نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان مرزهای بی‌قانون | marzieh-h نویسنده‌ی افتخاری انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع روجا
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 44
  • بازدیدها 1,635
  • کاربران تگ شده هیچ

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
سلام مرضیه جان عزیز، راستش رمانتون رو نتونستم کامل طالع کنم ولی تا همین جا که خوندم، متوجه شدم چه قلم پخته و توانایی دارید!
شخصیت پردازی یک به یک کاراکترها، توصیفات چهارگانه و... همگی عالی کار شده بودند. آغاز رمان هرچند جدید نبود اما جذاب و گیرا بود^^
تنها کمبودی که در حد کمی در رمان احساس می شد، توصیفات مکان بود. مثلا توی همون آغاز، جا داشت که توصیفات بهتری از مکان داشته باشیم.
همین؛ خوشحالم که این اثر ارزشمند رو مطالعه کردم.:402:
مرسی از وقتی که گذاشتید. :rose:

امضا : روجا

Bina.a

کاربر فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
1,086
پسندها
24,518
امتیازها
47,073
مدال‌ها
24
عزیز دل سلام :405:
نمیگم نقد بلد نیستم و این حرفا... چون دروغ گفتم ولی زیاد با نظم و تمیز صحبت نمی‌کنم... اگرم یه وقت یه چیزی رو فکر کردین اشتباهه، یه وقت ناراحت نشین و فکر کنین بر حسب سلیقه‌ی خودم گفتم.
شما قلمتون شبیه خانوم امینیانه! همون قدر پر از احساس با پردازش محشر. البته ایشون بازم یه کم لطافت و آرایه‌ی بیشتری به خرج می‌دادن و از اون طرف شما موضوع‌های ناب‌تر و بهتری دارین!
توصیف مکان از نظر من هم به اندازه‌ توصیف شخصیت‌ها کامل نیست! حقیقتش با اینکه سریع می‌خوندم ولی بعضی جاها مجبور بودم چندبار چندتا جمله رو بخونم و شاید درست بازم متوجه نمی‌شدم منظور شما از انجام دهنده اون کار دقیقا کیه.
تعلیق واقعا خوب بود! پیرنگای متفاوتی داشت و احساسات شخصیت اصلی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : Bina.a

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
عزیز دل سلام :405:
نمیگم نقد بلد نیستم و این حرفا... چون دروغ گفتم ولی زیاد با نظم و تمیز صحبت نمی‌کنم... اگرم یه وقت یه چیزی رو فکر کردین اشتباهه، یه وقت ناراحت نشین و فکر کنین بر حسب سلیقه‌ی خودم گفتم.
شما قلمتون شبیه خانوم امینیانه! همون قدر پر از احساس با پردازش محشر. البته ایشون بازم یه کم لطافت و آرایه‌ی بیشتری به خرج می‌دادن و از اون طرف شما موضوع‌های ناب‌تر و بهتری دارین!
توصیف مکان از نظر من هم به اندازه‌ توصیف شخصیت‌ها کامل نیست! حقیقتش با اینکه سریع می‌خوندم ولی بعضی جاها مجبور بودم چندبار چندتا جمله رو بخونم و شاید درست بازم متوجه نمی‌شدم منظور شما از انجام دهنده اون کار دقیقا کیه.
تعلیق واقعا خوب...

آخرین ویرایش

Bina.a

کاربر فعال
سطح
29

ارسالی‌ها
1,086
پسندها
24,518
امتیازها
47,073
مدال‌ها
24
نه عزیزم زیبا نقد کردی.
در مورد توصیف مکان دوستان دیگه هم کمی نقد داشتن باید بگم این استخون بندی رمان و من تمرکزم رو روی داستان گذاشتم تا یه قصه‌ی خوب دربیاد. بعدش که تموم شه از انجمن برش میدارم تا با خیالی راحت ویرایشش کنم.
در مورد عشق آلا، اول اینکه من حس و حال این عشق رو در رابطه با همسرم تجربه کردم و نوشتم. حتی رمان قبلیم هم بر اساس احساسات زنانه‌ی خودم بود. و اما نکته دوم یه جای دیگه هم گفتم جدا از احساسات، من نویسنده هم هیچ وقت این عشق کورکورانه رو پسند نمیکنم اما برای ادامه رمان به این شخصیت نیاز داشتم داستان زنی رو شنیدی که بین یازده‌تا مرد ده نفر عاشقشن ولی اون به دنبال یازدهمی‌! الا هم چون هیچ وقت محبتی از علیرضا ندیده بود به...

