نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد داستان کوتاه تحت نظر | ماه راد کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Mahsa_rad
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها 455
  • کاربران تگ شده هیچ

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار گردشگری
سطح
24

ارسالی‌ها
2,087
پسندها
14,637
امتیازها
38,674
مدال‌ها
45
  • مدیر
سلام به نويسنده عزيز. رمانتون رو خوندم. زيبا بود. با وجود اينکه سررشته اي در نقد ندارم، سعي کردم تا مي شود نقدهاي شوراي انجمن را شبيه ساز کنم. اميدوارم این اظهار نظر، مفید باشه و باعث پيشرفت و بهترشدن قلمتون بشه :flowersmile: من توي همخواني وقت نکردم نقد کنم و حالا براتون فرستادم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ... .
عنوان و ژانرها:
فعلا تا اينجاي داستان که موضوع و عنوان بهم مربوط نبودند احتمالا ژانر جنايي رو قراره در اواخر داستان داشته باشيم...انتخاب ژانر اجتماعي درست و به جا بود و به نظرم بايد براي ژانر پاياني و کمرنگ داستان، عاشقانه رو هم مياورديد
سير:
سير داستان بنظرم خيلي تند بود. من بااينکه داستان رو دقيق مطالعه کردم ولي نتونستم اتفاقات رو کنار هم بچينم و خيلي زود از روي...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Raha~
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] Mahsa_rad

Mahsa_rad

نویسنده ادبیات
سطح
44

ارسالی‌ها
3,497
پسندها
65,240
امتیازها
74,373
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
سلام به نويسنده عزيز. رمانتون رو خوندم. زيبا بود. با وجود اينکه سررشته اي در نقد ندارم، سعي کردم تا مي شود نقدهاي شوراي انجمن را شبيه ساز کنم. اميدوارم این اظهار نظر، مفید باشه و باعث پيشرفت و بهترشدن قلمتون بشه :flowersmile: من توي همخواني وقت نکردم نقد کنم و حالا براتون فرستادم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ... .
عنوان و ژانرها:
فعلا تا اينجاي داستان که موضوع و عنوان بهم مربوط نبودند احتمالا ژانر جنايي رو قراره در اواخر داستان داشته باشيم...انتخاب ژانر اجتماعي درست و به جا بود و به نظرم بايد براي ژانر پاياني و کمرنگ داستان، عاشقانه رو هم مياورديد
سير:
سير داستان بنظرم خيلي تند بود. من بااينکه داستان رو دقيق مطالعه کردم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Mahsa_rad
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Raha~