- تاریخ ثبتنام
- 30/6/20
- ارسالیها
- 6,967
- پسندها
- 21,240
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 37
- سن
- 18
سطح
29
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
این سس خامه ای، خوش طعم، کمی تند و کاملاً رضایت بخش است. تهیه این سس به راحتی امکان پذیر میباشد. شما میتوانید این سس را با سبزیجات و سالاد خود سرو کنید. برای آشنایی با نحوه ی تهیه ی سس بادام زمینی مقاله ی آشپزی ما را تا آخر دنبال کنید.
¾ فنجان کره بادام زمینی
¼ فنجان سرکه برنج
⅓ فنجان سس سویا کم سدیم
۳ قاشق غذاخوری عسل
۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده یا ½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۱ تا ۲ حبه سیر متوسط برای مزه دار کردن
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز، به علاوه بیشتر برای تزئین...
نحوه ی تهیه ی سس بادام زمینی
مواد لازم:¾ فنجان کره بادام زمینی
¼ فنجان سرکه برنج
⅓ فنجان سس سویا کم سدیم
۳ قاشق غذاخوری عسل
۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده یا ½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۱ تا ۲ حبه سیر متوسط برای مزه دار کردن
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز، به علاوه بیشتر برای تزئین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.