نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان افسون نمسیس | Nightmare کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع amante_wx
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 659
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amante_wx

رو به پیشرفت
سطح
11

ارسالی‌ها
206
پسندها
7,261
امتیازها
21,013
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
نام رمان: افسون نمسیس
نام نویسنده: Nightmare
ژانر: #فانتزی #عاشقانه
خلاصه:
گذشته‌ی مبهم مادرش، زندگی‌اش را نابود کرده بود و مردم سرزمینش با مرگ دست و پنجه نرم می‌کردند. او و خواهرش به عنوان تنها بازماندگان باید دست به کار می‌شدند و نجات می‌دادند؛ ولی قصد نداشت خواهرش را از اشتباه غیر‌قابل بخشش مادرش مطلع کند. حالا بعد از گذشت ده سال برگشته بود.
با وجود اینکه لقب دختر نحس روی شانه‌هایش سنگینی می‌کرد، برگشته بود.
برگشته بود تا آرزو‌های نمسیس را بر‌آورده کند.

آخرین ویرایش

Maryam.Shakibaei

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
266
پسندها
6,000
امتیازها
21,263
مدال‌ها
14
خب برای رمان افسون نمسیس که جدیداً استارت زدی باید بگم دست مریزاد
فقط چند تا نکته‌ست که می‌خوام بگم برای عالی‌تر شدن و انشاالله تگ گرفتنت
اول اینکه توصیفات رو بیشتر کن و به صورت غیر مستقیم. مثلا نگو چشماش این‌رنگی بود؛ از آرایه‌ها استفاده کن. تشبیه و تشخیص و بعضی وقتا استعاره خیلی به این موضوع زیبایی می‌بخشه.

نکته دوم توصیف حالاته که قبلا هم بهت گفتم. باید مثل اینجا عمل کنی:
در را باز کرد و مامور پلیس را دید. دهانش ناخودآگاه کج شد. (اینجا توصیفات رو قاطی ماجرا کن مثال: با دیدن لباس‌های آبی رنگ پلیس روی اندامِ لاغر و کشیده‌ی شخص روبه‌رویش دهانش ناخودآگاه کج...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Maryam.Shakibaei

Z.MOSLEH❁

کاربر قابل احترام
سطح
23

ارسالی‌ها
1,566
پسندها
14,913
امتیازها
35,373
مدال‌ها
34
سلام!
اینکه رمانت هنوز هفت تا پارت بیشتر نداره، دست آدم رو برای نظر دادن می‌بنده. ولی تا اینجای رمانت قشنگ بود و موضوعت خیلی جالبه و توصیفاتت هم جورین که می‌تونن بیشتر هم بشن. دیالوگ‌ها رو پشت سر هم می‌نویسی و بهتره که قبل از هر دیالوگ، حالت‌ها رو توصیف کنی. اتفاقات رمان کمی گیج کننده‌ست، بهتره بیشتر بهشون بپردازی و حجم بعضی از قسمت‌ها رو بیشتر کنی، البته که اگه در آینده اتفاقاتی میفته که مربوطه به این اتفاق‌هاست، لازم نیست این کار رو انجام بدی.
قلمت مانا!

merry

نویسنده انجمن
سطح
34

ارسالی‌ها
1,223
پسندها
34,850
امتیازها
60,573
مدال‌ها
22
سلام. خسته نباشی.
موضوع رمانت جالبه و من در کل قلمتو دوست دارم. فقط توصیفات چهارگانه رو بیشتر کن. و سعی کن در بین این توصیفات، شخصیت پردازی رو بگنجونی تا مخاطب خودش رو جزوی از داستانت تصور کنه.
به هر حال رمان قشنگیه و معلومه براش زحمت کشیدی. امیدوارم کمک کوچکی بهت کرده باشم :402:

امضا : merry

amante_wx

رو به پیشرفت
سطح
11

ارسالی‌ها
206
پسندها
7,261
امتیازها
21,013
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
خب برای رمان افسون نمسیس که جدیداً استارت زدی باید بگم دست مریزاد
فقط چند تا نکته‌ست که می‌خوام بگم برای عالی‌تر شدن و انشاالله تگ گرفتنت
اول اینکه توصیفات رو بیشتر کن و به صورت غیر مستقیم. مثلا نگو چشماش این‌رنگی بود؛ از آرایه‌ها استفاده کن. تشبیه و تشخیص و بعضی وقتا استعاره خیلی به این موضوع زیبایی می‌بخشه.

