سناریو غمگین کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 651 پسندها 2,217 امتیازها 13,073 مدالها 12 29/1/22 #1,461 fatemeh_h_h_kh گفت نگات واسه قلبم همیشه آنتیکه یه رمان رمانتیکه خیلی شیک و پیکه دوسش دارم کلیک کنید تا باز شود... میزنی به اون راه خودتو تا نفهمم دیوونمی میزنی یه اون راه مثلا نمیدونی که جونمی امضا : سناریو غمگین
fatemeh_h_h_kh گفت نگات واسه قلبم همیشه آنتیکه یه رمان رمانتیکه خیلی شیک و پیکه دوسش دارم کلیک کنید تا باز شود... میزنی به اون راه خودتو تا نفهمم دیوونمی میزنی یه اون راه مثلا نمیدونی که جونمی
سناریو غمگین کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 651 پسندها 2,217 امتیازها 13,073 مدالها 12 29/1/22 #1,462 |Ramin| گفت وای که از دست تو من سر به بیابون میزنم حال منو بدتر نکن که یار که دیوونهه بشه دار به گردن میکشه عشق و جنون حالیش نمیشه کلیک کنید تا باز شود... هر روز هر شب چشمام بارونن روزام مثل شب دنیا وارونست آخرین ویرایش 29/1/22 امضا : سناریو غمگین
|Ramin| گفت وای که از دست تو من سر به بیابون میزنم حال منو بدتر نکن که یار که دیوونهه بشه دار به گردن میکشه عشق و جنون حالیش نمیشه کلیک کنید تا باز شود... هر روز هر شب چشمام بارونن روزام مثل شب دنیا وارونست
FATEMEH HOSSEINI کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 1,236 پسندها 16,069 امتیازها 38,073 مدالها 20 29/1/22 محروم #1,463 Nafas_NN گفت میزنی به اون راه خودتو تا نفهمم دیوونمی میزنی یه اون راه مثلا نمیدونی که جونمی کلیک کنید تا باز شود... یکی توی دلمه که فرق داره با همه امضا : FATEMEH HOSSEINI
Nafas_NN گفت میزنی به اون راه خودتو تا نفهمم دیوونمی میزنی یه اون راه مثلا نمیدونی که جونمی کلیک کنید تا باز شود... یکی توی دلمه که فرق داره با همه
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 29/1/22 #1,464 Nafas_NN گفت هر روز هر شب چشمام بارونن روزام مثل شب دنیا وارونست کلیک کنید تا باز شود... تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی نه دانم که چه بودی نه دانم که چه هستی در بزم من شکسته ای در کام او نشسته ای
Nafas_NN گفت هر روز هر شب چشمام بارونن روزام مثل شب دنیا وارونست کلیک کنید تا باز شود... تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی نه دانم که چه بودی نه دانم که چه هستی در بزم من شکسته ای در کام او نشسته ای
سناریو غمگین کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 651 پسندها 2,217 امتیازها 13,073 مدالها 12 29/1/22 #1,465 |Ramin| گفت تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی نه دانم که چه بودی نه دانم که چه هستی در بزم من شکسته ای در کام او نشسته ای کلیک کنید تا باز شود... یلدای من اون چشای قشنگه ته عشقم بقیه پََََر خخخ با «م» بوگو امضا : سناریو غمگین
|Ramin| گفت تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی نه دانم که چه بودی نه دانم که چه هستی در بزم من شکسته ای در کام او نشسته ای کلیک کنید تا باز شود... یلدای من اون چشای قشنگه ته عشقم بقیه پََََر خخخ با «م» بوگو
