مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #151 lil_scary گفت ماه بانو جان این گویا میدان دیوانه کردنم برای تو کاری نداره ش کلیک کنید تا باز شود... شراره چه آسون دلشـــــــو به تو می بازه بازم شــــراره دلا رو دیوونه کـــرده آخ مامانش موهاشـو عروسکی شونه کرده ل امضا : مَه گل
lil_scary گفت ماه بانو جان این گویا میدان دیوانه کردنم برای تو کاری نداره ش کلیک کنید تا باز شود... شراره چه آسون دلشـــــــو به تو می بازه بازم شــــراره دلا رو دیوونه کـــرده آخ مامانش موهاشـو عروسکی شونه کرده ل
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 18 12/5/21 #152 lil_scary گفت ماه بانو جان این گویا میدان دیوانه کردنم برای تو کاری نداره ش کلیک کنید تا باز شود... شندی میگن عشق ؟ دارن ت رو میگن ای عشق مگه منو نمیخوای ( نمیدونم درسته یا نح اگه نیس ساکت باشین صداشو در نیارینا ) خ : امضا : mobina84
lil_scary گفت ماه بانو جان این گویا میدان دیوانه کردنم برای تو کاری نداره ش کلیک کنید تا باز شود... شندی میگن عشق ؟ دارن ت رو میگن ای عشق مگه منو نمیخوای ( نمیدونم درسته یا نح اگه نیس ساکت باشین صداشو در نیارینا ) خ :
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #153 mobina84 گفت مال خود من باش دلت و بسپار به دلم قلبمو میدم جاش بدجوری میخوامت غیر من هرکی گف دوست داره گوش نده به حرفاش مال خود من باش ♡ و : کلیک کنید تا باز شود... وطن تویی و غریب آن که از تو دور افتاد به روی هیچ کس آغوش دوست بسته مباد امضا : مَه گل
mobina84 گفت مال خود من باش دلت و بسپار به دلم قلبمو میدم جاش بدجوری میخوامت غیر من هرکی گف دوست داره گوش نده به حرفاش مال خود من باش ♡ و : کلیک کنید تا باز شود... وطن تویی و غریب آن که از تو دور افتاد به روی هیچ کس آغوش دوست بسته مباد
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 550 پسندها 39,200 امتیازها 58,173 مدالها 17 12/5/21 #154 mahgol_bmn گفت شراره چه آسون دلشـــــــو به تو می بازه بازم شــــراره دلا رو دیوونه کـــرده آخ مامانش موهاشـو عروسکی شونه کرده ل کلیک کنید تا باز شود... لالایی بخون واسم نمونم شبو بیدار لبخند بزن من بزنم واس تو گیتارو اسپند برات دود کنم دور کنم درد و بلارو ت امضا : Rikadow
mahgol_bmn گفت شراره چه آسون دلشـــــــو به تو می بازه بازم شــــراره دلا رو دیوونه کـــرده آخ مامانش موهاشـو عروسکی شونه کرده ل کلیک کنید تا باز شود... لالایی بخون واسم نمونم شبو بیدار لبخند بزن من بزنم واس تو گیتارو اسپند برات دود کنم دور کنم درد و بلارو ت
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #155 lil_scary گفت لالایی بخون واسم نمونم شبو بیدار لبخند بزن من بزنم واس تو گیتارو اسپند برات دود کنم دور کنم درد و بلارو ت کلیک کنید تا باز شود... تو بری از همه آدما میبرم تو خودت خوب میدونی که آرامشی باید با من بمونی به هر خواهشی انگاری قسمته فاصله از همو هر جا میری برو ول نکن دستمو س امضا : مَه گل
lil_scary گفت لالایی بخون واسم نمونم شبو بیدار لبخند بزن من بزنم واس تو گیتارو اسپند برات دود کنم دور کنم درد و بلارو ت کلیک کنید تا باز شود... تو بری از همه آدما میبرم تو خودت خوب میدونی که آرامشی باید با من بمونی به هر خواهشی انگاری قسمته فاصله از همو هر جا میری برو ول نکن دستمو س