امضا : Bina.a

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
بله بله کاملا قانع شدم :cloversmileyc:
آخیش! پس اینجور عشقا واقعیت داره:dramaqueensmil::pri::ser:
از من حرفای من خسته؟:broom:
نه نه من اصلا خسته نشدم
شما هم اصلااا کوتاهی نکردین و عالی بود:626gdau:من واقعا حس خوبی بهم دست از خوندن رمانتون و حتما منتظرم:angel2:
نه جانم از پر حرفی خودم خسته شدم. امیدوارم تو فاز جدید رمان هم بنده رو همراهی کنید. :458047-6dc8ffbbdef9cc2a2419e3bb0fa8d8d5:

سارا مرتضوی

کاربر فعال
سطح
16

ارسالی‌ها
788
پسندها
7,528
امتیازها
26,673
مدال‌ها
14
  • محروم
حالا گه رسیده به زمان قدیم یکم بیش از حد کاراکتر اومده توی داستان

امضا : سارا مرتضوی

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,605
پسندها
64,904
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
سلام مرضیه جان. از اون‌جایی که آدم فراموش‌کاریم و اگه الان ننویسم شاید یادم بره کلاً نظر بدم، تو اوج خواب( احتمالاً بیشتر مسائل رو جا بندازم) دارم این متن رو می‌نویسم.
در ابتدا تبریک می‌گم برای داشتن این قلم زیبا و مخاطب جذب‌کُن.
به علت زمان محدود متأسفانه نتونستم بیشتر رمان رو بخونم و ببینم داستان آلا و علیرضا با اون اخلاق مرموزش به کجا می‌رسه (با توجه به اسپویل قناری، یه راستین نامی هم قراره وارد رمان بشه. اسپویل نکن قناری!) سر فرصت میام سراغ بقیه‌اش.

شروع رمان که از اتاق بازجویی شروع شد، نمی‌شه گفت جدید بود اما نوع نوشتن شما برام تازگی داشت. و بعد می‌رسیم به قسمت معمایی داستان و این‌که کسی نمی‌دونه آلا شوهر و بچه داره! این موارد نوید یک داستان تازه رو می‌داد...

امضا : FATEME078❁

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
سلام مرضیه جان. از اون‌جایی که آدم فراموش‌کاریم و اگه الان ننویسم شاید یادم بره کلاً نظر بدم، تو اوج خواب( احتمالاً بیشتر مسائل رو جا بندازم) دارم این متن رو می‌نویسم.
در ابتدا تبریک می‌گم برای داشتن این قلم زیبا و مخاطب جذب‌کُن.
به علت زمان محدود متأسفانه نتونستم بیشتر رمان رو بخونم و ببینم داستان آلا و علیرضا با اون اخلاق مرموزش به کجا می‌رسه (با توجه به اسپویل قناری، یه راستین نامی هم قراره وارد رمان بشه. اسپویل نکن قناری!) سر فرصت میام سراغ بقیه‌اش.

شروع رمان که از اتاق بازجویی شروع شد، نمی‌شه گفت جدید بود اما نوع نوشتن شما برام تازگی داشت. و بعد می‌رسیم به قسمت معمایی داستان و این‌که کسی نمی‌دونه آلا شوهر و بچه...

آخرین ویرایش

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
  • نویسنده موضوع
حالا گه رسیده به زمان قدیم یکم بیش از حد کاراکتر اومده توی داستان
بله قراره از این به بعد در خلال داستان آلا، خورشید و فروغ‌الزمان هم باشن. ولی این دو قصه از هم مجزان. امیدوارم در ادامه بنده رو همراهی کنید. :rose:

آخرین ویرایش
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] PARISA_R

Mahsa_rad

نویسنده ادبیات
سطح
44

ارسالی‌ها
3,497
پسندها
65,240