مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #231 Mah.K.sunny گفت یلدای من اون چشمای شیرینته ... کلیک کنید تا باز شود... همیشه نمیشه جنگید با این همه سردی!! نمیشه بری و هر وقت بخوای برگردی… یه روزی میفهمی چقدر به من بد کردی، میدونم!! امضا : مَه گل
Mah.K.sunny گفت یلدای من اون چشمای شیرینته ... کلیک کنید تا باز شود... همیشه نمیشه جنگید با این همه سردی!! نمیشه بری و هر وقت بخوای برگردی… یه روزی میفهمی چقدر به من بد کردی، میدونم!!
Mah.K.sunny کاربر انجمن سطح 12 ارسالیها 456 پسندها 7,989 امتیازها 21,973 مدالها 13 12/5/21 #232 mahgol_bmn گفت همیشه نمیشه جنگید با این همه سردی!! نمیشه بری و هر وقت بخوای برگردی… یه روزی میفهمی چقدر به من بد کردی، میدونم!! کلیک کنید تا باز شود... میدونم دیگه دوستم نداری...میدونم.. دمت گرم.خیلی بلدی بابا.چسبید.من دیگه برم امضا : Mah.K.sunny
mahgol_bmn گفت همیشه نمیشه جنگید با این همه سردی!! نمیشه بری و هر وقت بخوای برگردی… یه روزی میفهمی چقدر به من بد کردی، میدونم!! کلیک کنید تا باز شود... میدونم دیگه دوستم نداری...میدونم.. دمت گرم.خیلی بلدی بابا.چسبید.من دیگه برم
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,753 پسندها 7,583 امتیازها 30,973 مدالها 27 12/5/21 مدیر #233 mahgol_bmn گفت وقتی که دل تنگه فایدش چیه آزادی زندگی زندونه وقتی نباشه شادی آدم که غمگینه دنیا براش زندونه ما بین صد ملیون بازم تنها میمونه دنیای زندونی دیواره زندونی از دیوار بیزاره کلیک کنید تا باز شود... هیشکی نمیفهمه منو مثل یه رازم این منه بی تو رو ببین شکل جنازم امضا : Fateme Amade
mahgol_bmn گفت وقتی که دل تنگه فایدش چیه آزادی زندگی زندونه وقتی نباشه شادی آدم که غمگینه دنیا براش زندونه ما بین صد ملیون بازم تنها میمونه دنیای زندونی دیواره زندونی از دیوار بیزاره کلیک کنید تا باز شود... هیشکی نمیفهمه منو مثل یه رازم این منه بی تو رو ببین شکل جنازم
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #234 _fateme_a_ گفت هیشکی نمیفهمه منو مثل یه رازم این منه بی تو رو ببین شکل جنازم کلیک کنید تا باز شود... Mah.K.sunny گفت میدونم دیگه دوستم نداری...میدونم.. دمت گرم.خیلی بلدی بابا.چسبید.من دیگه برم کلیک کنید تا باز شود... من سختگیرم ولی سخت میرم تو نباش وببین چه جوری میمیرم امضا : مَه گل
_fateme_a_ گفت هیشکی نمیفهمه منو مثل یه رازم این منه بی تو رو ببین شکل جنازم کلیک کنید تا باز شود... Mah.K.sunny گفت میدونم دیگه دوستم نداری...میدونم.. دمت گرم.خیلی بلدی بابا.چسبید.من دیگه برم کلیک کنید تا باز شود... من سختگیرم ولی سخت میرم تو نباش وببین چه جوری میمیرم
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #235 anita_ گفت واويلا لیلی دوست دارم خیلی واويلا لیلی دوست دارم خیلی تو لیلی من مجنون با ن کلیک کنید تا باز شود... وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد وای وای دلمون رفت کاش راضی بشه زودتر وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد وای وای دلمون رفت کاش راضی بشه زودتر امضا : مَه گل
anita_ گفت واويلا لیلی دوست دارم خیلی واويلا لیلی دوست دارم خیلی تو لیلی من مجنون با ن کلیک کنید تا باز شود... وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد وای وای دلمون رفت کاش راضی بشه زودتر وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد وای وای دلمون رفت کاش راضی بشه زودتر
Abiii کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 431 پسندها 5,709 امتیازها 21,413 مدالها 14 12/5/21 #236 mahgol_bmn گفت وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد وای وای دلمون رفت کاش راضی بشه زودتر وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد وای وای دلمون رفت کاش راضی بشه زودتر کلیک کنید تا باز شود... رفتی بااینکه میدونستی، تو رو دوست داشتم و رو هیشکی نی رو اون حسی که رو تو بود و هست شاید از اولشم، من نباید میذاشتم رو تو دست رو همه خوبیام چطور بستی چشاتو هیس هیچی نگو فقط ببر صداتو امضا : Abiii
mahgol_bmn گفت وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد وای وای دلمون رفت کاش راضی بشه زودتر وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد وای وای دلمون رفت کاش راضی بشه زودتر کلیک کنید تا باز شود... رفتی بااینکه میدونستی، تو رو دوست داشتم و رو هیشکی نی رو اون حسی که رو تو بود و هست شاید از اولشم، من نباید میذاشتم رو تو دست رو همه خوبیام چطور بستی چشاتو هیس هیچی نگو فقط ببر صداتو
YASAMAN.RAZIYAN مدیر بازنشسته سطح 22 ارسالیها 3,294 پسندها 13,427 امتیازها 45,473 مدالها 26 12/5/21 #237 ToloAm گفت رفتی بااینکه میدونستی، تو رو دوست داشتم و رو هیشکی نی رو اون حسی که رو تو بود و هست شاید از اولشم، من نباید میذاشتم رو تو دست رو همه خوبیام چطور بستی چشاتو هیس هیچی نگو فقط ببر صداتو کلیک کنید تا باز شود... وای وای دل من شده عاشق چشات... امضا : YASAMAN.RAZIYAN
ToloAm گفت رفتی بااینکه میدونستی، تو رو دوست داشتم و رو هیشکی نی رو اون حسی که رو تو بود و هست شاید از اولشم، من نباید میذاشتم رو تو دست رو همه خوبیام چطور بستی چشاتو هیس هیچی نگو فقط ببر صداتو کلیک کنید تا باز شود... وای وای دل من شده عاشق چشات...
Abiii کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 431 پسندها 5,709 امتیازها 21,413 مدالها 14 12/5/21 #238 *YASAMAN._.pd* گفت وای وای دل من شده عاشق چشات... کلیک کنید تا باز شود... تو که بخوای میتونی تو که با همه بجز من مهربونی امضا : Abiii
*YASAMAN._.pd* گفت وای وای دل من شده عاشق چشات... کلیک کنید تا باز شود... تو که بخوای میتونی تو که با همه بجز من مهربونی
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 12/5/21 نویسنده موضوع #239 ToloAm گفت تو که بخوای میتونی تو که با همه بجز من مهربونی کلیک کنید تا باز شود... یه شب تو خواب وقت سحر شهزاده ی زرین کمند نشسته بر اسب شپید میومد از کوه و کمند امضا : مَه گل
ToloAm گفت تو که بخوای میتونی تو که با همه بجز من مهربونی کلیک کنید تا باز شود... یه شب تو خواب وقت سحر شهزاده ی زرین کمند نشسته بر اسب شپید میومد از کوه و کمند
I ISET1 مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 3,776 پسندها 14,495 امتیازها 61,873 مدالها 19 12/5/21 #240 دیگه کسی واست من نمیشه که همه ی وجودش باشه پیشت