N Negar- مدیر بازنشسته سطح 35 ارسالیها 4,128 پسندها 36,403 امتیازها 74,373 مدالها 37 13/8/21 #961 Neᴍəśɨşʳ گفت دلت نخواست بمونی و باهام یه حس تازه تر بسازی دلت نخواست خطر کنی بیای همش میترسیدی ببازی کلیک کنید تا باز شود... یادِ ما میره یادِ ما میره هر بار وقتی رفتی زندانی توو اتاقِ تاریک شدم هر بار حتی وقتی بودی درگیرِ جایِ خالیت شدم من دیگه خسته شدم نمیبینه چشمام امضا : Negar-
Neᴍəśɨşʳ گفت دلت نخواست بمونی و باهام یه حس تازه تر بسازی دلت نخواست خطر کنی بیای همش میترسیدی ببازی کلیک کنید تا باز شود... یادِ ما میره یادِ ما میره هر بار وقتی رفتی زندانی توو اتاقِ تاریک شدم هر بار حتی وقتی بودی درگیرِ جایِ خالیت شدم من دیگه خسته شدم نمیبینه چشمام
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 13/8/21 #962 Mystical Dimples گفت یادِ ما میره یادِ ما میره هر بار وقتی رفتی زندانی توو اتاقِ تاریک شدم هر بار حتی وقتی بودی درگیرِ جایِ خالیت شدم من دیگه خسته شدم نمیبینه چشمام کلیک کنید تا باز شود... من واسه اینایی ک در میرن ازم یه کوره اهریمن پزم امضا : Rikadow
Mystical Dimples گفت یادِ ما میره یادِ ما میره هر بار وقتی رفتی زندانی توو اتاقِ تاریک شدم هر بار حتی وقتی بودی درگیرِ جایِ خالیت شدم من دیگه خسته شدم نمیبینه چشمام کلیک کنید تا باز شود... من واسه اینایی ک در میرن ازم یه کوره اهریمن پزم
N Negar- مدیر بازنشسته سطح 35 ارسالیها 4,128 پسندها 36,403 امتیازها 74,373 مدالها 37 13/8/21 #963 i_rastaw گفت من واسه اینایی ک در میرن ازم یه کوره اهریمن پزم کلیک کنید تا باز شود... منم فقط داد میزدم این دفعه رو نرو… اگه رو دیوارا پُره جای مُشتمه چون خراب میکنی همیشه حالِ خوبه منو باشه! باشه! من میمونم با تو امضا : Negar-
i_rastaw گفت من واسه اینایی ک در میرن ازم یه کوره اهریمن پزم کلیک کنید تا باز شود... منم فقط داد میزدم این دفعه رو نرو… اگه رو دیوارا پُره جای مُشتمه چون خراب میکنی همیشه حالِ خوبه منو باشه! باشه! من میمونم با تو
Rikadow کاربر نیمه فعال سطح 33 ارسالیها 546 پسندها 39,186 امتیازها 58,173 مدالها 17 13/8/21 #964 Mystical Dimples گفت منم فقط داد میزدم این دفعه رو نرو… اگه رو دیوارا پُره جای مُشتمه چون خراب میکنی همیشه حالِ خوبه منو باشه! باشه! من میمونم با تو کلیک کنید تا باز شود... وقتی تو پشتمو خالی کنی وقتی جلو غریبه هی مشتمو وا میکنی امضا : Rikadow
Mystical Dimples گفت منم فقط داد میزدم این دفعه رو نرو… اگه رو دیوارا پُره جای مُشتمه چون خراب میکنی همیشه حالِ خوبه منو باشه! باشه! من میمونم با تو کلیک کنید تا باز شود... وقتی تو پشتمو خالی کنی وقتی جلو غریبه هی مشتمو وا میکنی
33Mahi رفیق جدید انجمن سطح 8 ارسالیها 73 پسندها 2,259 امتیازها 11,348 مدالها 7 13/8/21 #965 i_rastaw گفت وقتی تو پشتمو خالی کنی وقتی جلو غریبه هی مشتمو وا میکنی کلیک کنید تا باز شود... یکی هست تو قلبم که هر شب واسه اون مینویسم و اون خوابه... امضا : 33Mahi
i_rastaw گفت وقتی تو پشتمو خالی کنی وقتی جلو غریبه هی مشتمو وا میکنی کلیک کنید تا باز شود... یکی هست تو قلبم که هر شب واسه اون مینویسم و اون خوابه...
