Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,945 پسندها 16,108 امتیازها 46,673 مدالها 32 17/5/21 #491 Mah.K.sunny گفت یار یار مجسمه تو بودی که من میخواستمت با ن کلیک کنید تا باز شود... نمیتونم ازت جدا بشم. حرفتو زدی اخر سر گفتی زندگیت میشه با من بد هنوز ک هنوزه وابستمو عکستو میبینم با حسرت "ت" امضا : Your Pluto
Mah.K.sunny گفت یار یار مجسمه تو بودی که من میخواستمت با ن کلیک کنید تا باز شود... نمیتونم ازت جدا بشم. حرفتو زدی اخر سر گفتی زندگیت میشه با من بد هنوز ک هنوزه وابستمو عکستو میبینم با حسرت "ت"
mobina84 مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,260 پسندها 20,384 امتیازها 42,073 مدالها 19 سن 18 17/5/21 #492 sogi.an گفت نمیتونم ازت جدا بشم. حرفتو زدی اخر سر گفتی زندگیت میشه با من بد هنوز ک هنوزه وابستمو عکستو میبینم با حسرت "ت" کلیک کنید تا باز شود... تب عشقت مرا خانه خراب کردی ایلین بیا و عروس ننم شو فاطی چرا ناز میکنی مه گل ! از البوم شعر خودمه دخالت نکنید -*fatima-* mahgol_bmn BLACK_ROSE ببینید چی سرودم براتون خودم برگام ریخ گ : امضا : mobina84
sogi.an گفت نمیتونم ازت جدا بشم. حرفتو زدی اخر سر گفتی زندگیت میشه با من بد هنوز ک هنوزه وابستمو عکستو میبینم با حسرت "ت" کلیک کنید تا باز شود... تب عشقت مرا خانه خراب کردی ایلین بیا و عروس ننم شو فاطی چرا ناز میکنی مه گل ! از البوم شعر خودمه دخالت نکنید -*fatima-* mahgol_bmn BLACK_ROSE ببینید چی سرودم براتون خودم برگام ریخ گ :
ماه خاتون رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 116 پسندها 7,881 امتیازها 20,763 مدالها 9 سن 20 17/5/21 #493 mobina84 گفت تب عشقت مرا خانه خراب کردی ایلین بیا و عروس ننم شو فاطی چرا ناز میکنی مه گل ! از البوم شعر خودمه دخالت نکنید -*fatima-* mahgol_bmn BLACK_ROSE ببینید چی سرودم براتون خودم برگام ریخ گ : کلیک کنید تا باز شود... عروس ننه ات که مهی بود امضا : ماه خاتون
mobina84 گفت تب عشقت مرا خانه خراب کردی ایلین بیا و عروس ننم شو فاطی چرا ناز میکنی مه گل ! از البوم شعر خودمه دخالت نکنید -*fatima-* mahgol_bmn BLACK_ROSE ببینید چی سرودم براتون خودم برگام ریخ گ : کلیک کنید تا باز شود... عروس ننه ات که مهی بود
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 17/5/21 نویسنده موضوع #494 BLACK_ROSE گفت عروس ننه ات که مهی بود کلیک کنید تا باز شود... کوفتهههههه امضا : مَه گل
ماه خاتون رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 116 پسندها 7,881 امتیازها 20,763 مدالها 9 سن 20 17/5/21 #495 mahgol_bmn گفت کوفتهههههه کلیک کنید تا باز شود... جان جان امضا : ماه خاتون
ماه خاتون رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 116 پسندها 7,881 امتیازها 20,763 مدالها 9 سن 20 17/5/21 #496 BLACK_ROSE گفت جان جان کلیک کنید تا باز شود... باشه غلط کردم mobina84 مه گل مال خودمه برات یه زن داداش دیگه پیدا میکنم پارو خط قرمزم نزار امضا : ماه خاتون
BLACK_ROSE گفت جان جان کلیک کنید تا باز شود... باشه غلط کردم mobina84 مه گل مال خودمه برات یه زن داداش دیگه پیدا میکنم پارو خط قرمزم نزار
I ISET1 مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 3,776 پسندها 14,495 امتیازها 61,873 مدالها 19 17/5/21 #497 mobina84 گفت تب عشقت مرا خانه خراب کردی ایلین بیا و عروس ننم شو فاطی چرا ناز میکنی مه گل ! از البوم شعر خودمه دخالت نکنید -*fatima-* mahgol_bmn BLACK_ROSE ببینید چی سرودم براتون خودم برگام ریخ گ : کلیک کنید تا باز شود... گلم آرامشت آرزوی منه نگو چرا شدن خار روی تنت واسه آدمی که قانع بوده همه زندگیشو اگه وانموده همه
mobina84 گفت تب عشقت مرا خانه خراب کردی ایلین بیا و عروس ننم شو فاطی چرا ناز میکنی مه گل ! از البوم شعر خودمه دخالت نکنید -*fatima-* mahgol_bmn BLACK_ROSE ببینید چی سرودم براتون خودم برگام ریخ گ : کلیک کنید تا باز شود... گلم آرامشت آرزوی منه نگو چرا شدن خار روی تنت واسه آدمی که قانع بوده همه زندگیشو اگه وانموده همه
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 18/5/21 #498 SETA گفت گلم آرامشت آرزوی منه نگو چرا شدن خار روی تنت واسه آدمی که قانع بوده همه زندگیشو اگه وانموده همه کلیک کنید تا باز شود... هه ساقیا می هی هی می هی بریز... بقیشو حضور ذهن ندارم.. با ز امضا : *sahere
SETA گفت گلم آرامشت آرزوی منه نگو چرا شدن خار روی تنت واسه آدمی که قانع بوده همه زندگیشو اگه وانموده همه کلیک کنید تا باز شود... هه ساقیا می هی هی می هی بریز... بقیشو حضور ذهن ندارم.. با ز
Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,945 پسندها 16,108 امتیازها 46,673 مدالها 32 18/5/21 #499 *sahere گفت هه ساقیا می هی هی می هی بریز... بقیشو حضور ذهن ندارم.. با ز کلیک کنید تا باز شود... زیزی گولو اسی پاسی دراز کوتاه تا به تا=/ "آ" امضا : Your Pluto
*sahere گفت هه ساقیا می هی هی می هی بریز... بقیشو حضور ذهن ندارم.. با ز کلیک کنید تا باز شود... زیزی گولو اسی پاسی دراز کوتاه تا به تا=/ "آ"
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 18/5/21 #500 sogi.an گفت زیزی گولو اسی پاسی دراز کوتاه تا به تا=/ "آ" کلیک کنید تا باز شود... آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره معشوق را کم دارد امشب.. با بـ امضا : *sahere
sogi.an گفت زیزی گولو اسی پاسی دراز کوتاه تا به تا=/ "آ" کلیک کنید تا باز شود... آه باران سینه ام غم دارد امشب چهره معشوق را کم دارد امشب.. با بـ