بورک و نان پیرسی در ترکیه
انواع مختلفی از بورک در ترکیه وجود دارد که از خمیر یوفکای نازک درست می شود و داخل آن طعم های متفاوتی از
پنیر ، گوشت قرمز و اسفناج، حتی
سیب زمینی یا سس هم احساس می گردد. این خمیر سبک برای وعده افطار طرفداران زیادی دارد.
همچنین این نان جزء وعده های غذایی محبوب در ترکیه است که ترجیح می دهند آن را برای افطار استفاده کنند.
برنج و مرغ جولوف در نیجریه
برنج، مرغ، سبزیجات و ادویه ها همگی با هم غذای مورد علاقه مردم نیجریه را تشکیل می دهند که از آن به عنوان وعده افطار استفاده می کنند. البته در بعضی از رسپی های آن ها گوجه فرنگی هم به کار می برند.
" پاپ و آرکا " دیگر غذای محبوب مردم نیجریه در ماه رمضان است که هم برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.