گُل نرگس :) نو ورود سطح 0 ارسالیها 23 پسندها 14 امتیازها 40 31/8/21 #1,161 m.a87 گفت یکی هست تو قلبم که هرشب واسه اون مینویسم و اوک خوابه نمیخوام بدونه واسه اونه که قلبم من این همه بی تابه کلیک کنید تا باز شود... همه دنیام تو ارزوهام تو تو نفسهام تو خاطره هام تو روز و شبام تو وقتی تنهام تو اونکه میخوام تو
m.a87 گفت یکی هست تو قلبم که هرشب واسه اون مینویسم و اوک خوابه نمیخوام بدونه واسه اونه که قلبم من این همه بی تابه کلیک کنید تا باز شود... همه دنیام تو ارزوهام تو تو نفسهام تو خاطره هام تو روز و شبام تو وقتی تنهام تو اونکه میخوام تو
Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,264 امتیازها 24,673 مدالها 26 31/8/21 #1,162 گُل نرگس :) گفت همه دنیام تو ارزوهام تو تو نفسهام تو خاطره هام تو روز و شبام تو وقتی تنهام تو اونکه میخوام تو کلیک کنید تا باز شود... وخه وخه وخه وخه یاره وخه وخه وخه یاره آی ننه آی ننه مو دیگه زن نمخوم زن ال پرده موخوم از بس مخ منه تیلیت کرد موخ مونه تلیت کرد:| امضا : Altinay*
گُل نرگس :) گفت همه دنیام تو ارزوهام تو تو نفسهام تو خاطره هام تو روز و شبام تو وقتی تنهام تو اونکه میخوام تو کلیک کنید تا باز شود... وخه وخه وخه وخه یاره وخه وخه وخه یاره آی ننه آی ننه مو دیگه زن نمخوم زن ال پرده موخوم از بس مخ منه تیلیت کرد موخ مونه تلیت کرد:|
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 1/9/21 #1,163 m.a87 گفت وخه وخه وخه وخه یاره وخه وخه وخه یاره آی ننه آی ننه مو دیگه زن نمخوم زن ال پرده موخوم از بس مخ منه تیلیت کرد موخ مونه تلیت کرد:| کلیک کنید تا باز شود... دارم هواتو ... نمیگیره هیچی جاتو چی بگم از علاقم ! ... بیا دل و جونم برا ط امضا : mobina84
m.a87 گفت وخه وخه وخه وخه یاره وخه وخه وخه یاره آی ننه آی ننه مو دیگه زن نمخوم زن ال پرده موخوم از بس مخ منه تیلیت کرد موخ مونه تلیت کرد:| کلیک کنید تا باز شود... دارم هواتو ... نمیگیره هیچی جاتو چی بگم از علاقم ! ... بیا دل و جونم برا ط
XAysanX رفیق جدید انجمن سطح 6 ارسالیها 93 پسندها 493 امتیازها 2,803 مدالها 6 1/9/21 #1,164 mobina84 گفت دارم هواتو ... نمیگیره هیچی جاتو چی بگم از علاقم ! ... بیا دل و جونم برا ط کلیک کنید تا باز شود... تویی، تویی که میتونی منو درمونم کنی تویی، تویی که میتونی عاشقونه آرومم کنی امضا : XAysanX
mobina84 گفت دارم هواتو ... نمیگیره هیچی جاتو چی بگم از علاقم ! ... بیا دل و جونم برا ط کلیک کنید تا باز شود... تویی، تویی که میتونی منو درمونم کنی تویی، تویی که میتونی عاشقونه آرومم کنی
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 1/9/21 #1,165 XAysanX گفت تویی، تویی که میتونی منو درمونم کنی تویی، تویی که میتونی عاشقونه آرومم کنی کلیک کنید تا باز شود... یار جنگی من تنبون پلنگی من کاملا شیک و مجلسی =/ر امضا : mobina84
XAysanX گفت تویی، تویی که میتونی منو درمونم کنی تویی، تویی که میتونی عاشقونه آرومم کنی کلیک کنید تا باز شود... یار جنگی من تنبون پلنگی من کاملا شیک و مجلسی =/ر
zahra_z کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 383 پسندها 1,298 امتیازها 8,563 مدالها 9 6/9/21 #1,166 mobina84 گفت یار جنگی من تنبون پلنگی من کاملا شیک و مجلسی =/ر کلیک کنید تا باز شود... نه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم... نه میتونم با غم تنهایی سازش کنم... امضا : zahra_z
mobina84 گفت یار جنگی من تنبون پلنگی من کاملا شیک و مجلسی =/ر کلیک کنید تا باز شود... نه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم... نه میتونم با غم تنهایی سازش کنم...
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,902 پسندها 7,873 امتیازها 30,973 مدالها 27 6/9/21 مدیر #1,167 zahra_z گفت نه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم... نه میتونم با غم تنهایی سازش کنم... کلیک کنید تا باز شود... ماهی بخدا دلیل زیبایی این راهی خوشبحال من که تو با دلم همراهی امضا : Fateme Amade
zahra_z گفت نه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم... نه میتونم با غم تنهایی سازش کنم... کلیک کنید تا باز شود... ماهی بخدا دلیل زیبایی این راهی خوشبحال من که تو با دلم همراهی
Altinay* مدیر بازنشسته سطح 16 ارسالیها 1,312 پسندها 6,264 امتیازها 24,673 مدالها 26 6/9/21 #1,168 _fateme_a_ گفت ماهی بخدا دلیل زیبایی این راهی خوشبحال من که تو با دلم همراهی کلیک کنید تا باز شود... یکی تویه دلمه فرق داره باهمه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه امضا : Altinay*
_fateme_a_ گفت ماهی بخدا دلیل زیبایی این راهی خوشبحال من که تو با دلم همراهی کلیک کنید تا باز شود... یکی تویه دلمه فرق داره باهمه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 6/9/21 #1,169 m.a87 گفت یکی تویه دلمه فرق داره باهمه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم یه تار موتو به دنیا نمیدم! همین دیشب بازم خوابتو دیدم چشمام قفلی زده بازم رو عکسات نیاد روزی که چشماتو نبینم ! امضا : mobina84
m.a87 گفت یکی تویه دلمه فرق داره باهمه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم یه تار موتو به دنیا نمیدم! همین دیشب بازم خوابتو دیدم چشمام قفلی زده بازم رو عکسات نیاد روزی که چشماتو نبینم !
Rasha1384 رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 82 پسندها 630 امتیازها 3,753 مدالها 6 6/9/21 #1,170 Ocean girl گفت من که جز اون کسی قصدم نبود کسی جز تو اون به همه چی قسم نبود.. نفهمیدم با من دلش اصلا نبود هیچکس دوست نداشت عین منو میگفتی هیچکس نیست بین منو.. با " و " کلیک کنید تا باز شود... احمدوند ماشین زمان عالیههه امضا : Rasha1384
Ocean girl گفت من که جز اون کسی قصدم نبود کسی جز تو اون به همه چی قسم نبود.. نفهمیدم با من دلش اصلا نبود هیچکس دوست نداشت عین منو میگفتی هیچکس نیست بین منو.. با " و " کلیک کنید تا باز شود... احمدوند ماشین زمان عالیههه