FATEMEH HOSSEINI کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 1,236 پسندها 16,069 امتیازها 38,073 مدالها 20 2/2/22 محروم #1,551 v.v گفت یلدای منی دیوونه ی دوست داشتنی کلیک کنید تا باز شود... یه چرخ باهم زدیم بعدش سریع گود بای موقع خدافظی بهش گفتم بهم دیگه میایم اونم یه چشمک زد گفت به امید دیدار امضا : FATEMEH HOSSEINI
v.v گفت یلدای منی دیوونه ی دوست داشتنی کلیک کنید تا باز شود... یه چرخ باهم زدیم بعدش سریع گود بای موقع خدافظی بهش گفتم بهم دیگه میایم اونم یه چشمک زد گفت به امید دیدار
Vana~ پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 40 ارسالیها 13,190 پسندها 33,780 امتیازها 96,874 مدالها 70 2/2/22 مدیرکل #1,552 fatemeh_h_h_kh گفت یه چرخ باهم زدیم بعدش سریع گود بای موقع خدافظی بهش گفتم بهم دیگه میایم اونم یه چشمک زد گفت به امید دیدار کلیک کنید تا باز شود... رفت تنها شدم تو شبا با خودم دل هوره دارم از خودم بی خودم اون که دیر اومد زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من را شکست امضا : Vana~
fatemeh_h_h_kh گفت یه چرخ باهم زدیم بعدش سریع گود بای موقع خدافظی بهش گفتم بهم دیگه میایم اونم یه چشمک زد گفت به امید دیدار کلیک کنید تا باز شود... رفت تنها شدم تو شبا با خودم دل هوره دارم از خودم بی خودم اون که دیر اومد زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من را شکست
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,834 پسندها 7,804 امتیازها 30,973 مدالها 27 2/2/22 مدیر #1,553 v.v گفت رفت تنها شدم تو شبا با خودم دل هوره دارم از خودم بی خودم اون که دیر اومد زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من را شکست کلیک کنید تا باز شود... تو رو جای خدا نه تو رو بعد از خدا من قدر عشقهای عالم میپرستم میپرسم امضا : Fateme Amade
v.v گفت رفت تنها شدم تو شبا با خودم دل هوره دارم از خودم بی خودم اون که دیر اومد زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من را شکست کلیک کنید تا باز شود... تو رو جای خدا نه تو رو بعد از خدا من قدر عشقهای عالم میپرستم میپرسم
FATEMEH HOSSEINI کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 1,236 پسندها 16,069 امتیازها 38,073 مدالها 20 2/2/22 محروم #1,554 v.v گفت رفت تنها شدم تو شبا با خودم دل هوره دارم از خودم بی خودم اون که دیر اومد زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من را شکست کلیک کنید تا باز شود... توی قلب هرکی یه عشقه ولی عشقم خودتو عشقه آره تو همونی که میخوامش آره عاشقی همینه راهش عزیزم امضا : FATEMEH HOSSEINI
v.v گفت رفت تنها شدم تو شبا با خودم دل هوره دارم از خودم بی خودم اون که دیر اومد زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من را شکست کلیک کنید تا باز شود... توی قلب هرکی یه عشقه ولی عشقم خودتو عشقه آره تو همونی که میخوامش آره عاشقی همینه راهش عزیزم
Vana~ پرسنل مدیریت مدیر ارشد سطح 40 ارسالیها 13,190 پسندها 33,780 امتیازها 96,874 مدالها 70 2/2/22 مدیرکل #1,555 منو هم اتاقیم الان چند ساعته که فقط......... حاجی ...... زده بالا هم امضا : Vana~
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 2/2/22 #1,556 fatemeh_h_h_kh گفت توی قلب هرکی یه عشقه ولی عشقم خودتو عشقه آره تو همونی که میخوامش آره عاشقی همینه راهش عزیزم کلیک کنید تا باز شود... ما که این حرفارو نداریم بگو مشکلت چیه؟ بگو اخه دلیل اون اشکای خوشگلت چیه؟(: امضا : mobina84
