نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

دنباله دار چالش رمانی

• نویسنده موضوع ChakavaK
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 42
  • بازدیدها 1,524
  • کاربران تگ شده هیچ

RaHa~ʷᵗ

کاربر انجمن
سطح
24

ارسالی‌ها
496
پسندها
15,370
امتیازها
36,273
مدال‌ها
17
کلیشه یعنی دختره ۱۶ سالشه بنز داره
کلیشه یعنی پسره ۲۰ سالشه ۶ تا مدرک دکترا داره
کلیشه یعنی همیشه پسره مغروره
کلیشه یعنی...

امضا : RaHa~ʷᵗ

Ghazal Mohammadi

نویسنده افتخاری
سطح
21

ارسالی‌ها
1,657
پسندها
14,660
امتیازها
35,373
مدال‌ها
22
یک چیز دیگه یادم اومد...

این چه حکایتیه گیر دادین به شعر یاایهالساقی حافظ؟ ای بابا! حافظ کلی غزل با معنی و مفهوم داره! همه رو ول کردین چسبیدین به « که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها؟! » تو اکثر رمان ها تا فال حافظ می گیرن این میاد.

و اینکه باز یادم اومد خدمت می رسم.

امضا : Ghazal Mohammadi

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,354
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
راستی!!! پسره همیشه هم ی عشق قبلی داشته که ازقضا خیلی هم عوضیه و خ**یا*نت کرده و اینا بعد از هم جدا شدن و قبل اون خیلی پسر مهربونی بوده و بعدش خشکو مغرور شده! بعد از چند سال ک با دخیمون آشنا میشه ازش میگه و بعد از اعتراف یا قبلش، دخیه پسره رو با دوس دخی قبلیش تو کافی شاپ میبینه!!! همیشششههه هم تو کافی‌ان!!!!
بعد دخیمون با ناراحتی میره ی شهر دیگه! واقعا که! تو این رمانا از ضعف دخترا میگن و میگن غرورشون مهم‌تر از عشقشونه! چرا جلو نمیرفتن و بی‌هیچ حرفی و دلیلی، همه‌چی رو بهم میزنن و میرن! واقعا که!
بعد از چند ماه یا چند سال برمیگردن بعد پسره یا تصادف میکنه یا معتاد میشه، راستییییی توی این سفر، هزارتا خواستگارم براش پیدا میشه!!!
همیشه‌م میره خونه‌ی ی پیرزنه تو مشهد!!! خخ!
بعد چند ماه پسره...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : NEGIN BARZAN~

Zahra.D_T

تدوینگر ازمایشی
سطح
29

ارسالی‌ها
1,260
پسندها
20,138
امتیازها
43,073
مدال‌ها
20
توصیفات دختر در حین رمان:
بذارید خودم رو معرفی کنم...........بعد بابام هم یه شرکت کوچیک داره وضع مالیمون خوب نیست متوسطه.
همین دختر خانم هر روز داخل پاساژ می‌چرخه و لباس آنچنانی میخره و کمدش پره بعد من دو دست لباس دارم میرم حموم میام بیرون اونیکی رو می‌پوشم :/
اما رمان فقط جایی که دختر یا پسر با ضریب سنی ۱۸ تا ۲۳ می‌ره ماموریت و حتما باید یا سروان باشه یا سرگرد و این ماموریت حتما هم یا باید داخل دانشگاه باشه یا مهمونی از رقص این خانم و آقای پلیس هم نگم که همه رو جذب خودش می‌کنه :)
و قسمت زیباترش اینجاس که باید صیغه بشن!!! جمع کنید این بازی کثیف رو تو کدوم کشور دیدید با زندگی دو نفر اینجوری بازی کننننننننننن؟!!!! آخه صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد همه اعضای مافیا باید مواد مخدر و انسان قاچاق کنن...

