خسته نباشین
یه سری از رمان ها از نظر قلم و محتوا بسیار ضعیف هستند.بهتر نیست در زمان تایید رمان ،نویسنده چند پارت ابتدایی از رمانشو هم ارسال کنه؟اینجوری اگه ضعیف بود تایید نمیشه و سطح کیفی رمان ها بالا میره.اینجوری هم سطح انجمن بالا میره و هم نویسنده ها قلمشون رو ارتقا میدن.
بله میفهمم چی میگید اما نمیشه همینطوری ادامه داد که یه سری از نویسنده ها پیشرفت نمی کنند.با این حال بازم من دیدم نویسنده هایی رو که هیچ پیشرفتی نکردند با اینکه کار سومشونه.حداقل به شرط پیشرفت قلم اجازه...خیلی ها برای اولین بار میخوان رمان نویسی رو شروع کنن. به نظرم نوشتن رمان و انتشارش برای بار اول تجربه میشه و بهشون جرعت ادامه دادن و رفتن به پله بعدی میده.
مطمئن باشید اگر قصدشون ادامه رمان نویسی باشه قطعاً رمان های دیگهشون پیشرفت خواهند کرد یا حتی تحت تاثیر رمان های ویژه قرار میگیرن و سعی میکنن مثل نویسنده های اون رمان ها، قلمشون رو ارتقاء بدن
خیلی از نویسنده های خوب انجمن هم اولین رمانشون به قوی ای رمان های پرطرفدارشون نبوده.
این مربوط به درجه های عمومیه که با فعالیت اونارو کسب میکنین هرچه قدر درجتون بالاتر باشه دسترسیتون هم بیشترهچرا تو گفت وگوی خصوصی گزینه حذف و ویرایش وجود نداره ؟
واقعا بده اینجوری
سلامسلام ای کاش یک نظر سنجی برای تعویض قالب انجمن میذاشتین و در صورتی که کاربران دوست داشتن تغییر پیدا کنه تغییرش بدین
REZA_M
سلامخسته نباشین
یه سری از رمان ها از نظر قلم و محتوا بسیار ضعیف هستند.بهتر نیست در زمان تایید رمان ،نویسنده چند پارت ابتدایی از رمانشو هم ارسال کنه؟اینجوری اگه ضعیف بود تایید نمیشه و سطح کیفی رمان ها بالا میره.اینجوری هم سطح انجمن بالا میره و هم نویسنده ها قلمشون رو ارتقا میدن.
سلاممنهم با نظر دوستان موافقم مخصوصا تبلیغات رمان ها توی پروفایل نباشه.
سلام ایجاد خواهد شدمیخواستم بگم اگر امکانش هست یه تاپیک تحت عنوان داستان کوتاههای رها شده هم ایجاد کنید.
فرزانه رجبی
REZA_M
بهار قربانی
سلام ایده خوبیه مدیر مسابقات اگر بتونن اجرا کن بد نیست خیلیم خوبهسلام^^
خسته نباشید
من فکرر میکنم برای قدردانی از کاربران یک رمان هر ماه دو تا نظرسنجی بین مدیران و سایر کاربران انجام بشه و با توجه به فعالیت اونها رای گیری بشه و به مدیران و کاربران برتر که بیشترین رای را داشتند مدالی اهدا بشه
از جمله مدال قدردانی
اعتماد
کاربروفادار
و مدال وفاداری و...