نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان پرواز کردن بال می‌خواهد | REIHANE_F کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع R.FANAYI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 36
  • بازدیدها 1,462
  • کاربران تگ شده هیچ

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,898
پسندها
32,425
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
رمان خیلی قشنگیه و توصیفات خوبی داشت. فقط کمی شخصیت‌پردازی روش کار بشه عالی میشه.
موفق باشی❤
ممنون از وقتی که صرف خوندن رمانم کردی، حتماً بیشتر روش کار می‌کنم.

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,898
پسندها
32,425
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام خسته نباشید.
عرضم به حضور شما که من رمانتون رو خوندم!
از دید توصیفات و شخصیت پردازی حرفی برای گفتن باقی نذاشتید. جوری که خواننده ها می‌تونن با شخصیت‌ها ارتباط برقرار کنند همون چیزی هست که نویسنده می‌خواد. اگه یکم توصیفات ظاهری رو بیشتر می‌کردین به نظر بهتر بود.
در مرحله بعد میزان گریه خیلی زیاد بود؛ من از این رمان‌ها زیاد نخوندم و شاید این چیز عادی باشه! مثلا من منتظر بودم که صحنه اکشن بشه و این اونو بزنه و اون یکی نجات پیدا کنه و از این چرت و پرت‌ها. اما فقط یک نفر هم کتک خورد هم گریه کرد! بیخیال.
در مرحله بعد یه سری غلط‌های املایی بود. مثلا ل**ب تاب: فک کنم لپ تاپ درستش هست.
و اینکه معلومه خیلی زیاد روی توصیف‌ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Shiva.Panah

مدیر بازنشسته
سطح
31

ارسالی‌ها
1,087
پسندها
23,080
امتیازها
43,073
مدال‌ها
38
سلام ریحان عزیزم. امیدوارم همینطور داستانت رو دلنشین جلو ببری. خب عرضم به حضور سرکار! در مورد آغاز نمیشه گفت آغاز نویی هست که به ندرت در داستان‌ها دیده میشه! دختری که بخاطر مشغله‌های ذهنی به سختی خوابش میره! در اصل پردازش توصیفات از حالت و احساسات شخص و قلم خوبت متفاوتش کرده. از توصیفات نسبتاً جامع و کاملت هرچقدر بگم کم هست. خیلی روون و جاری. به خصوص احساسات که ایرادی درش وارد نیست! در بعضی از قسمت‌ها ارکان کمی شل گرفته میشد و بعضی از قسمت‌ها اینقدر همه چیز توصیف میشد که یک پارت رو به خودش اختصاص میداد. باید همه چیز در حد تعادل باشه تا خواننده زده و خسته نشه. در اصل نکته‌ای که توی کل رمانت خیلی برای من چشم‌گیر بود، حجم زیاد منولوگ و برقرار نبودن تعادل بین دیالوگ و منولوگ هست...

امضا : Shiva.Panah

MehrnazParsa

کاربر فعال
سطح
10

ارسالی‌ها
419
پسندها
1,743
امتیازها
11,273
مدال‌ها
13
سلام عزیزِ جان خسته نباشی:mistlsmile:
موضوع رمانت رو دوست داشتم؛ یه موضوع متفاوت بود و از کلیشه‌های امروزی هم به دور! حداقل برای من.
تناسب اسم رمان و اسم شخصیت پرستو هم خیلی جالب بود. معلومه که فکر شده بود. خیلی خوشم اومد.
به عنوان یه خواننده‌، رمانت توجه من رو خیلی جلب کرد. همین‌طوری ادامه بده:1:
برات آرزوی موفقیت دارم عزیز دلم. قلمت مانا.

امضا : MehrnazParsa

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,898
پسندها
32,425
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام عزیزِ جان خسته نباشی:mistlsmile:
موضوع رمانت رو دوست داشتم؛ یه موضوع متفاوت بود و از کلیشه‌های امروزی هم به دور! حداقل برای من.
تناسب اسم رمان و اسم شخصیت پرستو هم خیلی جالب بود. معلومه که فکر شده بود. خیلی خوشم اومد.
به عنوان یه خواننده‌، رمانت توجه من رو خیلی جلب کرد. همین‌طوری ادامه بده:1:
برات آرزوی موفقیت دارم عزیز دلم. قلمت مانا.
سلام خوشگلم، زنده باشی
خداروشکر که باب دلت بود ولی متاسفانه رمانم یکم موضوعش کلیشه‌ست... خوش‌حالم که به چشم تو کلیشه نبود این خیلی برام امیدوار کننده‌ست ^^
آره خیلی فکر کردم که یک اسمی برای شخصیت اصلی انتخاب کنم که یا یک معنی متناسب با پرواز کردن داشته باشه یا اسمش اسم یک پرنده باشه یا...