Donald

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
195
پسندها
5,946
امتیازها
21,263
مدال‌ها
11
توصیفات دختر در حین رمان:
بذارید خودم رو معرفی کنم...........بعد بابام هم یه شرکت کوچیک داره وضع مالیمون خوب نیست متوسطه.
همین دختر خانم هر روز داخل پاساژ می‌چرخه و لباس آنچنانی میخره و کمدش پره بعد من دو دست لباس دارم میرم حموم میام بیرون اونیکی رو می‌پوشم :/
اما رمان فقط جایی که دختر یا پسر با ضریب سنی ۱۸ تا ۲۳ می‌ره ماموریت و حتما باید یا سروان باشه یا سرگرد و این ماموریت حتما هم یا باید داخل دانشگاه باشه یا مهمونی از رقص این خانم و آقای پلیس هم نگم که همه رو جذب خودش می‌کنه :)
و قسمت زیباترش اینجاس که باید صیغه بشن!!! جمع کنید این بازی کثیف رو تو کدوم کشور دیدید با زندگی دو نفر اینجوری بازی کننننننننننن؟!!!! آخه صیغه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد...

امضا : Donald

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,646
پسندها
65,409
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
دور و اطراف‌مون پر هست از آدم‌های معمولی! توی اتوبوس، دانشگاه، خیابون، همسایه‌ها از صد تا آدم معمولی یه فرد خیلی خوشگل درمیاد! که همون فرد مشخص نیست از نظر اخلاقی در چه سطحیه!
رمان‌ها پر شده از دختر پسرهای خیره‌کننده که بدون هیچ عمل و آرایشی زیبا هستند! موهای آشفته‌شون هم زیباترشون کرده( خودتون وقتی موها تون رو شونه نمی‌کنید در نظر بگیرید، کی می‌تونه با این مو‌های گره خورده عاشقتون بشه؟)
با تمام نقطه ضعف‌هاشون جذاب هستند! ( مثلاً مغرور که البته به شخصیت‌های مذکر و به قولی خفن رمان‌ها ما تو دنیای واقعی می‌گیم از دماغ فیل افتاده)و این از دید عاشق نیست. بلکه تمام افراد رو با این چهره‌های زیبا تحت تأثیر قرار می‌دن! اوه من چقدر خاطرخواه دارم!
منِ هشت- نه سال پیش بعد خوندن این رمان‌ها...

امضا : FATEME078❁

Yalda.bano

کاربر انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
118
پسندها
4,447
امتیازها
16,913
مدال‌ها
10
رمان هاخیلی شبیه به هم هستن واین جذابیت رمان روازبین میبره

امضا : Yalda.bano

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,348
پسندها
43,828
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
کلیشه یعنی بدبختی ما خواننده ها
کلیشه یعنی گریه ما خواننده ها :610185-ae27176d7371ebcd2b8b54769e216894:
من عنوان میگم چون اگه بخوام کامل و واضح بگم یه تومار باید بنویسم:/
1- چشمای رنگی( مردم همه چشم رنگی از پدر خانواده تااااااااااا ندیده:/)
2- ماشین های مدل بالااااااااااا
3- موهای بلنننننننننندددددددد
4- فقط فقط شغل معماری و دارای شرکت
5- ماشین جیگرم که بابام برام خریده:648314-d18ae5246291866d416d447f52bdf0bf:
6- دوسته دلقکه پسره:juggle:
7- منشی جذاااااببب شرکت:beautiful:
8- دختر جلف و پسر مومن یا برعکس که بعد داستان هردو حاج خانم حاج آقا میشن.
9- پدر معتاد
10- مادر پدر تو تصادف مردن در این مواقع یه داداش داره که هواش و خییییلییی داره
11- هیکل پسر مانکن
12- دختره هرچی میخوره چاق...

ᴢαняα

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
25
پسندها
44
امتیازها
53
  • محروم
همیشه اولش کلی باهم دعوا وبحث دارن بعدش عاشق هم میشن:219:

امضا : ᴢαняα

kimiya khorami

رو به پیشرفت
سطح
5

ارسالی‌ها
0
پسندها
395
امتیازها
2,113
مدال‌ها
6
وقتی روز اول دانشگاه دونفر به هم برخورد میکنن جزوه هاشون میریزه و جابجا میشه بعد تو جزوه هاشون شماره رد و بدل میکنن

یا وقتی یه اکیپ دانشجویی میرن کوهنوردی یهو بارون میگیره و پسر مغرور داستان دختره جخالتی ماجرا رو میرسونه خونشون بعدم لیلی و مجنون میشن

امضا : kimiya khorami

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا