Mers~ پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 35 ارسالیها 2,692 پسندها 34,732 امتیازها 66,873 مدالها 37 سن 18 13/4/21 نویسنده موضوع مدیر #11 G-ZaRa-L گفت قار قار قار قار امروز چه قشنگه خوردشید چه میخنده کلیک کنید تا باز شود... قارقار هر جا که یه سایه بونه واسمون باز بیاد خونمون اسمشو خونه بذار اسمشو خونه بذار اسمشو خونه بذار امضا : Mers~
G-ZaRa-L گفت قار قار قار قار امروز چه قشنگه خوردشید چه میخنده کلیک کنید تا باز شود... قارقار هر جا که یه سایه بونه واسمون باز بیاد خونمون اسمشو خونه بذار اسمشو خونه بذار اسمشو خونه بذار
زهرآگیٖـن کاربر انجمن سطح 28 ارسالیها 410 پسندها 28,730 امتیازها 50,373 مدالها 18 13/4/21 #12 MyoNgJun.Ro_ha گفت قارقار هر جا که یه سایه بونه واسمون باز بیاد خونمون اسمشو خونه بذار اسمشو خونه بذار اسمشو خونه بذار کلیک کنید تا باز شود... روزی روزگاری داشتم؛ جوون بودم عشقی به یاری داشتم… این زمونه پیرم کرد؛ ز جون خود سیرم کرد! "منم یه" رو از اولش حذف کردم
MyoNgJun.Ro_ha گفت قارقار هر جا که یه سایه بونه واسمون باز بیاد خونمون اسمشو خونه بذار اسمشو خونه بذار اسمشو خونه بذار کلیک کنید تا باز شود... روزی روزگاری داشتم؛ جوون بودم عشقی به یاری داشتم… این زمونه پیرم کرد؛ ز جون خود سیرم کرد! "منم یه" رو از اولش حذف کردم
Mers~ پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 35 ارسالیها 2,692 پسندها 34,732 امتیازها 66,873 مدالها 37 سن 18 13/4/21 نویسنده موضوع مدیر #13 G-ZaRa-L گفت روزی روزگاری داشتم؛ جوون بودم عشقی به یاری داشتم… این زمونه پیرم کرد؛ ز جون خود سیرم کرد! "منم یه" رو از اولش حذف کردم کلیک کنید تا باز شود... نگو تو هم مثل من آهنگا رو با ریتم میخونی دو تا چشمات سایه بونه نمیترسه بام خونه تاب مژگون بلندت پناه یه آسمونه امضا : Mers~
G-ZaRa-L گفت روزی روزگاری داشتم؛ جوون بودم عشقی به یاری داشتم… این زمونه پیرم کرد؛ ز جون خود سیرم کرد! "منم یه" رو از اولش حذف کردم کلیک کنید تا باز شود... نگو تو هم مثل من آهنگا رو با ریتم میخونی دو تا چشمات سایه بونه نمیترسه بام خونه تاب مژگون بلندت پناه یه آسمونه
زهرآگیٖـن کاربر انجمن سطح 28 ارسالیها 410 پسندها 28,730 امتیازها 50,373 مدالها 18 13/4/21 #14 MyoNgJun.Ro_ha گفت نگو تو هم مثل من آهنگا رو با ریتم میخونی دو تا چشمات سایه بونه نمیترسه بام خونه تاب مژگون بلندت پناه یه آسمونه کلیک کنید تا باز شود... با ریتم نخونم یادم نمیاد که هر چی ما میریم پیشتر و پیشتر من دوستت دارم بیشتر و بیشتر
MyoNgJun.Ro_ha گفت نگو تو هم مثل من آهنگا رو با ریتم میخونی دو تا چشمات سایه بونه نمیترسه بام خونه تاب مژگون بلندت پناه یه آسمونه کلیک کنید تا باز شود... با ریتم نخونم یادم نمیاد که هر چی ما میریم پیشتر و پیشتر من دوستت دارم بیشتر و بیشتر
Mers~ پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 35 ارسالیها 2,692 پسندها 34,732 امتیازها 66,873 مدالها 37 سن 18 13/4/21 نویسنده موضوع مدیر #15 G-ZaRa-L گفت با ریتم نخونم یادم نمیاد که هر چی ما میریم پیشتر و پیشتر من دوستت دارم بیشتر و بیشتر کلیک کنید تا باز شود... لهنتی خیلی فاز داره! رعنای میشی رعنا؛ سیا کیش میشی رعنا رعنا منی؛ رعنای سبزه آخه پارسال بوشم امسال نمی رعنا؛ تی گوشواری خوش در بومی رعنا امضا : Mers~
G-ZaRa-L گفت با ریتم نخونم یادم نمیاد که هر چی ما میریم پیشتر و پیشتر من دوستت دارم بیشتر و بیشتر کلیک کنید تا باز شود... لهنتی خیلی فاز داره! رعنای میشی رعنا؛ سیا کیش میشی رعنا رعنا منی؛ رعنای سبزه آخه پارسال بوشم امسال نمی رعنا؛ تی گوشواری خوش در بومی رعنا
