازدهم داخلشه!
فردا هم اخرین مهلت تحویل هست برای گرفتن اون 10 نمره وگرنه مستمر دینی رو 10 میشیم=/
و به طرز مسخره ای تازه به سوال 80 رسیدم و این فکر توی سرم چرخ میخوره که چرا باید توی آذرماه سوالای کل کتاب رو (اونم تشریحی!) جواب بدیم؟!
و اینکه پس کی قراره یک فصل کامل شیمی رو بخونیم؟!(خدا عالمه!=/)
خلاصه میخواستم بگم که؛
به کجا داریم میریم وقعا؟
این مجازی شدن مدرسه ها داره آسیب های جسمی و حتی روحی بدی وارد میکنه به همه ی دانش آموزا!
اونقدری که حتی...

امضا : Regina

freeGirl.song

رفیق جدید انجمن
سطح
11

ارسالی‌ها
69
پسندها
4,639
امتیازها
20,913
مدال‌ها
9
یکاری باهامون کردن که ارزو می کنم مدرسه ها زوتر‌باز‌شه!
):

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,898
پسندها
32,425
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
کاش یکی به معلم ورزش بگه فازت چیه به من 12 می‌دی؟ اصلاً چرا باید کلاس ورزش برگذار بشه؟ =|
الان تو این وضعیت ورزش به درد عم‌مون هم نمی‌خوره به خدا
یا معلم هنر و کار و فناوری که به نوع دیگری دهن‌مان را با خاک یک‌سان می‌کنند

sogol~R

کاربر فعال
سطح
20

ارسالی‌ها
817
پسندها
11,236
امتیازها
29,073
مدال‌ها
18
انقدر بدبخت شدیم مثل کلاس اولیا باید مشق بنویسیم هعی:cauttious:
دقیقا!
همیشه به من می‌گفتن چهارم دیگه از مشق نوشتن راحت میشی، بعد چهارمی که شدم ده‌تا سوال فقط مامانامون باید می‌نوشتن خودمون جدا... هرروز! :mellowsmiley:

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا