سلام وقت تون بخیر،نوروزتونم مبارک
من خیلی دوست دارم یک نویسنده بزرگ بشم وآرزو دارم که بتونم حداقل یک رمانم رو به چاپ برسونم و اگه چاپ بشه شک دارم که ازخوشحالی سکته نکنم☺
من تو هرزمینهای میتونم بنویسم شعر،داستان رمان
خودم هم از زندگی تجربه های سختی دارم
دوتابچه کوچیک دارم اما بازهم بی هیچ دیرکردی پارت های داستان هام رو میزارم
ببخشید سفره دلم رو باز کردم لطفا بهم از راه موفقیت تون بگید تشکرفراوان
سلام
عرض ادب و تبریک سال نو
میخواستم بدونم که شما پیشنهاد میکنید که رمان در انجمن تایپ بشه و بعد بره برای چاپ و یا اینکه از ابتدا نویسنده اون رو بفرسته برای چاپ؟
چون خوندم که فرموده بودید رمان دومتون رو از ابتدا خودتون فرستادید برای چاپ
کمااینکه اگر رمان در انجمن گذاشته بشه با اصلاحات بیشتری برای چاپ فرستاده میشه
من هم دارم رمان اولم رو در انجمن نشر میدم فعلا آیا پیشنهاد میکنید که رمان دومم رو بفرستم از همون اول برای چاپ یا خیر؟
چون که با رمان اول تجربه کسب میکنم و میتونم حتی بدون اینکه توی انجمن بذارم خودم اصلاحاتش رو انجام بدم و بعد بفرستم برای چاپ.
سلام عید شما هم مبارک
این موضوع کمیش ذاتیه. بعضیها قدرت طنز قویای دارن بعضیها تراژدی و درام. استعدادش که باشه کافیه با خوندن و مطالعهی رمان اون رو پرورش داد. قبلتر هم گفتم مطالعهی رمانهای خوب. با مطالعه، خود به خود چم و خم کار به دستتون میاد.
سلام وقت تون بخیر،نوروزتونم مبارک
من خیلی دوست دارم یک نویسنده بزرگ بشم وآرزو دارم که بتونم حداقل یک رمانم رو به چاپ برسونم و اگه چاپ بشه شک دارم که ازخوشحالی سکته نکنم☺
من تو هرزمینهای میتونم بنویسم شعر،داستان رمان
خودم هم از زندگی تجربه های سختی دارم
دوتابچه کوچیک دارم اما بازهم بی هیچ دیرکردی پارت های داستان هام رو میزارم
ببخشید سفره دلم رو باز کردم لطفا بهم از راه موفقیت تون بگید تشکرفراوان
سلام وقت شما هم به خیر، سال نوتون هم مبارک.
باعث خوشحالی من هست که بتونم کمکی بهتون بکنم. اگر به درک درستی از مسائل برسید که این برای هر کس میتونه تو سنین مختلف باشه؛ یکی تو بیست سالگی به بلوغ فکری میرسه و یکی تو سی سالگی. اگر به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
سلام
عرض ادب و تبریک سال نو
میخواستم بدونم که شما پیشنهاد میکنید که رمان در انجمن تایپ بشه و بعد بره برای چاپ و یا اینکه از ابتدا نویسنده اون رو بفرسته برای چاپ؟
چون خوندم که فرموده بودید رمان دومتون رو از ابتدا خودتون فرستادید برای چاپ
کمااینکه اگر رمان در انجمن گذاشته بشه با اصلاحات بیشتری برای چاپ فرستاده میشه
من هم دارم رمان اولم رو در انجمن نشر میدم فعلا آیا پیشنهاد میکنید که رمان دومم رو بفرستم از همون اول برای چاپ یا خیر؟
چون که با رمان اول تجربه کسب میکنم و میتونم حتی بدون اینکه توی انجمن بذارم خودم اصلاحاتش رو انجام بدم و بعد بفرستم برای چاپ.