- ارسالیها
- 5,063
- پسندها
- 70,100
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 34
سلام میدونم رسیدگی میکنند گفتم تفکیک بشه شاید یه باری از دوشتون کمتر بشه دعوا که ندارم گلم ببخش اگه پیشنهادم ناراحتت کردسلام،
مدیران ارشد به این امور رسیدگی میکنند.
سلام میدونم رسیدگی میکنند گفتم تفکیک بشه شاید یه باری از دوشتون کمتر بشه دعوا که ندارم گلم ببخش اگه پیشنهادم ناراحتت کردسلام،
مدیران ارشد به این امور رسیدگی میکنند.
واقعیتش مدیر چت هم رسیدگیهای لازم بن و اینجور موارد رو در بخش چت میکنن و برای همین بقیهی بنها بر عهدهی مدیران ارشد هست.سلام میدونم رسیدگی میکنند گفتم تفکیک بشه شاید یه باری از دوشتون کمتر بشه دعوا که ندارم گلم ببخش اگه پیشنهادم ناراحتت کرد
سلام
پیشنهادی دارم که لازم دیدم بگم
بهتر نیست قبل از اینکه نویسنده بخواد بنویسه، قلمش تایید بشه بعد شروع کنه؟ منظورم اینه که ما مانع کسایی نشیم که کیفیت کارشون پایینه و مدیر به یکی از ناظر ها یا ویراستار یا هر کس دیگه که توانش رو داره، اون فرد رو معرفی کنه برای آموزش و بعد از اینکه ناظر یا ویراستار آموزش داد و تاییدش کرد، رمانش رو ادامه بده.
میتونین این قانون رو بزارین که توی پست اول برای تایید رمان، چند خط هم شروع رمان رو بنویسن تا مدیر راحت تر بتونه تشخیص بده که چه کسی باید آموزش ببینه و اون چند خط رو هم پاک کنه.
یا اینکه رمان تا چند پست نوشته بشه و ناظرش اگه دید کیفیت رمان پایینه، مانع ادامه بشه تا وقتی که نویسنده آموزش ندیده و...
سلام
پیشنهادی دارم که لازم دیدم بگم
بهتر نیست قبل از اینکه نویسنده بخواد بنویسه، قلمش تایید بشه بعد شروع کنه؟ منظورم اینه که ما مانع کسایی نشیم که کیفیت کارشون پایینه و مدیر به یکی از ناظر ها یا ویراستار یا هر کس دیگه که توانش رو داره، اون فرد رو معرفی کنه برای آموزش و بعد از اینکه ناظر یا ویراستار آموزش داد و تاییدش کرد، رمانش رو ادامه بده.
میتونین این قانون رو بزارین که توی پست اول برای تایید رمان، چند خط هم شروع رمان رو بنویسن تا مدیر راحت تر بتونه تشخیص بده که چه کسی باید آموزش ببینه و اون چند خط رو هم پاک کنه.
یا اینکه رمان تا چند پست نوشته بشه و ناظرش اگه دید کیفیت رمان پایینه، مانع ادامه بشه تا وقتی که نویسنده آموزش ندیده و تایید نشده،...
سلام استیکر های چت باکس بروز شدن فک کنم من بعد مدت ها اومدم نمیدونم تازه بروزشده یا خیلیوقته ولی چت واقعاضعیف شده وسرعت نداره(لودش ومده پایین) لطفا رسیدگی کنید
درضمن استیکر ها جالبن ولی زیادباحال نیستن همه سایتا دارن یکم جدید تر و جال تر کنیدشون