کتابفروشی ها ارزشمندترین مقصد افراد تنها هستند. گواه این امر تعداد کتاب هایی است که علت نگارش آنها این بوده که نویسندگانشان کسی را برای حرف زدن پیدا نکرده اند
تسلی بخشیهای فلسفه
آلن دوباتن ترجمه عرفان ثابتی
مادر، من تازگیها به چیزی رسیدهام که آدم رو کاملا از بقیه جونورها جدا میکنه. اینکه آدم سخنگوئه، آگاهی داره، اصول و سامان اجتماعی خودش رو داره رو خودم میدونم، ولی مگه باقی حیوونها هم (بدونِ در نظر گرفتن اختلاف درجهها) اینها رو ندارن؟ حتی احتمال داره اونها دین هم داشته باشن. آدم به اشرف مخلوقات بودنش مینازه، ولی انگار اساسا کوچکترین اختلافی با بقیهی جونورها نداره. ولی مادر، به یه چیزی رسیدهام که آدم رو بیچون و چرا از اونها جدا میکنه. شاید سر در نیاری. نیرویی ویژهی آدمی: راز داشتن. منظورم رو میفهمی؟
اوسامو دازای شایو
فرانتس: من زندگیام را برای شما شرح می دهم؛ اما منتظر شرح تبهکاریهای بزرگ نباشید. نه؛ حتی این هم نبوده است. میدانید خودم را از چه مذمت میکنم؟ از اینکه هیچ کاری نکردهام. هیچ کار! هیچ وقت هیچ کاری نکردهام.
ژان پل سارتر گوشه نشینان آلتونا
من استدلالهای فراوانی را شنیدم که نزدیک بوده است گیجم کند و خیلیها را گیج کرده و با آدمکشی موافق ساخته است. فهمیدهام که همهی بدبختی انسانها ناشی از این است که به زبان صریح و روشن حرف نمیزنند.
آلبر کامو
طاعون، ترجمهی رضا سید حسینی انتشارات نیلوفر
میدونید من دیگه از مردن نمیترسم
جدیدا یه حسایی دارم که میگم شاید مردم حواسم نیست...!
روز مرگم اشک را پیدا کنید... روی قلبم عشق را پیدا کنید
روز مرگم خاک را باور کنید... روی قبرم لاله را پرپر کنید
خانه را وقف نیلوفر کنید... پیکرم را غرق در شبنم کنید
روز مرگم دوست را دعوت کنید... بعد مرگم خنده را سر کنید
رفتنم را ای دوستان باور کنید