نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان پرواز کردن بال می‌خواهد | REIHANE_F کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع R.FANAYI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 36
  • بازدیدها 1,462
  • کاربران تگ شده هیچ

زری ح

نو ورود
سطح
6

ارسالی‌ها
38
پسندها
570
امتیازها
6,463
مدال‌ها
5
چقدرررررررر خوب بود رمانت عزیزم:610597-4b43c1280db8b759412631397f19aef4:
خسته نباشی

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,898
پسندها
32,425
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع

م .صالحی

کاربر فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
821
پسندها
7,756
امتیازها
22,273
مدال‌ها
13
:a050::a050::a050::a050::hanghead::hanghead::hanghead:
پارت ۵۹ خیلی سنگین بود، من رو برد توی خاطرات خودم. من اینجوری موهام زدم کوتاه کردم. انگاری حس من بود که نوشته بودید، گریه کردم:cry::cry::cry:

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,898
پسندها
32,425
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
:a050::a050::a050::a050::hanghead::hanghead::hanghead:
پارت ۵۹ خیلی سنگین بود، من رو برد توی خاطرات خودم. من اینجوری موهام زدم کوتاه کردم. انگاری حس من بود که نوشته بودید، گریه کردم:cry::cry::cry:
خودمم عاشق اون صحنه‌ام... انقدر که احساس می‌کنم اگه تو رمانم نمی‌نوشتمش اصلاً یک جای کار می‌لنگید!
فدات بشم من خوش‌حالم که خوشت اومد و به حدی تأثیر گذار بود که اشکت رو دربیاره؛ البته یعنی نه که به خاطر ناراحتیت خوش‌حال باشم‌ها... بی‌خیال قابل وصف نیست *-*

AVA_SEY

کاربر حرفه‌ای
سطح
26

ارسالی‌ها
1,785
پسندها
16,041
امتیازها
40,573
مدال‌ها
26
اولین چیزی که به چشم اومد اسم رمان بود! وقتی اسم رو می‌خوندی کاملا جذب رمان می‌شدی و نویسنده اسمی انتخاب کرده بود با پتانسیل جذابیت خیلی بالا، اسم رون بود و با ژانر و بدنه رمان هم مرتبط، وقتی رمان رو می‌خونی یک دختری توی ذهنت میاد که نتونسته به رویاش برست
همین‌طورم بود، پرستویی که در رویا بود و ناکام موند از اون..
خلاصه کامل بود و نیازی نداشت بهش اضافه بشه یا کم بشه، اطلاعات مفیدی به خواننده می‌داد و کنجکاوش می‌کرد برای ادامه
ژانر ها هم تراژدی عاشقانه اجتماعی
هر سه احساس می‌شد
جوری که حتی اگه نمی‌خوندی ژانر چیه باز هم میتونستی حدس بزنی!
احساس کامل ژانر به دلیل توصیف احساسات عالی نویسنده هم بود. ژانر تراژدی کاملا مشخص بود و احساس یک خواننده رو خیلی درگیر می‌کرد.
ژانر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AVA_SEY

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,898
پسندها
32,425
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
اولین چیزی که به چشم اومد اسم رمان بود! وقتی اسم رو می‌خوندی کاملا جذب رمان می‌شدی و نویسنده اسمی انتخاب کرده بود با پتانسیل جذابیت خیلی بالا، اسم رون بود و با ژانر و بدنه رمان هم مرتبط، وقتی رمان رو می‌خونی یک دختری توی ذهنت میاد که نتونسته به رویاش برست
همین‌طورم بود، پرستویی که در رویا بود و ناکام موند از اون..
خلاصه کامل بود و نیازی نداشت بهش اضافه بشه یا کم بشه، اطلاعات مفیدی به خواننده می‌داد و کنجکاوش می‌کرد برای ادامه
ژانر ها هم تراژدی عاشقانه اجتماعی
هر سه احساس می‌شد
جوری که حتی اگه نمی‌خوندی ژانر چیه باز هم میتونستی حدس بزنی!
احساس کامل ژانر به دلیل توصیف احساسات عالی نویسنده هم بود. ژانر تراژدی کاملا مشخص...

طاهره خالدی

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
156
پسندها
1,422
امتیازها
9,763
مدال‌ها
9
شخصیت پردازی خوبی داشت توصیفات کامل بودن معلومه دایره لغات نویسنده بالاست اسم رمان به درستی انتخاب شده و مطابق با محتوای رمان هست خلاصه خوبه ولی کاش جامع‌تر و واضح‌تر باشه مقدمه خیلی خوب نوشته شده بود موفق باشی

| TEAR |

کاربر حرفه‌ای
سطح
29

ارسالی‌ها
1,723
پسندها
25,250
امتیازها
51,373
مدال‌ها
22
رمان خیلی قشنگیه و توصیفات خوبی داشت. فقط کمی شخصیت‌پردازی روش کار بشه عالی میشه.
موفق باشی❤

امضا : | TEAR |

Death Stalker

هنرمند انجمن
سطح
44

ارسالی‌ها
5,170
پسندها
155,797
امتیازها
80,673
مدال‌ها
30
سلام خسته نباشید.
عرضم به حضور شما که من رمانتون رو خوندم!
از دید توصیفات و شخصیت پردازی حرفی برای گفتن باقی نذاشتید. جوری که خواننده ها می‌تونن با شخصیت‌ها ارتباط برقرار کنند همون چیزی هست که نویسنده می‌خواد. اگه یکم توصیفات ظاهری رو بیشتر می‌کردین به نظر بهتر بود.
در مرحله بعد میزان گریه خیلی زیاد بود؛ من از این رمان‌ها زیاد نخوندم و شاید این چیز عادی باشه! مثلا من منتظر بودم که صحنه اکشن بشه و این اونو بزنه و اون یکی نجات پیدا کنه و از این چرت و پرت‌ها. اما فقط یک نفر هم کتک خورد هم گریه کرد! بیخیال.
در مرحله بعد یه سری غلط‌های املایی بود. مثلا لب تاب: فک کنم لپ تاپ درستش هست.
و اینکه معلومه خیلی زیاد روی توصیف‌ها کار کردین. من خودم به شخصه از اون جای تام و جریش خوشم اومد...

امضا : Death Stalker

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,898
پسندها
32,425
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
شخصیت پردازی خوبی داشت توصیفات کامل بودن معلومه دایره لغات نویسنده بالاست اسم رمان به درستی انتخاب شده و مطابق با محتوای رمان هست خلاصه خوبه ولی کاش جامع‌تر و واضح‌تر باشه مقدمه خیلی خوب نوشته شده بود موفق باشی
ممنون از نگاه گرم و نظرتون، درمورد خلاصه فکر می‌کنم تغییرش می‌دم.