☆BARUN☆ کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 294 پسندها 6,842 امتیازها 21,773 مدالها 14 8/8/21 #861 Tina zabihi گفت ههه ما همیشه یه چن ثانیه دیر رسیدیم گشنه ولی ی جورایی دیدیم اون که انگار سیره سیریم چیشد کلیک کنید تا باز شود... دریا دریا دریا من با تموم دردام ارزو میکنم کاشکی دوباره فردا عشقمو ببینم کنار موجاااا امضا : ☆BARUN☆
Tina zabihi گفت ههه ما همیشه یه چن ثانیه دیر رسیدیم گشنه ولی ی جورایی دیدیم اون که انگار سیره سیریم چیشد کلیک کنید تا باز شود... دریا دریا دریا من با تموم دردام ارزو میکنم کاشکی دوباره فردا عشقمو ببینم کنار موجاااا
Chest_pain کاربر انجمن سطح 19 ارسالیها 251 پسندها 10,028 امتیازها 27,333 مدالها 14 8/8/21 #862 Girl Eve گفت دریا دریا دریا من با تموم دردام ارزو میکنم کاشکی دوباره فردا عشقمو ببینم کنار موجاااا کلیک کنید تا باز شود... آره خب این جمعه ها غروبش بده وسط شهر غم دیده پس گفتن از شنبه شروعه واسه ما شنبه منبه تعطیله امضا : Chest_pain
Girl Eve گفت دریا دریا دریا من با تموم دردام ارزو میکنم کاشکی دوباره فردا عشقمو ببینم کنار موجاااا کلیک کنید تا باز شود... آره خب این جمعه ها غروبش بده وسط شهر غم دیده پس گفتن از شنبه شروعه واسه ما شنبه منبه تعطیله
امیر.ع رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 160 پسندها 5,404 امتیازها 20,833 مدالها 9 8/8/21 #863 Tina zabihi گفت جون جر تینا تو دهنی بخور نیس وقتی هم میگه امیر عاشقه همه باس یک صدا بگن آره آره آرههههههههههه کلیک کنید تا باز شود... هه این شعرت تیری بود بر پیکر رپ پس دیگه نکن کل کل با من کله خر امضا : امیر.ع
Tina zabihi گفت جون جر تینا تو دهنی بخور نیس وقتی هم میگه امیر عاشقه همه باس یک صدا بگن آره آره آرههههههههههه کلیک کنید تا باز شود... هه این شعرت تیری بود بر پیکر رپ پس دیگه نکن کل کل با من کله خر
Chest_pain کاربر انجمن سطح 19 ارسالیها 251 پسندها 10,028 امتیازها 27,333 مدالها 14 8/8/21 #864 امیر.ع گفت هه این شعرت تیری بود بر پیکر رپ پس دیگه نکن کل کل با من کله خر کلیک کنید تا باز شود... ریز ریزت میکنم کلهشق ب من میگی کله خر ؟ امضا : Chest_pain
امیر.ع گفت هه این شعرت تیری بود بر پیکر رپ پس دیگه نکن کل کل با من کله خر کلیک کنید تا باز شود... ریز ریزت میکنم کلهشق ب من میگی کله خر ؟
امیر.ع رو به پیشرفت سطح 11 ارسالیها 160 پسندها 5,404 امتیازها 20,833 مدالها 9 9/8/21 #865 Tina zabihi گفت ریز ریزت میکنم کلهشق ب من میگی کله خر ؟ کلیک کنید تا باز شود... رفتم من دیگه رفتم ورق ها خط میخورن از زیر دستم امضا : امیر.ع
Tina zabihi گفت ریز ریزت میکنم کلهشق ب من میگی کله خر ؟ کلیک کنید تا باز شود... رفتم من دیگه رفتم ورق ها خط میخورن از زیر دستم
Chest_pain کاربر انجمن سطح 19 ارسالیها 251 پسندها 10,028 امتیازها 27,333 مدالها 14 9/8/21 #866 امیر.ع گفت رفتم من دیگه رفتم ورق ها خط میخورن از زیر دستم کلیک کنید تا باز شود... سیر ماست ایده دیگه ای ندارم تسلیم بیب امضا : Chest_pain
امیر.ع گفت رفتم من دیگه رفتم ورق ها خط میخورن از زیر دستم کلیک کنید تا باز شود... سیر ماست ایده دیگه ای ندارم تسلیم بیب
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,902 پسندها 7,874 امتیازها 30,973 مدالها 27 9/8/21 مدیر #867 Tina zabihi گفت سیر ماست ایده دیگه ای ندارم تسلیم بیب کلیک کنید تا باز شود... بهاره بهاره دلم آروم نداره بهاره بهاره تموم شهر با تو باغ بهاره ای بهاره امضا : Fateme Amade
Tina zabihi گفت سیر ماست ایده دیگه ای ندارم تسلیم بیب کلیک کنید تا باز شود... بهاره بهاره دلم آروم نداره بهاره بهاره تموم شهر با تو باغ بهاره ای بهاره
Chest_pain کاربر انجمن سطح 19 ارسالیها 251 پسندها 10,028 امتیازها 27,333 مدالها 14 9/8/21 #868 _fateme_a_ گفت بهاره بهاره دلم آروم نداره بهاره بهاره تموم شهر با تو باغ بهاره ای بهاره کلیک کنید تا باز شود... هوای تووووووووو دست گذاشته رو دلم ازم نخا بگذرم آسون برم خودساخته امضا : Chest_pain
_fateme_a_ گفت بهاره بهاره دلم آروم نداره بهاره بهاره تموم شهر با تو باغ بهاره ای بهاره کلیک کنید تا باز شود... هوای تووووووووو دست گذاشته رو دلم ازم نخا بگذرم آسون برم خودساخته
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 10/8/21 #869 Tina zabihi گفت هوای تووووووووو دست گذاشته رو دلم ازم نخا بگذرم آسون برم خودساخته کلیک کنید تا باز شود... همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده امضا : Rikadow
Tina zabihi گفت هوای تووووووووو دست گذاشته رو دلم ازم نخا بگذرم آسون برم خودساخته کلیک کنید تا باز شود... همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده
zahra_z کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 383 پسندها 1,298 امتیازها 8,563 مدالها 9 10/8/21 #870 i_rastaw گفت همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده کلیک کنید تا باز شود... هی غریبه کجایی بیا خوش نیست حال ما میدونی که دوا درمون کردنش کار شماست... امضا : zahra_z
i_rastaw گفت همینجوریش ی شهر بام بده تو سمت من باش عذابم نده کلیک کنید تا باز شود... هی غریبه کجایی بیا خوش نیست حال ما میدونی که دوا درمون کردنش کار شماست...