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,604
پسندها
64,889
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
سلام ریحانه جان. از ساعت ۴:۳۰ نشستم پای « پرواز کردن بال می‌خواهد» و الان ساعت ۷:۵۱ دقیقه‌است که دارم این پیام رو می‌نویسم. این نشون از گیرایی و کشش قلم تو داره که منِ بی‌حوصله و سخت جذب‌ شو رو مجذوب خودش کرده.
خلاصه رمانت خوب بود و به‌درستی نوشته شده بود. نه اضافه‌گویی داشت و نه کم‌گویی. کاملاً به سیر رمان اشاره می‌کرد و داستان عشقِ بربادرفته دو تا به اصطلاح خودشون عاشق!
مقدمه: اول باید برای این ارتباط اسم پرستو و نام رمان بهت تبریک گفت‌. پرستو نام یک پرنده‌است اما پرستوی این رمان بالی برای پرواز نداره و‌ تو قفسی که خودش برای خودش ساخته اسیره!
شروع: حجم وسیعی از توصیفات در اول کار باعث شد منی که از همه جای رمان بی‌خبرم چند خط رو گذرا رد کنم تا برسم به اصل داستان. اگه قلم خوب تو نبود...

امضا : FATEME078❁

A.TAVAKOLI❁

کاربر خبره
سطح
46

ارسالی‌ها
4,942
پسندها
94,549
امتیازها
77,384
مدال‌ها
55
سلام ریحانه جان. خسته نباشی به خاطر رمان زیبات
مهم‌ترین چیزی که میشه گفت شخصیت پردازی پرستوست.
شخصیت پرستو که فوق‌العاده بود و پردازش غیر مستقیمی داشن.
تراژدی تو تک تک خط‌های رمانت دیده میشه و بسیار تاثیر گذاره.

امضا : A.TAVAKOLI❁

t.sh

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
789
پسندها
9,340
امتیازها
27,673
مدال‌ها
18
سلام
شخصیت پردازی، توصیف، داستان پردازی و قدرت ادبیتون واقعا قابل تحسینه.
این خیلی مهمه که حالا که کم سوژه و موضوع جدید پیدا میشه نویسنده بتونه همون سوژه تکراری رو طوری بنویسه که جدید و جالب باشه و شما از پسش براومدین.
فقط چند نکته املایی بود که لازم میدونم بگم:
غلبه درسته نه قلبه
مرهم درسته نه مرحم
قضا و قدر درسته نه غذا و قدر
براتون آرزوی موفقیت روزافزون و درخشش در خلق رمان رو دارم...

Mahsa_rad

نویسنده ادبیات
سطح
44

ارسالی‌ها
3,497
پسندها
65,240
امتیازها
74,373
مدال‌ها
31
سلام نویسنده‌ی عزیز.
رمانتون مطالعه شد هم به دلیل همخوانی هم تعریف قلمتون^^
پایدار باشید. درحالی که تگ ویژه لایقتون بود
واقعا رمان زیبایی خلق کردین
موفق باشید.
توصیفات رو دوست داشتم
♡♡

امضا : Mahsa_rad

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,898
پسندها
32,425
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام ریحانه جان. از ساعت ۴:۳۰ نشستم پای « پرواز کردن بال می‌خواهد» و الان ساعت ۷:۵۱ دقیقه‌است که دارم این پیام رو می‌نویسم. این نشون از گیرایی و کشش قلم تو داره که منِ بی‌حوصله و سخت جذب‌ شو رو مجذوب خودش کرده.
خلاصه رمانت خوب بود و به‌درستی نوشته شده بود. نه اضافه‌گویی داشت و نه کم‌گویی. کاملاً به سیر رمان اشاره می‌کرد و داستان عشقِ بربادرفته دو تا به اصطلاح خودشون عاشق!
مقدمه: اول باید برای این ارتباط اسم پرستو و نام رمان بهت تبریک گفت‌. پرستو نام یک پرنده‌است اما پرستوی این رمان بالی برای پرواز نداره و‌ تو قفسی که خودش برای خودش ساخته اسیره!
شروع: حجم وسیعی از توصیفات در اول کار باعث شد منی که از همه جای رمان بی‌خبرم چند خط رو گذرا رد کنم...