mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 17/12/21 #1,301 _fateme_a_ گفت وای که چه حالیه همه چی عالیه خوش میگذره با اینکه جیب من خالیه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم یه تار موت و به دنیا نمیدم همین دیشب بازم خوابتو دیدم چشام قفلی زده بازم رو عکسات نیاد روزی که چشماتو نبینم امضا : mobina84
_fateme_a_ گفت وای که چه حالیه همه چی عالیه خوش میگذره با اینکه جیب من خالیه کلیک کنید تا باز شود... هنوزم یه تار موت و به دنیا نمیدم همین دیشب بازم خوابتو دیدم چشام قفلی زده بازم رو عکسات نیاد روزی که چشماتو نبینم
ghatre رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 125 پسندها 2,992 امتیازها 16,633 مدالها 11 18/12/21 #1,302 mobina84 گفت هنوزم یه تار موت و به دنیا نمیدم همین دیشب بازم خوابتو دیدم چشام قفلی زده بازم رو عکسات نیاد روزی که چشماتو نبینم کلیک کنید تا باز شود... من آدم رویای تو نیستم من با خودم درگیرم افسردم من زخمیه راه نم پاهام از بس تو هر راهی زمین خوردم امضا : ghatre
mobina84 گفت هنوزم یه تار موت و به دنیا نمیدم همین دیشب بازم خوابتو دیدم چشام قفلی زده بازم رو عکسات نیاد روزی که چشماتو نبینم کلیک کنید تا باز شود... من آدم رویای تو نیستم من با خودم درگیرم افسردم من زخمیه راه نم پاهام از بس تو هر راهی زمین خوردم
-PANAHツ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 37 پسندها 123 امتیازها 548 مدالها 1 18/12/21 #1,303 ghatre گفت من آدم رویای تو نیستم من با خودم درگیرم افسردم من زخمیه راه نم پاهام از بس تو هر راهی زمین خوردم کلیک کنید تا باز شود... من گذاشتم عشقت حسرت دلم بشه اما تهش دو سه تا یادگاری موند ازت بعد تو دلمو دیگه خوش کنم به چیت لک زده دلم برای حرفای دلیت بعد من نذار کسی بیاد تو زندگیت من فقط دلم به دیدنت خوشه فقط بام نبود کسی تا وقتی بام بودی در میومد اشکت اگه جام بودی - بام نبود کسی - علیرضا طلیسچی امضا : -PANAHツ
ghatre گفت من آدم رویای تو نیستم من با خودم درگیرم افسردم من زخمیه راه نم پاهام از بس تو هر راهی زمین خوردم کلیک کنید تا باز شود... من گذاشتم عشقت حسرت دلم بشه اما تهش دو سه تا یادگاری موند ازت بعد تو دلمو دیگه خوش کنم به چیت لک زده دلم برای حرفای دلیت بعد من نذار کسی بیاد تو زندگیت من فقط دلم به دیدنت خوشه فقط بام نبود کسی تا وقتی بام بودی در میومد اشکت اگه جام بودی - بام نبود کسی - علیرضا طلیسچی
زمین کاربر انجمن سطح 19 ارسالیها 450 پسندها 11,337 امتیازها 27,783 مدالها 14 19/12/21 محروم #1,304 یه نفر که نیست و نبودش خیلی واسم درده قفسم تنگه نفسم سرده به همین بغضی که خفم کرده میدونستم که بر نمیگرده امضا : زمین
یه نفر که نیست و نبودش خیلی واسم درده قفسم تنگه نفسم سرده به همین بغضی که خفم کرده میدونستم که بر نمیگرده
pouneh مدیر بازنشسته سطح 19 ارسالیها 370 پسندها 11,552 امتیازها 27,613 مدالها 15 19/12/21 #1,305 Girl of Hell گفت یه نفر که نیست و نبودش خیلی واسم درده قفسم تنگه نفسم سرده به همین بغضی که خفم کرده میدونستم که بر نمیگرده کلیک کنید تا باز شود... هروقت ک بودی همه چی قشنگ شد انقده تو خوبی میره بالا توقع هروقت نبودی من فقط زدم غر هردفعه زدم تو خاکی زدی یه تلنگر امضا : pouneh