fatemeh_h_h_kh گفت توی قلب هرکی یه عشقه ولی عشقم خودتو عشقه آره تو همونی که میخوامش آره عاشقی همینه راهش عزیزم کلیک کنید تا باز شود... ما که این حرفارو نداریم بگو مشکلت چیه؟ بگو اخه دلیل اون اشکای خوشگلت چیه؟(:
FATEMEH HOSSEINI کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 1,236 پسندها 16,069 امتیازها 38,073 مدالها 20 2/2/22 محروم #1,557 mobina84 گفت ما که این حرفارو نداریم بگو مشکلت چیه؟ بگو اخه دلیل اون اشکای خوشگلت چیه؟(: کلیک کنید تا باز شود... همه جوره پایتم من بیا دل ما رو نشکن قول میدم خوش بگذره به تو به تو بیشتر از من دلتو یه جوری میرم شده نازتو هی میخرم امضا : FATEMEH HOSSEINI
mobina84 گفت ما که این حرفارو نداریم بگو مشکلت چیه؟ بگو اخه دلیل اون اشکای خوشگلت چیه؟(: کلیک کنید تا باز شود... همه جوره پایتم من بیا دل ما رو نشکن قول میدم خوش بگذره به تو به تو بیشتر از من دلتو یه جوری میرم شده نازتو هی میخرم
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 2/2/22 #1,558 fatemeh_h_h_kh گفت همه جوره پایتم من بیا دل ما رو نشکن قول میدم خوش بگذره به تو به تو بیشتر از من دلتو یه جوری میرم شده نازتو هی میخرم کلیک کنید تا باز شود... من دلم شکسته از خیلیا! اخه پس روزای خوب کی میاد؟ از در و دیوار برام هی میاد هی میاد یه جوری غرق شدن کشتیام که محاله از ت گل در بیارم(: امضا : mobina84
fatemeh_h_h_kh گفت همه جوره پایتم من بیا دل ما رو نشکن قول میدم خوش بگذره به تو به تو بیشتر از من دلتو یه جوری میرم شده نازتو هی میخرم کلیک کنید تا باز شود... من دلم شکسته از خیلیا! اخه پس روزای خوب کی میاد؟ از در و دیوار برام هی میاد هی میاد یه جوری غرق شدن کشتیام که محاله از ت گل در بیارم(:
Akay کاربر نیمه فعال سطح 17 ارسالیها 511 پسندها 8,585 امتیازها 24,973 مدالها 18 2/2/22 #1,559 mobina84 گفت من دلم شکسته از خیلیا! اخه پس روزای خوب کی میاد؟ از در و دیوار برام هی میاد هی میاد یه جوری غرق شدن کشتیام که محاله از ت گل در بیارم(: کلیک کنید تا باز شود... منه ولگرد رو جمع کن از این کوچه ها دارم له میشم تو فکر کن رو به راهم نذار این اشکا بمونه روی گونه هام نذار
mobina84 گفت من دلم شکسته از خیلیا! اخه پس روزای خوب کی میاد؟ از در و دیوار برام هی میاد هی میاد یه جوری غرق شدن کشتیام که محاله از ت گل در بیارم(: کلیک کنید تا باز شود... منه ولگرد رو جمع کن از این کوچه ها دارم له میشم تو فکر کن رو به راهم نذار این اشکا بمونه روی گونه هام نذار
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,259 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 2/2/22 #1,560 vacío گفت منه ولگرد رو جمع کن از این کوچه ها دارم له میشم تو فکر کن رو به راهم نذار این اشکا بمونه روی گونه هام نذار کلیک کنید تا باز شود... رسوای شهر ای وای من به حالم بخند! دارم صدات میکنم من حالم بده چشاتو نبند اخه شدم رسوای شهر ای وای من به حالم بخند(: امضا : mobina84
vacío گفت منه ولگرد رو جمع کن از این کوچه ها دارم له میشم تو فکر کن رو به راهم نذار این اشکا بمونه روی گونه هام نذار کلیک کنید تا باز شود... رسوای شهر ای وای من به حالم بخند! دارم صدات میکنم من حالم بده چشاتو نبند اخه شدم رسوای شهر ای وای من به حالم بخند(: