مازیار نبی کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 342 پسندها 914 امتیازها 5,433 مدالها 8 سن 19 2/5/21 نویسنده موضوع #11 جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شویدخیلی از اسمها هستن که معادل خارجیش هم هست، مثلا داوود و دیوید، یونس و یوهانس یا بلال حبشی و ذرت مکزیکی لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شویدخیلی از اسمها هستن که معادل خارجیش هم هست، مثلا داوود و دیوید، یونس و یوهانس یا بلال حبشی و ذرت مکزیکی لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
مازیار نبی کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 342 پسندها 914 امتیازها 5,433 مدالها 8 سن 19 2/5/21 نویسنده موضوع #12 "اصن به درک میرم شوهر میکنم" جمله ی دخترا وقتی میبینن امتحانا سخته جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 2/5/21
"اصن به درک میرم شوهر میکنم" جمله ی دخترا وقتی میبینن امتحانا سخته جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
مازیار نبی کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 342 پسندها 914 امتیازها 5,433 مدالها 8 سن 19 2/5/21 نویسنده موضوع #13 بعضیا طوری کنار خودپرداز وایمیسن و با تمرکز کار میکنن انگار دارن وزارت دفاع رو هک میکنن یارانه ت رو بگیر و برو داداجهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
بعضیا طوری کنار خودپرداز وایمیسن و با تمرکز کار میکنن انگار دارن وزارت دفاع رو هک میکنن یارانه ت رو بگیر و برو داداجهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
مازیار نبی کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 342 پسندها 914 امتیازها 5,433 مدالها 8 سن 19 2/5/21 نویسنده موضوع #14 جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید به علت سه برابر شدن قیمت آب و برق دولت اعلام کرد: نظافت ربطی به ایمان ندارد مهمان دشمن خداست وضو با گوز باطل نمی شود آب ریختن پشت سر مسافر حرام است، همان تف کافی است لطفا اطلاع رسانی کنید لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 2/5/21
جهت مشاهده متن کامل باید عضو انجمن شوید به علت سه برابر شدن قیمت آب و برق دولت اعلام کرد: نظافت ربطی به ایمان ندارد مهمان دشمن خداست وضو با گوز باطل نمی شود آب ریختن پشت سر مسافر حرام است، همان تف کافی است لطفا اطلاع رسانی کنید لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
مازیار نبی کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 342 پسندها 914 امتیازها 5,433 مدالها 8 سن 19 2/5/21 نویسنده موضوع #15 به یکی میگن یه موجود نام ببر ، میگه يخ ... ، میگن آخه یخ که موجود محسوب نمیشه ، میگه چرا من خودم صد بار دیدم نوشتند یخ موجود است
به یکی میگن یه موجود نام ببر ، میگه يخ ... ، میگن آخه یخ که موجود محسوب نمیشه ، میگه چرا من خودم صد بار دیدم نوشتند یخ موجود است
مازیار نبی کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 342 پسندها 914 امتیازها 5,433 مدالها 8 سن 19 2/5/21 نویسنده موضوع #16 شوتيه عينكش را دور دستش می چرخونه بعد میزنه چشمش، سرش گیج میره میخوره زمین هوا ميره ، نمیدونی تا کجا ميره
شوتيه عينكش را دور دستش می چرخونه بعد میزنه چشمش، سرش گیج میره میخوره زمین هوا ميره ، نمیدونی تا کجا ميره
مازیار نبی کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 342 پسندها 914 امتیازها 5,433 مدالها 8 سن 19 2/5/21 نویسنده موضوع #17 پسره تو خواستگاری از یه دختره می پرسه اسم شما چیه؟ دختره می گه اسم من توی تمام باغچه ها هست. پسره می گه: آهان فهمیدم ، اسمتون شلنگه
پسره تو خواستگاری از یه دختره می پرسه اسم شما چیه؟ دختره می گه اسم من توی تمام باغچه ها هست. پسره می گه: آهان فهمیدم ، اسمتون شلنگه
مازیار نبی کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 342 پسندها 914 امتیازها 5,433 مدالها 8 سن 19 2/5/21 نویسنده موضوع #18 از یه کچل می پرسن اسم شامپوت چیه؟ می گه من شامپو لازم ندارم از شیشه پاک کن استفاده می کنم!
مازیار نبی کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 342 پسندها 914 امتیازها 5,433 مدالها 8 سن 19 2/5/21 نویسنده موضوع #19 حکمتی برای فهيمان : يارو داشته دنبال جاي پارك مي گشته اما پيدا نمي كرد! در همون حال گشتن به خدا ميگه: خدايا اگه يه جاي پارك برام پيدا كنيا من نماز مي خونم، روزه مي گيرم كه يه دفعه يه جاي پارك مي بينه و به خدا مي گه! خدا جون نمي خوادخودم پيدا كردم
حکمتی برای فهيمان : يارو داشته دنبال جاي پارك مي گشته اما پيدا نمي كرد! در همون حال گشتن به خدا ميگه: خدايا اگه يه جاي پارك برام پيدا كنيا من نماز مي خونم، روزه مي گيرم كه يه دفعه يه جاي پارك مي بينه و به خدا مي گه! خدا جون نمي خوادخودم پيدا كردم
مازیار نبی کاربر انجمن سطح 7 ارسالیها 342 پسندها 914 امتیازها 5,433 مدالها 8 سن 19 2/5/21 نویسنده موضوع #20 رئيس: خجالت نميكشي تو اداره داري جدول حل ميكني؟ كارمند: چكار كنيم قربان، اين سروصداي ماشينها كه نميذاره آدم بخوابه!
رئيس: خجالت نميكشي تو اداره داري جدول حل ميكني؟ كارمند: چكار كنيم قربان، اين سروصداي ماشينها كه نميذاره آدم بخوابه!