نکات کلیدی تهیه ترشی کیوی
-برای تهیه ترشی کیویِ مخلوط می توان انواع میوه و سبزی مثل سیب، هویج، کدو، آواکادو و … را با کیوی مخلوط کرد.
-اگر دوست دارید می توان به جای فلفل آسیاب شده از فلفل قرمز یا سبز تازه در ترشی استفاده کنید و آن را لابلای مواد قرار دهید تا طعم آن به طور یکنواخت در ترشی احساس شود.
-برای اینکه طعم این ترشی را متعادل کنید می توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری شکر به مواد بیافزایید.
-همیشه برای درست کردن انواع ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنید. ظرف های پلاستیکی و فلزی برای تهیه ترشی مناسب نیستند.
-اگر می خواهید ترشی لیته کیوی داشته باشید باید کیوی را پس از پوست گرفتن ساطوری کنید. این لیته خوشمزه را می توان با انواع غذاهای سوخاری سرو کرد.
[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.