Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,930 پسندها 7,926 امتیازها 30,973 مدالها 27 12/5/21 مدیر #241 SETA گفت دیگه کسی واست من نمیشه که همه ی وجودش باشه پیشت کلیک کنید تا باز شود... تموم این شبا رو با یادت قدم زدم این کوچه ها شاهد امضا : Fateme Amade
SETA گفت دیگه کسی واست من نمیشه که همه ی وجودش باشه پیشت کلیک کنید تا باز شود... تموم این شبا رو با یادت قدم زدم این کوچه ها شاهد
I ISET1 مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 3,776 پسندها 14,494 امتیازها 61,873 مدالها 19 12/5/21 #242 _fateme_a_ گفت تموم این شبا رو با یادت قدم زدم این کوچه ها شاهد کلیک کنید تا باز شود... دست بردار از سرم میخوام درام از این فکرای تو برم یه جای دیگه دنیا که چشام نیفتن تو چشمای تو
_fateme_a_ گفت تموم این شبا رو با یادت قدم زدم این کوچه ها شاهد کلیک کنید تا باز شود... دست بردار از سرم میخوام درام از این فکرای تو برم یه جای دیگه دنیا که چشام نیفتن تو چشمای تو
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,930 پسندها 7,926 امتیازها 30,973 مدالها 27 12/5/21 مدیر #243 SETA گفت دست بردار از سرم میخوام درام از این فکرای تو برم یه جای دیگه دنیا که چشام نیفتن تو چشمای تو کلیک کنید تا باز شود... واویلا لیلی دوست دارم خیلی تو لیلی من مجنون تو شاهی من حیرون امضا : Fateme Amade
SETA گفت دست بردار از سرم میخوام درام از این فکرای تو برم یه جای دیگه دنیا که چشام نیفتن تو چشمای تو کلیک کنید تا باز شود... واویلا لیلی دوست دارم خیلی تو لیلی من مجنون تو شاهی من حیرون
I ISET1 مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 3,776 پسندها 14,494 امتیازها 61,873 مدالها 19 12/5/21 #244 _fateme_a_ گفت واویلا لیلی دوست دارم خیلی تو لیلی من مجنون تو شاهی من حیرون کلیک کنید تا باز شود... نبودی جاش یهو بندازتت دورو واسه هر اشتباهی بشی مجبورو بیا بیا بیا بیا دلم تنگه واسه چشمای خوش رنگت کجایی که دلم بد جور شده تنگت
_fateme_a_ گفت واویلا لیلی دوست دارم خیلی تو لیلی من مجنون تو شاهی من حیرون کلیک کنید تا باز شود... نبودی جاش یهو بندازتت دورو واسه هر اشتباهی بشی مجبورو بیا بیا بیا بیا دلم تنگه واسه چشمای خوش رنگت کجایی که دلم بد جور شده تنگت
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,930 پسندها 7,926 امتیازها 30,973 مدالها 27 12/5/21 مدیر #245 SETA گفت نبودی جاش یهو بندازتت دورو واسه هر اشتباهی بشی مجبورو بیا بیا بیا بیا دلم تنگه واسه چشمای خوش رنگت کجایی که دلم بد جور شده تنگت کلیک کنید تا باز شود... تو بخند خوبه خنده هات ای جان ای جان میمیرم واسه او قد و بالات ای جان ای جان امضا : Fateme Amade
SETA گفت نبودی جاش یهو بندازتت دورو واسه هر اشتباهی بشی مجبورو بیا بیا بیا بیا دلم تنگه واسه چشمای خوش رنگت کجایی که دلم بد جور شده تنگت کلیک کنید تا باز شود... تو بخند خوبه خنده هات ای جان ای جان میمیرم واسه او قد و بالات ای جان ای جان
Negar.Dayani مدیر بازنشسته سطح 19 ارسالیها 422 پسندها 11,249 امتیازها 27,613 مدالها 15 12/5/21 #246 _fateme_a_ گفت تو بخند خوبه خنده هات ای جان ای جان میمیرم واسه او قد و بالات ای جان ای جان کلیک کنید تا باز شود... نگارم نگارم تو رو من دوست میدارم عزیزم نمیدونی بی تو من چه حالی دارم امضا : Negar.Dayani
_fateme_a_ گفت تو بخند خوبه خنده هات ای جان ای جان میمیرم واسه او قد و بالات ای جان ای جان کلیک کنید تا باز شود... نگارم نگارم تو رو من دوست میدارم عزیزم نمیدونی بی تو من چه حالی دارم
I ISET1 مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 3,776 پسندها 14,494 امتیازها 61,873 مدالها 19 12/5/21 #247 _fateme_a_ گفت تو بخند خوبه خنده هات ای جان ای جان میمیرم واسه او قد و بالات ای جان ای جان کلیک کنید تا باز شود... نگام نکن با نگات قهرم عاشقت بودم نفهمیدی هی بهت گفتم هی تو خندیدی زخم زبونت به دلم نشست سنگ عاشقات سرم و شکست
_fateme_a_ گفت تو بخند خوبه خنده هات ای جان ای جان میمیرم واسه او قد و بالات ای جان ای جان کلیک کنید تا باز شود... نگام نکن با نگات قهرم عاشقت بودم نفهمیدی هی بهت گفتم هی تو خندیدی زخم زبونت به دلم نشست سنگ عاشقات سرم و شکست
I ISET1 مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 3,776 پسندها 14,494 امتیازها 61,873 مدالها 19 12/5/21 #248 Negar Dayani گفت نگارم نگارم تو رو من دوست میدارم عزیزم نمیدونی بی تو من چه حالی دارم کلیک کنید تا باز شود... منو برگردون عقب به شبی که اسم تو رو پرسیدم اگه برگردم عقب نمیبینمت تو رو قول میدم
Negar Dayani گفت نگارم نگارم تو رو من دوست میدارم عزیزم نمیدونی بی تو من چه حالی دارم کلیک کنید تا باز شود... منو برگردون عقب به شبی که اسم تو رو پرسیدم اگه برگردم عقب نمیبینمت تو رو قول میدم
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,930 پسندها 7,926 امتیازها 30,973 مدالها 27 12/5/21 مدیر #249 SETA گفت نگام نکن با نگات قهرم عاشقت بودم نفهمیدی هی بهت گفتم هی تو خندیدی زخم زبونت به دلم نشست سنگ عاشقات سرم و شکست کلیک کنید تا باز شود... تو رو بخدا بعد من مراقب خودت باش گریه نکن آروم بگیر ب فکر زندگیت باش امضا : Fateme Amade
SETA گفت نگام نکن با نگات قهرم عاشقت بودم نفهمیدی هی بهت گفتم هی تو خندیدی زخم زبونت به دلم نشست سنگ عاشقات سرم و شکست کلیک کنید تا باز شود... تو رو بخدا بعد من مراقب خودت باش گریه نکن آروم بگیر ب فکر زندگیت باش
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,930 پسندها 7,926 امتیازها 30,973 مدالها 27 12/5/21 مدیر #250 SETA گفت منو برگردون عقب به شبی که اسم تو رو پرسیدم اگه برگردم عقب نمیبینمت تو رو قول میدم کلیک کنید تا باز شود... میرم من اصلا همین الآن میرم میرم برنمیگردم دیگه هم امضا : Fateme Amade
SETA گفت منو برگردون عقب به شبی که اسم تو رو پرسیدم اگه برگردم عقب نمیبینمت تو رو قول میدم کلیک کنید تا باز شود... میرم من اصلا همین الآن میرم میرم برنمیگردم دیگه هم