Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,941 پسندها 16,109 امتیازها 46,673 مدالها 32 26/12/21 #1,321 Taka1346 گفت ی؟ یه الف بچه مغرور بشم به چشمم نیای اصلا کور بشم ولی مردمو نشد نبینمت کلیک کنید تا باز شود... تورو دیدم، انگار دلم لرزیدو...واسه اولین بار از ته دل خندیدو... . و امضا : Your Pluto
Taka1346 گفت ی؟ یه الف بچه مغرور بشم به چشمم نیای اصلا کور بشم ولی مردمو نشد نبینمت کلیک کنید تا باز شود... تورو دیدم، انگار دلم لرزیدو...واسه اولین بار از ته دل خندیدو... . و
Taka1346 نو ورود سطح 0 ارسالیها 18 پسندها 57 امتیازها 90 26/12/21 #1,322 - MAEVE - گفت تورو دیدم، انگار دلم لرزیدو...واسه اولین بار از ته دل خندیدو... . و کلیک کنید تا باز شود... واویلا لیلی دوست دارم خیلی ی
- MAEVE - گفت تورو دیدم، انگار دلم لرزیدو...واسه اولین بار از ته دل خندیدو... . و کلیک کنید تا باز شود... واویلا لیلی دوست دارم خیلی ی
Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,941 پسندها 16,109 امتیازها 46,673 مدالها 32 26/12/21 #1,323 Taka1346 گفت واویلا لیلی دوست دارم خیلی ی کلیک کنید تا باز شود... یه روز یه اقا خرگوشه رسید به یه بچه موشه...موشه پرید تو سوراخ خرگوشه گف آخ/= امضا : Your Pluto
Taka1346 گفت واویلا لیلی دوست دارم خیلی ی کلیک کنید تا باز شود... یه روز یه اقا خرگوشه رسید به یه بچه موشه...موشه پرید تو سوراخ خرگوشه گف آخ/=
Taka1346 نو ورود سطح 0 ارسالیها 18 پسندها 57 امتیازها 90 26/12/21 #1,324 - MAEVE - گفت یه روز یه اقا خرگوشه رسید به یه بچه موشه...موشه پرید تو سوراخ خرگوشه گف آخ/= کلیک کنید تا باز شود... - MAEVE - گفت یه روز یه اقا خرگوشه رسید به یه بچه موشه...موشه پرید تو سوراخ خرگوشه گف آخ/= کلیک کنید تا باز شود... تف خ خسته شدم خالیه مشتم یه حس بدی داره همش راه میره پشتم مث اونی که توی جنگ رفیقش رو کشتن ن
- MAEVE - گفت یه روز یه اقا خرگوشه رسید به یه بچه موشه...موشه پرید تو سوراخ خرگوشه گف آخ/= کلیک کنید تا باز شود... - MAEVE - گفت یه روز یه اقا خرگوشه رسید به یه بچه موشه...موشه پرید تو سوراخ خرگوشه گف آخ/= کلیک کنید تا باز شود... تف خ خسته شدم خالیه مشتم یه حس بدی داره همش راه میره پشتم مث اونی که توی جنگ رفیقش رو کشتن ن
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #1,325 Taka1346 گفت تف خ خسته شدم خالیه مشتم یه حس بدی داره همش راه میره پشتم مث اونی که توی جنگ رفیقش رو کشتن ن کلیک کنید تا باز شود... نه خواب راحتی دارم نه مایلم به بیداری درون ما تفاوت هاست تو مبتلا به درمانی ی امضا : بَهآرنارنج
Taka1346 گفت تف خ خسته شدم خالیه مشتم یه حس بدی داره همش راه میره پشتم مث اونی که توی جنگ رفیقش رو کشتن ن کلیک کنید تا باز شود... نه خواب راحتی دارم نه مایلم به بیداری درون ما تفاوت هاست تو مبتلا به درمانی ی
آبی پَرَست؛ هنرمند انجمن سطح 36 ارسالیها 2,473 پسندها 34,166 امتیازها 64,873 مدالها 43 29/12/21 #1,326 :)NAHAL گفت نه خواب راحتی دارم نه مایلم به بیداری درون ما تفاوت هاست تو مبتلا به درمانی ی کلیک کنید تا باز شود... یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه س امضا : آبی پَرَست؛
:)NAHAL گفت نه خواب راحتی دارم نه مایلم به بیداری درون ما تفاوت هاست تو مبتلا به درمانی ی کلیک کنید تا باز شود... یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه س
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #1,327 A1400 گفت یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه س کلیک کنید تا باز شود... ﺳﺎﮐﺖ ﻣﯽ ﺷﯿﻨﻢ ﯾﻪ ﮔﻮﺷﻪ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺷﻠﻮﻏﯽ ﻣﻦ ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﯾﻦﺗﻨﻬﺎﻡ ﯾﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﺍﻡ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻡ ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﯿﻨﻢ م امضا : بَهآرنارنج
A1400 گفت یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه س کلیک کنید تا باز شود... ﺳﺎﮐﺖ ﻣﯽ ﺷﯿﻨﻢ ﯾﻪ ﮔﻮﺷﻪ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺷﻠﻮﻏﯽ ﻣﻦ ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﯾﻦﺗﻨﻬﺎﻡ ﯾﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﺍﻡ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻡ ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﯿﻨﻢ م