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 29/1/22 #1,466 Nafas_NN گفت یلدای من اون چشای قشنگه ته عشقم بقیه پََََر خخخ با «م» بوگو کلیک کنید تا باز شود... دیگه ((م)) ندارم
Nafas_NN گفت یلدای من اون چشای قشنگه ته عشقم بقیه پََََر خخخ با «م» بوگو کلیک کنید تا باز شود... دیگه ((م)) ندارم
FATEMEH HOSSEINI کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 1,236 پسندها 16,069 امتیازها 38,073 مدالها 20 29/1/22 محروم #1,467 Nafas_NN گفت یلدای من اون چشای قشنگه ته عشقم بقیه پََََر خخخ با «م» بوگو کلیک کنید تا باز شود... مو مشکی جذابی تو آخ چقدر نابی تو نگم برات چقدر میخوامت اونی که میخوامی تو خود ماهم تو شوکه که چقدر ماهی تو امضا : FATEMEH HOSSEINI
Nafas_NN گفت یلدای من اون چشای قشنگه ته عشقم بقیه پََََر خخخ با «م» بوگو کلیک کنید تا باز شود... مو مشکی جذابی تو آخ چقدر نابی تو نگم برات چقدر میخوامت اونی که میخوامی تو خود ماهم تو شوکه که چقدر ماهی تو
سناریو غمگین کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 651 پسندها 2,217 امتیازها 13,073 مدالها 12 29/1/22 #1,468 fatemeh_h_h_kh گفت مو مشکی جذابی تو آخ چقدر نابی تو نگم برات چقدر میخوامت اونی که میخوامی تو خود ماهم تو شوکه که چقدر ماهی تو کلیک کنید تا باز شود... واسه دلم شدی دیگه چیزی کم ندارم باتو خوب خوبه حالم «م» امضا : سناریو غمگین
fatemeh_h_h_kh گفت مو مشکی جذابی تو آخ چقدر نابی تو نگم برات چقدر میخوامت اونی که میخوامی تو خود ماهم تو شوکه که چقدر ماهی تو کلیک کنید تا باز شود... واسه دلم شدی دیگه چیزی کم ندارم باتو خوب خوبه حالم «م»
FATEMEH HOSSEINI کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 1,236 پسندها 16,069 امتیازها 38,073 مدالها 20 29/1/22 محروم #1,469 Nafas_NN گفت واسه دلم شدی دیگه چیزی کم ندارم باتو خوب خوبه حالم «م» کلیک کنید تا باز شود... میری میوفتی گیر گرگای شهر اگه میگم نرو خب خوبتو میخوام دل میخواد بارون بیاد این بلای تنهایی سرم نیاد دلم فقط تورو میخواد نیستی چشام گریه میخواد امضا : FATEMEH HOSSEINI
Nafas_NN گفت واسه دلم شدی دیگه چیزی کم ندارم باتو خوب خوبه حالم «م» کلیک کنید تا باز شود... میری میوفتی گیر گرگای شهر اگه میگم نرو خب خوبتو میخوام دل میخواد بارون بیاد این بلای تنهایی سرم نیاد دلم فقط تورو میخواد نیستی چشام گریه میخواد
سناریو غمگین کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 651 پسندها 2,217 امتیازها 13,073 مدالها 12 29/1/22 #1,470 fatemeh_h_h_kh گفت میری میوفتی گیر گرگای شهر اگه میگم نرو خب خوبتو میخوام دل میخواد بارون بیاد این بلای تنهایی سرم نیاد دلم فقط تورو میخواد نیستی چشام گریه میخواد کلیک کنید تا باز شود... دیوونه بیا آخماتو وا کن منو عشقم صدا کن تو ی چشمام نگاکن دیوونه امضا : سناریو غمگین
fatemeh_h_h_kh گفت میری میوفتی گیر گرگای شهر اگه میگم نرو خب خوبتو میخوام دل میخواد بارون بیاد این بلای تنهایی سرم نیاد دلم فقط تورو میخواد نیستی چشام گریه میخواد کلیک کنید تا باز شود... دیوونه بیا آخماتو وا کن منو عشقم صدا کن تو ی چشمام نگاکن دیوونه