Noora_Gh رو به پیشرفت سطح 7 ارسالیها 105 پسندها 685 امتیازها 3,933 مدالها 6 18/5/21 #501 *sahere گفت آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره معشوق را کم دارد امشب.. با بـ کلیک کنید تا باز شود... برام هیچ حسی شبیه تو نیست کنار تو درگیر آرامشم همین از تمام جهان کافیه همین که کنارت نفس میکشم (از احسان خواجه امیری) بعدی با م^ امضا : Noora_Gh
*sahere گفت آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره معشوق را کم دارد امشب.. با بـ کلیک کنید تا باز شود... برام هیچ حسی شبیه تو نیست کنار تو درگیر آرامشم همین از تمام جهان کافیه همین که کنارت نفس میکشم (از احسان خواجه امیری) بعدی با م^
Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,939 پسندها 16,108 امتیازها 46,673 مدالها 32 18/5/21 #502 *sahere گفت آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره معشوق را کم دارد امشب.. با بـ کلیک کنید تا باز شود... بهترین نفس هوای تو. مد شدع سبک چشای تو. اخ چقد میچسبع دیوونه اومدن مسافرت با تو "و" امضا : Your Pluto
*sahere گفت آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره معشوق را کم دارد امشب.. با بـ کلیک کنید تا باز شود... بهترین نفس هوای تو. مد شدع سبک چشای تو. اخ چقد میچسبع دیوونه اومدن مسافرت با تو "و"
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 316 امتیازها 1,683 مدالها 3 18/5/21 #503 Noora_Gh گفت برام هیچ حسی شبیه تو نیست کنار تو درگیر آرامشم همین از تمام جهان کافیه همین که کنارت نفس میکشم (از احسان خواجه امیری) بعدی بام کلیک کنید تا باز شود... میره جون ودلم میره برات مگه میشه دل تو رو نخواد.. با د امضا : *sahere
Noora_Gh گفت برام هیچ حسی شبیه تو نیست کنار تو درگیر آرامشم همین از تمام جهان کافیه همین که کنارت نفس میکشم (از احسان خواجه امیری) بعدی بام کلیک کنید تا باز شود... میره جون ودلم میره برات مگه میشه دل تو رو نخواد.. با د
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 316 امتیازها 1,683 مدالها 3 18/5/21 #504 sogi.an گفت بهترین نفس هوای تو. مد شدع سبک چشای تو. اخ چقد میچسبع دیوونه اومدن مسافرت با تو "و" کلیک کنید تا باز شود... وقتی دلم عاشق میشه میره تا پای جنون وقتی میگم عاشق شدم یعنی میرم تا پای جون.. درسته حرف نباشه با عـ امضا : *sahere
sogi.an گفت بهترین نفس هوای تو. مد شدع سبک چشای تو. اخ چقد میچسبع دیوونه اومدن مسافرت با تو "و" کلیک کنید تا باز شود... وقتی دلم عاشق میشه میره تا پای جنون وقتی میگم عاشق شدم یعنی میرم تا پای جون.. درسته حرف نباشه با عـ
Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,939 پسندها 16,108 امتیازها 46,673 مدالها 32 18/5/21 #505 *sahere گفت وقتی دلم عاشق میشه میره تا پای جنون وقتی میگم عاشق شدم یعنی میرم تا پای جون.. درسته حرف نباشه با عـ کلیک کنید تا باز شود... عر عر به تو میگن خر خر=/ "ر" امضا : Your Pluto
*sahere گفت وقتی دلم عاشق میشه میره تا پای جنون وقتی میگم عاشق شدم یعنی میرم تا پای جون.. درسته حرف نباشه با عـ کلیک کنید تا باز شود... عر عر به تو میگن خر خر=/ "ر"
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 316 امتیازها 1,683 مدالها 3 18/5/21 #506 sogi.an گفت عر عر به تو میگن خر خر=/ "ر" کلیک کنید تا باز شود... روزگار غریبیست.. نمانده در دلم دگر توان دوری.. امضا : *sahere
sogi.an گفت عر عر به تو میگن خر خر=/ "ر" کلیک کنید تا باز شود... روزگار غریبیست.. نمانده در دلم دگر توان دوری..
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 316 امتیازها 1,683 مدالها 3 18/5/21 #507 sogi.an گفت عر عر به تو میگن خر خر=/ "ر" کلیک کنید تا باز شود... بــــــــــی ادب بگم پسرم بیاد چهارتا بی ابد بگه ادب شی امضا : *sahere
sogi.an گفت عر عر به تو میگن خر خر=/ "ر" کلیک کنید تا باز شود... بــــــــــی ادب بگم پسرم بیاد چهارتا بی ابد بگه ادب شی
Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,939 پسندها 16,108 امتیازها 46,673 مدالها 32 18/5/21 #508 *sahere گفت روزگار غریبیست.. نمانده در دلم دگر توان دوری.. کلیک کنید تا باز شود... ی خر دارم شاه نداره. عری میزنه تا نداره=/ "ه" امضا : Your Pluto
*sahere گفت روزگار غریبیست.. نمانده در دلم دگر توان دوری.. کلیک کنید تا باز شود... ی خر دارم شاه نداره. عری میزنه تا نداره=/ "ه"
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 316 امتیازها 1,683 مدالها 3 18/5/21 #509 *sahere گفت وقتی دلم عاشق میشه میره تا پای جنون وقتی میگم عاشق شدم یعنی میرم تا پای جون.. درسته حرف نباشه با عـ کلیک کنید تا باز شود... عاشق کش زیبای من نوشت جانت همه دارایی من ای خانه ایت مرا ویرانه کردی.. امضا : *sahere
*sahere گفت وقتی دلم عاشق میشه میره تا پای جنون وقتی میگم عاشق شدم یعنی میرم تا پای جون.. درسته حرف نباشه با عـ کلیک کنید تا باز شود... عاشق کش زیبای من نوشت جانت همه دارایی من ای خانه ایت مرا ویرانه کردی..
Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,939 پسندها 16,108 امتیازها 46,673 مدالها 32 18/5/21 #510 *sahere گفت عاشق کش زیبای من نوشت جانت همه دارایی من ای خانه ایت مرا ویرانه کردی.. کلیک کنید تا باز شود... ی شب شب شب روشن=/ انگار روح از تنت نمیره=/ امضا : Your Pluto
*sahere گفت عاشق کش زیبای من نوشت جانت همه دارایی من ای خانه ایت مرا ویرانه کردی.. کلیک کنید تا باز شود... ی شب شب شب روشن=/ انگار روح از تنت نمیره=/