آبی پَرَست؛ هنرمند انجمن سطح 36 ارسالیها 2,473 پسندها 34,166 امتیازها 64,873 مدالها 43 29/12/21 #1,328 :)NAHAL گفت ﺳﺎﮐﺖ ﻣﯽ ﺷﯿﻨﻢ ﯾﻪ ﮔﻮﺷﻪ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺷﻠﻮﻏﯽ ﻣﻦ ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﯾﻦﺗﻨﻬﺎﻡ ﯾﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﺍﻡ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻡ ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﯿﻨﻢ م کلیک کنید تا باز شود... ماهی من شدی من حوض نقاشی گرچه در دل مایی بیقرار دریایی رازیم اگر گاهی من تورا ببینم مردم از تماشایت آرزوی من شاید آنچه از دلم آید بر دلت نشینم م آخرین ویرایش 29/12/21 امضا : آبی پَرَست؛
:)NAHAL گفت ﺳﺎﮐﺖ ﻣﯽ ﺷﯿﻨﻢ ﯾﻪ ﮔﻮﺷﻪ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺷﻠﻮﻏﯽ ﻣﻦ ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﯾﻦﺗﻨﻬﺎﻡ ﯾﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﺍﻡ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻡ ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﺑﺒﯿﻨﻢ م کلیک کنید تا باز شود... ماهی من شدی من حوض نقاشی گرچه در دل مایی بیقرار دریایی رازیم اگر گاهی من تورا ببینم مردم از تماشایت آرزوی من شاید آنچه از دلم آید بر دلت نشینم م
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/12/21 #1,329 A1400 گفت ماهی من شدی من حوض نقاشی گرچه در دل مایی بیقرار دریایی رازیم اگر گاهی من تورا ببینم مردم از تماشایت آرزوی من شاید آنچه از دلم آید بر دلت نشینم خ کلیک کنید تا باز شود... ﻣﻦ ﺩﻟﻢ ﺗﻨﮕﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻨﯽ ﮐﻪ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﻧﻪ ﮔﻼﯾﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎﻡ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﻮ ﺗﻮ ﺩﻧﯿﺎﺕ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ د -داری اشتباه میکنی مشاعره ست باید با حرف آخر بریم امضا : بَهآرنارنج
A1400 گفت ماهی من شدی من حوض نقاشی گرچه در دل مایی بیقرار دریایی رازیم اگر گاهی من تورا ببینم مردم از تماشایت آرزوی من شاید آنچه از دلم آید بر دلت نشینم خ کلیک کنید تا باز شود... ﻣﻦ ﺩﻟﻢ ﺗﻨﮕﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻨﯽ ﮐﻪ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﻧﻪ ﮔﻼﯾﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎﻡ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﻮ ﺗﻮ ﺩﻧﯿﺎﺕ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ د -داری اشتباه میکنی مشاعره ست باید با حرف آخر بریم
آبی پَرَست؛ هنرمند انجمن سطح 36 ارسالیها 2,473 پسندها 34,166 امتیازها 64,873 مدالها 43 29/12/21 #1,330 :)NAHAL گفت ﻣﻦ ﺩﻟﻢ ﺗﻨﮕﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻨﯽ ﮐﻪ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﻧﻪ ﮔﻼﯾﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎﻡ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﻮ ﺗﻮ ﺩﻧﯿﺎﺕ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ د -داری اشتباه میکنی مشاعره ست باید با حرف آخر بریم کلیک کنید تا باز شود... دوستت دارم من دیووانه در قلبم عشقم شدی دوردانه باز مثل از هر شب منو آغوش بگیر منو آرام کن و خاموش بگیر من به تو دل بستمو بس ناز کنی من مغرور پر احساسو تو آغاز کنی ی اره حواسم نبود دستم خورد/= امضا : آبی پَرَست؛
:)NAHAL گفت ﻣﻦ ﺩﻟﻢ ﺗﻨﮕﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻨﯽ ﮐﻪ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﻧﻪ ﮔﻼﯾﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎﻡ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﻮ ﺗﻮ ﺩﻧﯿﺎﺕ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ د -داری اشتباه میکنی مشاعره ست باید با حرف آخر بریم کلیک کنید تا باز شود... دوستت دارم من دیووانه در قلبم عشقم شدی دوردانه باز مثل از هر شب منو آغوش بگیر منو آرام کن و خاموش بگیر من به تو دل بستمو بس ناز کنی من مغرور پر احساسو تو آغاز کنی ی اره حواسم نبود دستم خورد/=