نکته دوم توصیف حالاته که قبلا هم بهت گفتم. باید مثل اینجا عمل کنی:
در را باز کرد و مامور پلیس را دید. دهانش ناخودآگاه کج شد. (اینجا توصیفات رو قاطی ماجرا کن مثال: با دیدن لباس‌های آبی رنگ پلیس...

amante_wx

رو به پیشرفت
سطح
11

ارسالی‌ها
206
پسندها
7,261
امتیازها
21,013
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
سلام!
اینکه رمانت هنوز هفت تا پارت بیشتر نداره، دست آدم رو برای نظر دادن می‌بنده. ولی تا اینجای رمانت قشنگ بود و موضوعت خیلی جالبه و توصیفاتت هم جورین که می‌تونن بیشتر هم بشن. دیالوگ‌ها رو پشت سر هم می‌نویسی و بهتره که قبل از هر دیالوگ، حالت‌ها رو توصیف کنی. اتفاقات رمان کمی گیج کننده‌ست، بهتره بیشتر بهشون بپردازی و حجم بعضی از قسمت‌ها رو بیشتر کنی، البته که اگه در آینده اتفاقاتی میفته که مربوطه به این اتفاق‌هاست، لازم نیست این کار رو انجام بدی.
قلمت مانا!
در آینده همه چیز معلوم میشه. چشم درستشون می کنم.

amante_wx

رو به پیشرفت
سطح
11

ارسالی‌ها
206
پسندها
7,261
امتیازها
21,013
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
سلام. خسته نباشی.
موضوع رمانت جالبه و من در کل قلمتو دوست دارم. فقط توصیفات چهارگانه رو بیشتر کن. و سعی کن در بین این توصیفات، شخصیت پردازی رو بگنجونی تا مخاطب خودش رو جزوی از داستانت تصور کنه.
به هر حال رمان قشنگیه و معلومه براش زحمت کشیدی. امیدوارم کمک کوچکی بهت کرده باشم :402:
حقیقتش یه عالمه انرژی دادی. ممنونم♡

mel mel

هنرمند انجمن
سطح
39

ارسالی‌ها
3,246
پسندها
40,005
امتیازها
69,173
مدال‌ها
30
به نام خداوند افسانه‌ها

سلام عزیزم
ممنون بابت رمان زیبایی که می‌نویسی.
ایده‌ی رمانت جدیده اما برای اینکه جذابیتش بره بالا، معمایی‌تر بنویس. رازهای عجیب و غریب ایجاد کن و توش قرار بده، پیچ و تاب بده. از سختی و مشکلات و غم و غصه‌های زیاد بنویس و وقتی تونستی اشک خواننده رو در بیاری، اون جاست که یعنی موفق شدی البته تازه اول رمانتی پس هنوز فرصت داری، اما...!
چون ایده ات جدید و جذابه، جذابیت رمانو اول قرار بده اینطور اگه اواسط برای خواننده کسل‌کننده هم بشه، نمیتونم رهاش کنه چون بهش وابسطه شده.
مهم‌ترین بخشی که نویسنده باید روش خیلی کار کنه، همین دو قسمته. اول رمان و اواخر رمان، این دو باید اوج داشته باشن تا طرفدار جمع کنن. توصیفاتت رو بیشتر کن،...​

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,898
پسندها
32,425
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
سلام جانم
خب فکر می‌کنم خودت بدونی چقدر برام عزیزی، ولی رمانت رو به خاطر دوستی نخوندم؛ به خاطر حمایت گرمت و قولی که خیلی وقت پیش دادم ولی پاش نموندم... حالا بخوام منصف باشم باید بگم از تصمیمم پشیمون نشدم چون از رمانت خیلی خوشم اومد ^^
در حقیقت حتّی اگه رمانت ایرادی داشته باشه به چشمم نمیاد، چون چیزی که دوستش داشته باشم کورم می‌کنه و من عیب‌هاش رو نمی‌بینم، فقط یک مورد کوچیک که به طرز عجیبی حسش کردم کم بودنِ توصیفاتِ چهارگانه بود؛ یکم بیشتر رو توصیفاتت کار کن عزیزدلم.

قلمت مانا

موفق باشی =)

amante_wx

رو به پیشرفت
سطح
11

ارسالی‌ها
206
پسندها
7,261
امتیازها
21,013
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
سلام جانم
خب فکر می‌کنم خودت بدونی چقدر برام عزیزی، ولی رمانت رو به خاطر دوستی نخوندم؛ به خاطر حمایت گرمت و قولی که خیلی وقت پیش دادم ولی پاش نموندم... حالا بخوام منصف باشم باید بگم از تصمیمم پشیمون نشدم چون از رمانت خیلی خوشم اومد ^^
در حقیقت حتّی اگه رمانت ایرادی داشته باشه به چشمم نمیاد، چون چیزی که دوستش داشته باشم کورم می‌کنه و من عیب‌هاش رو نمی‌بینم، فقط یک مورد کوچیک که به طرز عجیبی حسش کردم کم بودنِ توصیفاتِ چهارگانه بود؛ یکم بیشتر رو توصیفاتت کار کن عزیزدلم.

قلمت مانا

موفق باشی =)
واای مرسی ریحانه جانم
خوشحالم که خوشت اومده
نمی‌دونی چقدر ذوق کردممم
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.