Girl of Hell گفت یه نفر که نیست و نبودش خیلی واسم درده قفسم تنگه نفسم سرده به همین بغضی که خفم کرده میدونستم که بر نمیگرده کلیک کنید تا باز شود... هروقت ک بودی همه چی قشنگ شد انقده تو خوبی میره بالا توقع هروقت نبودی من فقط زدم غر هردفعه زدم تو خاکی زدی یه تلنگر
zahra_z کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 383 پسندها 1,298 امتیازها 8,563 مدالها 9 24/12/21 #1,306 piovere° گفت هروقت ک بودی همه چی قشنگ شد انقده تو خوبی میره بالا توقع هروقت نبودی من فقط زدم غر هردفعه زدم تو خاکی زدی یه تلنگر کلیک کنید تا باز شود... رفتی و هیچکسی پشتم نیست زخم تو کمتر از کشتن نیست فهمیدم ادمو خودیا میزنن همیشه که کار یه دشمن نیست امضا : zahra_z
piovere° گفت هروقت ک بودی همه چی قشنگ شد انقده تو خوبی میره بالا توقع هروقت نبودی من فقط زدم غر هردفعه زدم تو خاکی زدی یه تلنگر کلیک کنید تا باز شود... رفتی و هیچکسی پشتم نیست زخم تو کمتر از کشتن نیست فهمیدم ادمو خودیا میزنن همیشه که کار یه دشمن نیست
Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,941 پسندها 16,109 امتیازها 46,673 مدالها 32 26/12/21 #1,307 zahra_z گفت رفتی و هیچکسی پشتم نیست زخم تو کمتر از کشتن نیست فهمیدم ادمو خودیا میزنن همیشه که کار یه دشمن نیست کلیک کنید تا باز شود... ترسیدی زل بزن از پنجرهات به ماه. اگه حال داشتی بعضی وقتا سر بزن به خوابم! البته اگه من بخوابم... . امضا : Your Pluto
zahra_z گفت رفتی و هیچکسی پشتم نیست زخم تو کمتر از کشتن نیست فهمیدم ادمو خودیا میزنن همیشه که کار یه دشمن نیست کلیک کنید تا باز شود... ترسیدی زل بزن از پنجرهات به ماه. اگه حال داشتی بعضی وقتا سر بزن به خوابم! البته اگه من بخوابم... .
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 547 پسندها 39,187 امتیازها 58,173 مدالها 17 26/12/21 #1,308 - MAEVE - گفت ترسیدی زل بزن از پنجرهات به ماه. اگه حال داشتی بعضی وقتا سر بزن به خوابم! البته اگه من بخوابم... . کلیک کنید تا باز شود... منو ول کنی تو تنهاییا کاشکی مثلن یه دفه فردا بیاد امضا : Rikadow
- MAEVE - گفت ترسیدی زل بزن از پنجرهات به ماه. اگه حال داشتی بعضی وقتا سر بزن به خوابم! البته اگه من بخوابم... . کلیک کنید تا باز شود... منو ول کنی تو تنهاییا کاشکی مثلن یه دفه فردا بیاد
Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,941 پسندها 16,109 امتیازها 46,673 مدالها 32 26/12/21 #1,309 rasta_jk گفت منو ول کنی تو تنهاییا کاشکی مثلن یه دفه فردا بیاد کلیک کنید تا باز شود... دلت اگه باز شکسته شد! چشات از نگاهش خسته شد...داشتی میوفتادی بیا... . امضا : Your Pluto
rasta_jk گفت منو ول کنی تو تنهاییا کاشکی مثلن یه دفه فردا بیاد کلیک کنید تا باز شود... دلت اگه باز شکسته شد! چشات از نگاهش خسته شد...داشتی میوفتادی بیا... .
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 547 پسندها 39,187 امتیازها 58,173 مدالها 17 26/12/21 #1,310 - MAEVE - گفت دلت اگه باز شکسته شد! چشات از نگاهش خسته شد...داشتی میوفتادی بیا... . کلیک کنید تا باز شود... ای همگناه من بی تو پرواز همیشه محکوم ب سکوته امضا : Rikadow
- MAEVE - گفت دلت اگه باز شکسته شد! چشات از نگاهش خسته شد...داشتی میوفتادی بیا... . کلیک کنید تا باز شود... ای همگناه من بی تو پرواز همیشه محکوم ب سکوته