N Negar- مدیر بازنشسته سطح 35 ارسالیها 4,128 پسندها 36,403 امتیازها 74,373 مدالها 37 13/8/21 #966 33Mahi گفت یکی هست تو قلبم که هر شب واسه اون مینویسم و اون خوابه... کلیک کنید تا باز شود... همه میدونن اون دیوونته… انقدر ندیدتت دیگه داره مریض میشه کم کم!! انتقام قلبمو ازت میگیرم… امضا : Negar-
33Mahi گفت یکی هست تو قلبم که هر شب واسه اون مینویسم و اون خوابه... کلیک کنید تا باز شود... همه میدونن اون دیوونته… انقدر ندیدتت دیگه داره مریض میشه کم کم!! انتقام قلبمو ازت میگیرم…
33Mahi رفیق جدید انجمن سطح 8 ارسالیها 73 پسندها 2,259 امتیازها 11,348 مدالها 7 13/8/21 #967 Mystical Dimples گفت همه میدونن اون دیوونته… انقدر ندیدتت دیگه داره مریض میشه کم کم!! انتقام قلبمو ازت میگیرم… کلیک کنید تا باز شود... من در اختیار تو بیا این تنو ببرش تیمارش کن اون بی تو قلبش بیماره چون نفسشی بیا بشکنش سیگارشو امضا : 33Mahi
Mystical Dimples گفت همه میدونن اون دیوونته… انقدر ندیدتت دیگه داره مریض میشه کم کم!! انتقام قلبمو ازت میگیرم… کلیک کنید تا باز شود... من در اختیار تو بیا این تنو ببرش تیمارش کن اون بی تو قلبش بیماره چون نفسشی بیا بشکنش سیگارشو
N Negar- مدیر بازنشسته سطح 35 ارسالیها 4,128 پسندها 36,403 امتیازها 74,373 مدالها 37 13/8/21 #968 33Mahi گفت من در اختیار تو بیا این تنو ببرش تیمارش کن اون بی تو قلبش بیماره چون نفسشی بیا بشکنش سیگارشو کلیک کنید تا باز شود... ولی عوض شدی تا فهمیدی دوست دارم دیوار دیوار دیواره بین ما ما با هم بودیم توی مسیر اشتباه امضا : Negar-
33Mahi گفت من در اختیار تو بیا این تنو ببرش تیمارش کن اون بی تو قلبش بیماره چون نفسشی بیا بشکنش سیگارشو کلیک کنید تا باز شود... ولی عوض شدی تا فهمیدی دوست دارم دیوار دیوار دیواره بین ما ما با هم بودیم توی مسیر اشتباه
33Mahi رفیق جدید انجمن سطح 8 ارسالیها 73 پسندها 2,259 امتیازها 11,348 مدالها 7 13/8/21 #969 Mystical Dimples گفت ولی عوض شدی تا فهمیدی دوست دارم دیوار دیوار دیواره بین ما ما با هم بودیم توی مسیر اشتباه کلیک کنید تا باز شود... هروقت که بودی همه چی قشنگ شد هر وقتم نبودی نبودی رو ولش کن عشقم جونم همه چیزم بزار همه زندگیمو به پات بریزم پ.ن.پ خیلی بیکارم امضا : 33Mahi
Mystical Dimples گفت ولی عوض شدی تا فهمیدی دوست دارم دیوار دیوار دیواره بین ما ما با هم بودیم توی مسیر اشتباه کلیک کنید تا باز شود... هروقت که بودی همه چی قشنگ شد هر وقتم نبودی نبودی رو ولش کن عشقم جونم همه چیزم بزار همه زندگیمو به پات بریزم پ.ن.پ خیلی بیکارم
N Negar- مدیر بازنشسته سطح 35 ارسالیها 4,128 پسندها 36,403 امتیازها 74,373 مدالها 37 13/8/21 #970 33Mahi گفت هروقت که بودی همه چی قشنگ شد هر وقتم نبودی نبودی رو ولش کن عشقم جونم همه چیزم بزار همه زندگیمو به پات بریزم پ.ن.پ خیلی بیکارم کلیک کنید تا باز شود... میزنم به بیخیالی خودمو یادم بره که تو شکستی دلمو نمیخوام الکی هی فاز بردارم امضا : Negar-
33Mahi گفت هروقت که بودی همه چی قشنگ شد هر وقتم نبودی نبودی رو ولش کن عشقم جونم همه چیزم بزار همه زندگیمو به پات بریزم پ.ن.پ خیلی بیکارم کلیک کنید تا باز شود... میزنم به بیخیالی خودمو یادم بره که تو شکستی دلمو نمیخوام الکی هی فاز بردارم