- ارسالیها
- 873
- پسندها
- 36,983
- امتیازها
- 60,573
- مدالها
- 18
- مدیرکل
سلامسلام
تنها پیشنهاد من اینکه به تایپینک تگ رمان ها رسیدگی کنید لطفا مدیران همش خوابن که
والا به خدا
مورد فوق رسیدگی خواهد شد
سلامسلام
تنها پیشنهاد من اینکه به تایپینک تگ رمان ها رسیدگی کنید لطفا مدیران همش خوابن که
والا به خدا
سلامسلـام
آقایرضا نمیشه یه حرکتی بزنین که برای مثال وقتی روی اعداد باکس گروههای کاربری کلیک میکنیم، اون اشخاص رو بیاره؟
بعد اینکه اعدادش درستن؟ :/
مشاهده فایلپیوست 137662
و اینکه پیشنهادهام رو رد نکنین خب، به اون خوبی... دارم ناامید میشم کلـا
سلامسلام آقا رضا و پریسا خانوم خسته نباشید
اگه میشه طرحی که برای چت گذاشتین که طرف باید ۱۵ تا ارسالی داشته باشه تا بتونه تو چت شرکت کنه برای ایجاد تایپیک هم بزارید
طرف ده دقیقه قبل عضو شده چهارصد تا پیام تبلیغاتی قرص و فلانیز نیرو زا و چرت وچ پرت دیگه میزاره
این برای تازه واردهایی کمه میخوان دلنوشته و رمان هم بزارن مفیده چون تو اون چند روز با انجمن آشنا میشه و مطلبشو جای اشتباهی نمیزاره که برای مدیرها هم دردسر بشه که دوباره جا به جا کنند
ممنون میشم رسیدگی کنید
با تشکر
از دست تبلیغ خسته شدم طرف پنج دقیقه قبل عضوشده بیست تا تبلیغ میزارنسلام
این مورد میدونید چقدر سنگین میشه اگر ما بخوایم برای هر کاربر مطالبش را تاییدی کنیم
هر کاربر عضو بشه مطلب بفرسته خیلی سنگین میشه
برای همین هست که برای انجمن ها مدیر قرار میدهند تا کاربرانی که بلد نیستن یا ناوارد هستن کمک بشه وچند بار انتقال مطالب یاد بگیرن کجا مطلب ارسال انجام بدن
خود ما هم یه زمانی همین مشکلات را داشتیم
سلام من یه انتقادی داشتم اونم اینه که من رفیق انجمن بودم بعد چون عروسی داشتیم دو سه روز نتونستم بیام انجمن بعداز اتمام عروسی که وارد سایت شدم پسرفت کرده بودم ونوشت روبه پیشرفت حالا واقعا انصاف نیست آدم شاید چندروزی نت نداشته باشه یا مثلا فصل امتحاناتش باشه یاهر مشکل دیگه ای
عه خیلی ممنون که جواب دادی گلمسلام وقتتون بخیر
عذر میخوام که من جواب میدم
درجه ی کاربری شما ارتباطی با مدت زمان انلاین بودنتون نداره و با تعداد پستاتون تغییر میکنه.
اگه درجه کاربریتون کم شده یعنی تعداد پستاتون به دلایل مختلفی از قبیل: حذف تاپیک، حذف پست و موارد مشابه، کم شده.