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 550 پسندها 39,200 امتیازها 58,173 مدالها 17 12/5/21 #156 mobina84 گفت شندی میگن عشق ؟ دارن ت رو میگن ای عشق مگه منو نمیخوای ( نمیدونم درسته یا نح اگه نیس ساکت باشین صداشو در نیارینا ) خ : کلیک کنید تا باز شود... خار میدونی خار ک میگن چیز بدی نی کارش محافظت از گله اما بازم خاررره ر امضا : Rikadow
mobina84 گفت شندی میگن عشق ؟ دارن ت رو میگن ای عشق مگه منو نمیخوای ( نمیدونم درسته یا نح اگه نیس ساکت باشین صداشو در نیارینا ) خ : کلیک کنید تا باز شود... خار میدونی خار ک میگن چیز بدی نی کارش محافظت از گله اما بازم خاررره ر
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #157 lil_scary گفت خار میدونی خار ک میگن چیز بدی نی کارش محافظت از گله اما بازم خاررره ر کلیک کنید تا باز شود... رفتو تنها شدم تو شبا با خودم دلهره دارمو از خودم بیخودم اونکه دیر اومدو زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلبه من رو شکست امضا : مَه گل
lil_scary گفت خار میدونی خار ک میگن چیز بدی نی کارش محافظت از گله اما بازم خاررره ر کلیک کنید تا باز شود... رفتو تنها شدم تو شبا با خودم دلهره دارمو از خودم بیخودم اونکه دیر اومدو زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلبه من رو شکست
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 18 12/5/21 #158 mahgol_bmn گفت شراره چه آسون دلشـــــــو به تو می بازه بازم شــــراره دلا رو دیوونه کـــرده آخ مامانش موهاشـو عروسکی شونه کرده ل کلیک کنید تا باز شود... لالا لالایی عروسک من بخواب نبینی مردن من لالالالایی نبینی زخمیو م**س.ت و دیوار خوردنمو . لالا لالایی ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : mobina84
mahgol_bmn گفت شراره چه آسون دلشـــــــو به تو می بازه بازم شــــراره دلا رو دیوونه کـــرده آخ مامانش موهاشـو عروسکی شونه کرده ل کلیک کنید تا باز شود... لالا لالایی عروسک من بخواب نبینی مردن من لالالالایی نبینی زخمیو م**س.ت و دیوار خوردنمو . لالا لالایی ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,382 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 18 12/5/21 #159 mahgol_bmn گفت تو بری از همه آدما میبرم تو خودت خوب میدونی که آرامشی باید با من بمونی به هر خواهشی انگاری قسمته فاصله از همو هر جا میری برو ول نکن دستمو س کلیک کنید تا باز شود... سلام چقدر اشنایی برام دستمو بگیر از تنهایی در ام اخه من.... ( بقیشو یادم نییییی ) ف : امضا : mobina84
mahgol_bmn گفت تو بری از همه آدما میبرم تو خودت خوب میدونی که آرامشی باید با من بمونی به هر خواهشی انگاری قسمته فاصله از همو هر جا میری برو ول نکن دستمو س کلیک کنید تا باز شود... سلام چقدر اشنایی برام دستمو بگیر از تنهایی در ام اخه من.... ( بقیشو یادم نییییی ) ف :
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 550 پسندها 39,200 امتیازها 58,173 مدالها 17 12/5/21 #160 mahgol_bmn گفت تو بری از همه آدما میبرم تو خودت خوب میدونی که آرامشی باید با من بمونی به هر خواهشی انگاری قسمته فاصله از همو هر جا میری برو ول نکن دستمو س کلیک کنید تا باز شود... سلام علیکم هایرلی ایشلر بقیشو نمیدونم ک امضا : Rikadow
mahgol_bmn گفت تو بری از همه آدما میبرم تو خودت خوب میدونی که آرامشی باید با من بمونی به هر خواهشی انگاری قسمته فاصله از همو هر جا میری برو ول نکن دستمو س کلیک کنید تا باز شود... سلام علیکم هایرلی ایشلر بقیشو نمیدونم ک