Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,945 پسندها 16,108 امتیازها 46,673 مدالها 32 19/5/21 #551 *sahere گفت تناز چه قشنگه چشمات تناز چه میخنده لب هات.. خیلیم درسته حرف بی حرف با بـ کلیک کنید تا باز شود... بارون بازم هوای غم دارهههه تورو زیادی کم دارهههه ی بغضی از تو جا موند تو دلش فقط میبارهههههه=/ امضا : Your Pluto
*sahere گفت تناز چه قشنگه چشمات تناز چه میخنده لب هات.. خیلیم درسته حرف بی حرف با بـ کلیک کنید تا باز شود... بارون بازم هوای غم دارهههه تورو زیادی کم دارهههه ی بغضی از تو جا موند تو دلش فقط میبارهههههه=/
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 19/5/21 #552 sogi.an گفت بارون بازم هوای غم دارهههه تورو زیادی کم دارهههه ی بغضی از تو جا موند تو دلش فقط میبارهههههه=/ کلیک کنید تا باز شود... همه میگن تو تکی تو یه گوله نمکی.. با یـ امضا : *sahere
sogi.an گفت بارون بازم هوای غم دارهههه تورو زیادی کم دارهههه ی بغضی از تو جا موند تو دلش فقط میبارهههههه=/ کلیک کنید تا باز شود... همه میگن تو تکی تو یه گوله نمکی.. با یـ
Your Pluto مدیر بازنشسته سطح 26 ارسالیها 2,945 پسندها 16,108 امتیازها 46,673 مدالها 32 19/5/21 #553 *sahere گفت همه میگن تو تکی تو یه گوله نمکی.. با یـ کلیک کنید تا باز شود... یک یه دوستی داشتم دو دوسش میداشتم سه سپاس گزارم چهار چاره ندارم پنج پنجرع افتاد شیش شیشع شکسته=/ "ف امضا : Your Pluto
*sahere گفت همه میگن تو تکی تو یه گوله نمکی.. با یـ کلیک کنید تا باز شود... یک یه دوستی داشتم دو دوسش میداشتم سه سپاس گزارم چهار چاره ندارم پنج پنجرع افتاد شیش شیشع شکسته=/ "ف
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 19/5/21 #554 sogi.an گفت یک یه دوستی داشتم دو دوسش میداشتم سه سپاس گزارم چهار چاره ندارم پنج پنجرع افتاد شیش شیشع شکسته=/ "ف کلیک کنید تا باز شود... فکر میکنم به تو هر روز هفته رو.. از تو خواهش میکنم از پیش من نرو.. امضا : *sahere
sogi.an گفت یک یه دوستی داشتم دو دوسش میداشتم سه سپاس گزارم چهار چاره ندارم پنج پنجرع افتاد شیش شیشع شکسته=/ "ف کلیک کنید تا باز شود... فکر میکنم به تو هر روز هفته رو.. از تو خواهش میکنم از پیش من نرو..
NEGIN BARZAN~ نویسنده انجمن سطح 33 ارسالیها 2,143 پسندها 30,343 امتیازها 64,873 مدالها 19 سن 20 19/5/21 #555 *sahere گفت فکر میکنم به تو هر روز هفته رو.. از تو خواهش میکنم از پیش من نرو.. کلیک کنید تا باز شود... وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد امضا : NEGIN BARZAN~
*sahere گفت فکر میکنم به تو هر روز هفته رو.. از تو خواهش میکنم از پیش من نرو.. کلیک کنید تا باز شود... وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 19/5/21 #556 Mahi⭐ گفت وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد کلیک کنید تا باز شود... دست دل من رو شده انگاری که جادو شده زده به سرم تو رو ببرم.. امضا : *sahere
Mahi⭐ گفت وای وای دلمون رفت دلو برد و ولمون کرد کلیک کنید تا باز شود... دست دل من رو شده انگاری که جادو شده زده به سرم تو رو ببرم..
NEGIN BARZAN~ نویسنده انجمن سطح 33 ارسالیها 2,143 پسندها 30,343 امتیازها 64,873 مدالها 19 سن 20 19/5/21 #557 *sahere گفت دست دل من رو شده انگاری که جادو شده زده به سرم تو رو ببرم.. کلیک کنید تا باز شود... ماه تابانم مستم و دیوانم بیتو پریشانم ای جان امضا : NEGIN BARZAN~
*sahere گفت دست دل من رو شده انگاری که جادو شده زده به سرم تو رو ببرم.. کلیک کنید تا باز شود... ماه تابانم مستم و دیوانم بیتو پریشانم ای جان
مَه گل هنرمند انجمن سطح 34 ارسالیها 1,036 پسندها 32,564 امتیازها 59,573 مدالها 23 سن 21 19/5/21 نویسنده موضوع #558 Mahi⭐ گفت ماه تابانم مستم و دیوانم بیتو پریشانم ای جان کلیک کنید تا باز شود... نفسِ کی بودی، تو؟ کی بودی تو، عشقم؟! این همه دوری وُ فاصله رو بشکن… امضا : مَه گل
Mahi⭐ گفت ماه تابانم مستم و دیوانم بیتو پریشانم ای جان کلیک کنید تا باز شود... نفسِ کی بودی، تو؟ کی بودی تو، عشقم؟! این همه دوری وُ فاصله رو بشکن…
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 19/5/21 #559 Mahi⭐ گفت ماه تابانم مستم و دیوانم بیتو پریشانم ای جان کلیک کنید تا باز شود... نه یکدل نه هزار دل همه دل های عالم همه دل هارو میخوام که عاشق تو باشم.. امضا : *sahere
Mahi⭐ گفت ماه تابانم مستم و دیوانم بیتو پریشانم ای جان کلیک کنید تا باز شود... نه یکدل نه هزار دل همه دل های عالم همه دل هارو میخوام که عاشق تو باشم..
*sahere نو ورود سطح 4 ارسالیها 5 پسندها 314 امتیازها 1,683 مدالها 3 19/5/21 #560 mahgol_bmn گفت نفسِ کی بودی، تو؟ کی بودی تو، عشقم؟! این همه دوری وُ فاصله رو بشکن… کلیک کنید تا باز شود... نفس منی بدو بیا آی ایایا میدونی که خیلی عشقیاا امضا : *sahere
mahgol_bmn گفت نفسِ کی بودی، تو؟ کی بودی تو، عشقم؟! این همه دوری وُ فاصله رو بشکن… کلیک کنید تا باز شود... نفس منی بدو بیا آی ایایا میدونی که خیلی عشقیاا