R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 28/1/22 #1,441 پآتریک گفت نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست کلیک کنید تا باز شود... در جریانی مشاعره با اهنگه ؟؟
پآتریک گفت نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست کلیک کنید تا باز شود... در جریانی مشاعره با اهنگه ؟؟
R Rªmin رفیق جدید انجمن سطح 12 ارسالیها 64 پسندها 7,044 امتیازها 21,413 مدالها 11 28/1/22 #1,442 پآتریک گفت نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست کلیک کنید تا باز شود... تمام عمر رد شدم ازت ببین کجا شدم اسیر تو به پشت سر نگا نمیکنم که برنگردم از مسیر تو به حد مرگ میپرستمت ولی برای عشق تو کمه
پآتریک گفت نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست کلیک کنید تا باز شود... تمام عمر رد شدم ازت ببین کجا شدم اسیر تو به پشت سر نگا نمیکنم که برنگردم از مسیر تو به حد مرگ میپرستمت ولی برای عشق تو کمه
جآنا مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 1,079 پسندها 40,356 امتیازها 59,573 مدالها 26 28/1/22 #1,443 |Ramin| گفت در جریانی مشاعره با اهنگه ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نه فرقی نداره والا من فقد شعر حفظم امضا : جآنا
جآنا مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 1,079 پسندها 40,356 امتیازها 59,573 مدالها 26 28/1/22 #1,444 |Ramin| گفت تمام عمر رد شدم ازت ببین کجا شدم اسیر تو به پشت سر نگا نمیکنم که برنگردم از مسیر تو به حد مرگ میپرستمت ولی برای عشق تو کمه کلیک کنید تا باز شود... هر سر موي تو را با زندگي پيوندهاست با چنين دلبستگي از خود بريدن مشکل است امضا : جآنا
|Ramin| گفت تمام عمر رد شدم ازت ببین کجا شدم اسیر تو به پشت سر نگا نمیکنم که برنگردم از مسیر تو به حد مرگ میپرستمت ولی برای عشق تو کمه کلیک کنید تا باز شود... هر سر موي تو را با زندگي پيوندهاست با چنين دلبستگي از خود بريدن مشکل است
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,034 پسندها 32,559 امتیازها 59,573 مدالها 23 28/1/22 نویسنده موضوع #1,445 پآتریک گفت نه فرقی نداره والا من فقد شعر حفظم کلیک کنید تا باز شود... بله اول تاپیک هم گفتم مشاعره با اهنگ هست =) امضا : مَه گل
پآتریک گفت نه فرقی نداره والا من فقد شعر حفظم کلیک کنید تا باز شود... بله اول تاپیک هم گفتم مشاعره با اهنگ هست =)
جآنا مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 1,079 پسندها 40,356 امتیازها 59,573 مدالها 26 28/1/22 #1,446 .mahi. گفت بله اول تاپیک هم گفتم مشاعره با اهنگ هست =) کلیک کنید تا باز شود... من لفت میدم از بازی امضا : جآنا
سناریو غمگین کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 651 پسندها 2,217 امتیازها 13,073 مدالها 12 29/1/22 #1,447 .mahi. گفت بله اول تاپیک هم گفتم مشاعره با اهنگ هست =) کلیک کنید تا باز شود... تو آدم بی انصاف با این دل بی احساس هیچ وقت اینو نمیفهمی قلبم بی تو چه تنهاست تو فاصله میگیری خالی میشه همه دنیام من خوابتو میبینم تو میخندی بهه رویام امضا : سناریو غمگین
.mahi. گفت بله اول تاپیک هم گفتم مشاعره با اهنگ هست =) کلیک کنید تا باز شود... تو آدم بی انصاف با این دل بی احساس هیچ وقت اینو نمیفهمی قلبم بی تو چه تنهاست تو فاصله میگیری خالی میشه همه دنیام من خوابتو میبینم تو میخندی بهه رویام
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,394 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/1/22 #1,448 Nafas_NN گفت تو آدم بی انصاف با این دل بی احساس هیچ وقت اینو نمیفهمی قلبم بی تو چه تنهاست تو فاصله میگیری خالی میشه همه دنیام من خوابتو میبینم تو میخندی بهه رویام کلیک کنید تا باز شود... میدیدم کنارشم من یادمه نگاش میکردم دستو پامو گم میکردم همیشه به خاطرش پشت به همه مردم میکردم من امضا : بَهآرنارنج
Nafas_NN گفت تو آدم بی انصاف با این دل بی احساس هیچ وقت اینو نمیفهمی قلبم بی تو چه تنهاست تو فاصله میگیری خالی میشه همه دنیام من خوابتو میبینم تو میخندی بهه رویام کلیک کنید تا باز شود... میدیدم کنارشم من یادمه نگاش میکردم دستو پامو گم میکردم همیشه به خاطرش پشت به همه مردم میکردم من
سناریو غمگین کاربر نیمه فعال سطح 10 ارسالیها 651 پسندها 2,217 امتیازها 13,073 مدالها 12 29/1/22 #1,449 :)NAHAL گفت میدیدم کنارشم من یادمه نگاش میکردم دستو پامو گم میکردم همیشه به خاطرش پشت به همه مردم میکردم م کلیک کنید تا باز شود... نفس کشیدنم میچبه باتو کنارت یکی میخره همه خستگیاتو خوشبحالت امضا : سناریو غمگین
:)NAHAL گفت میدیدم کنارشم من یادمه نگاش میکردم دستو پامو گم میکردم همیشه به خاطرش پشت به همه مردم میکردم م کلیک کنید تا باز شود... نفس کشیدنم میچبه باتو کنارت یکی میخره همه خستگیاتو خوشبحالت
ب بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,987 پسندها 6,394 امتیازها 28,973 مدالها 15 29/1/22 #1,450 Nafas_NN گفت نفس کشیدنم میچبه باتو کنارت یکی میخره همه خستگیاتو خوشبحالت کلیک کنید تا باز شود... تو منو درک کن نباشی در کل نداره بی تو این گوشی یه زنگ خور امضا : بَهآرنارنج
Nafas_NN گفت نفس کشیدنم میچبه باتو کنارت یکی میخره همه خستگیاتو خوشبحالت کلیک کنید تا باز شود... تو منو درک کن نباشی در کل نداره بی تو این گوشی یه زنگ خور