نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان مرزهای بی‌قانون | marzieh-h نویسنده‌ی افتخاری انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع روجا
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 44
  • بازدیدها 1,635
  • کاربران تگ شده هیچ

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
سلام رمانتون رو به دلیل همخوانی مطالعه کردم
واقعا عالی بود
هیچ ایرادی تو توصیف و متن ندیدم
فقط چرا بعد از - فاصله نذاشتین چندجا؟
مرسی جانم از وقتی که صرف کردین. اون خطا مربوط به اوایل رمانه که آگاهی نداشتم. :rose:

امضا : روجا

t.sh

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
789
پسندها
9,340
امتیازها
27,673
مدال‌ها
18
یک سلام گرم و پر از هیجان به این نویسنده توانمند!
واقعا و بدون هیچ غلوی رمانتون از بهترین‌هاست! شخصیت پردازیتون عالیه و خوب تونستید اینهمه آدم رو هرکدوم یکجور براش شخصیت پردازی کنید. داستانتون جذاب و گیرا بود به قدری که چند باری اعتراض مامانم بلند شد که چی داری می خونی مگه؟ و انقدری که برای خواهرم تک تکش رو تعریف کنم!
قلمتون بسیار تواناست و دایره لغات و اصطلاحاتتون هم که بسی گسترده و متنوع!
حالا بریم سراغ خط قرمز های من یعنی املای کلمات! امیدوارم یک بازبینی انجام بدید و اینها رو درست کنید:
غلط ها: جسه، خرج اتینا، حیات، حلویی، نره قول، الاف، خارو خفیف، سرتغ، رعفت و...
درستِ غلط ها: جثه، خرج اعطینا، حیاط ( براساس منظور رمان وگرنه حیات به معنی زندگی درسته)، هلویی، نره غول، علاف، خوار و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
یک سلام گرم و پر از هیجان به این نویسنده توانمند!
واقعا و بدون هیچ غلوی رمانتون از بهترین‌هاست! شخصیت پردازیتون عالیه و خوب تونستید اینهمه آدم رو هرکدوم یکجور براش شخصیت پردازی کنید. داستانتون جذاب و گیرا بود به قدری که چند باری اعتراض مامانم بلند شد که چی داری می خونی مگه؟ و انقدری که برای خواهرم تک تکش رو تعریف کنم!
قلمتون بسیار تواناست و دایره لغات و اصطلاحاتتون هم که بسی گسترده و متنوع!
حالا بریم سراغ خط قرمز های من یعنی املای کلمات! امیدوارم یک بازبینی انجام بدید و اینها رو درست کنید:
غلط ها: جسه، خرج اتینا، حیات، حلویی، نره قول، الاف، خارو خفیف، سرتغ، رعفت و...
درستِ غلط ها: جثه، خرج اعطینا، حیاط ( براساس منظور رمان وگرنه حیات به معنی...

Setia

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
3
پسندها
12
امتیازها
30
مرضیه جان این رمانت همانند سپید به رنگ ارامش بسیار زیبا و عالیه مدت طولانی ای رو با الینا زندگی کردم و الان با الا برقرار کردم من تمام لحظات میتونم خودم رو جای الا تصور کنم واین شخصیت پنداری یعنی تو توانایی بالایی داشتی همه توصیفات رو درحد عالی بیان کردی حتی به نکته های ریز که در هر ذهنی قابل به تصویر کشاندن نیست تو به تصویر کشیدی عجیب تخیل خوبی داری ... قلمت؛ طرز بیان مطالب؛فراز ونشیبهای متفاوت وغیر قابل پیش بینی خارق العاده شما من رو به وجد میاره نه به عنوان کسی که پابه پات بزرگ شدم بلکه به عنوان یک خواننده میگم تلاشت تحسین برانگیزه ....به تو وبه قلمت ایمان دارم به تو افتخار میکنم نیمه ی کودکی های من... شب و روزم به امید قسمت بعدی رمان تو درحال سپری است

آخرین ویرایش

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
مرضیه جان این رمانت همانند سپید به رنگ ارامش بسیار زیبا و عالیه مدت طولانی ای رو با الینا زندگی کردم و الان با الا برقرار کردم من تمام لحظات میتونم خودم رو جای الا تصور کنم واین شخصیت پنداری یعنی تو توانایی بالایی داشتی همه توصیفات رو درحد عالی بیان کردی حتی به نکته های ریز که در هر ذهنی قابل به تصویر کشاندن نیست تو به تصویر کشیدی عجیب تخیل خوبی داری ... قلمت؛ طرز بیان مطالب؛فراز ونشیبهای متفاوت وغیر قابل پیش بینی خارق العاده شما من رو به وجد میاره نه به عنوان کسی که پابه پات بزرگ شدم بلکه به عنوان یک خواننده میگم تلاشت تحسین برانگیزه ....به تو وبه قلمت ایمان دارم به تو افتخار میکنم نیمه ی کودکی های من... شب و روزم به امید...