زهرآگیٖـن کاربر انجمن سطح 28 ارسالیها 410 پسندها 28,730 امتیازها 50,373 مدالها 18 13/4/21 #16 MyoNgJun.Ro_ha گفت لهنتی خیلی فاز داره! رعنای میشی رعنا؛ سیا کیش میشی رعنا رعنا منی؛ رعنای سبزه آخه پارسال بوشم امسال نمی رعنا؛ تی گوشواری خوش در بومی رعنا کلیک کنید تا باز شود... اولین بار که اشتباه کردم گفتی ترکم میکنی میری منو جا میذاری دومین بار که من گناه کردم تو به من گفتی به من گفته بودی میری من و تنها میذاری
MyoNgJun.Ro_ha گفت لهنتی خیلی فاز داره! رعنای میشی رعنا؛ سیا کیش میشی رعنا رعنا منی؛ رعنای سبزه آخه پارسال بوشم امسال نمی رعنا؛ تی گوشواری خوش در بومی رعنا کلیک کنید تا باز شود... اولین بار که اشتباه کردم گفتی ترکم میکنی میری منو جا میذاری دومین بار که من گناه کردم تو به من گفتی به من گفته بودی میری من و تنها میذاری
Mers~ پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 35 ارسالیها 2,692 پسندها 34,732 امتیازها 66,873 مدالها 37 سن 18 13/4/21 نویسنده موضوع مدیر #17 G-ZaRa-L گفت اولین بار که اشتباه کردم گفتی ترکم میکنی میری منو جا میذاری دومین بار که من گناه کردم تو به من گفتی به من گفته بودی میری من و تنها میذاری کلیک کنید تا باز شود... یه دختری خوشگل و با محبت همسفر ما شده بود همراهمون می اومد به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت می گفت برو بهش بگو آخه دوسش دارم بیگفتگو امضا : Mers~
G-ZaRa-L گفت اولین بار که اشتباه کردم گفتی ترکم میکنی میری منو جا میذاری دومین بار که من گناه کردم تو به من گفتی به من گفته بودی میری من و تنها میذاری کلیک کنید تا باز شود... یه دختری خوشگل و با محبت همسفر ما شده بود همراهمون می اومد به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت می گفت برو بهش بگو آخه دوسش دارم بیگفتگو
زهرآگیٖـن کاربر انجمن سطح 28 ارسالیها 410 پسندها 28,730 امتیازها 50,373 مدالها 18 13/4/21 #18 MyoNgJun.Ro_ha گفت یه دختری خوشگل و با محبت همسفر ما شده بود همراهمون می اومد به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت می گفت برو بهش بگو آخه دوسش دارم بیگفتگو کلیک کنید تا باز شود... وقتی میای صدای پات از همه جادهها میاد بقیشو خیلی صداش کمه نمیفهمم:/
MyoNgJun.Ro_ha گفت یه دختری خوشگل و با محبت همسفر ما شده بود همراهمون می اومد به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت می گفت برو بهش بگو آخه دوسش دارم بیگفتگو کلیک کنید تا باز شود... وقتی میای صدای پات از همه جادهها میاد بقیشو خیلی صداش کمه نمیفهمم:/
Mers~ پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 35 ارسالیها 2,692 پسندها 34,732 امتیازها 66,873 مدالها 37 سن 18 13/4/21 نویسنده موضوع مدیر #19 G-ZaRa-L گفت وقتی میای صدای پات از همه جادهها میاد بقیشو خیلی صداش کمه نمیفهمم:/ کلیک کنید تا باز شود... دل دیوونهای که زدی شکستی صدا صدای پای تو شد هوا همش هوای تو شد خدای او فقط تو شدی و هستی رسم روزگار همینه امضا : Mers~
G-ZaRa-L گفت وقتی میای صدای پات از همه جادهها میاد بقیشو خیلی صداش کمه نمیفهمم:/ کلیک کنید تا باز شود... دل دیوونهای که زدی شکستی صدا صدای پای تو شد هوا همش هوای تو شد خدای او فقط تو شدی و هستی رسم روزگار همینه
.REIHANEH. نویسنده انجمن سطح 40 ارسالیها 3,334 پسندها 43,803 امتیازها 69,173 مدالها 38 سن 20 13/4/21 #20 G-ZaRa-L گفت وقتی میای صدای پات از همه جادهها میاد بقیشو خیلی صداش کمه نمیفهمم:/ کلیک کنید تا باز شود... من یه پرندم آرزو دارم تو باغم با شی من یه خونه ی تنگ و تاریکم کاشکی تو بیای چراغم باشی هر جا که باشم هر چی که باشم تو باید باشی تا زنده باشم می میرم اگه از تو جدا شم امضا : .REIHANEH.
G-ZaRa-L گفت وقتی میای صدای پات از همه جادهها میاد بقیشو خیلی صداش کمه نمیفهمم:/ کلیک کنید تا باز شود... من یه پرندم آرزو دارم تو باغم با شی من یه خونه ی تنگ و تاریکم کاشکی تو بیای چراغم باشی هر جا که باشم هر چی که باشم تو باید باشی تا زنده باشم می میرم اگه از تو جدا شم