متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مهم انتقادات و پیشنهادات کاربران/یک رمان

Reyhaneh.m

کاربر نیمه فعال
سطح
21

ارسالی‌ها
671
پسندها
11,354
امتیازها
28,473
مدال‌ها
22
با سلام من یه پیشنهاد دارم فکر کنم به کار بیاد.
بهتر نیست برای اون‌هایی که بیشتر از دو مقام دارن یه رنگ جدا گونه در نظر بگیرید؟!‌ اینجوری بهتر نیست؟!

امضا : Reyhaneh.m

.:|Reihane|:.

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
822
پسندها
7,441
امتیازها
22,873
مدال‌ها
16
سلام و وقت بخیر
..
یه چیزی که من باهاش خیلی درگیرم اینه که چندتا پست و پیامی که برام میاد رو که بخوام یبار دیگه بخونمش و... باید سه ساعت برم دنبالش بگردم تا پیداش کنم.این ممکنه که یه پیام های ذخیره شده (مثل تلگرام) داشته باشیم؟؟؟؟
واقعا خیلی کمک میکنه.
مثلا رمانی رو که یکی از بچه ها تبلیغ میکنه برام وقتی میخونمش چیزی پیش میاد که باید حتما توجه بشه بهش و تو اون شرایط باید رمان رو ول کنم.اون موقع هم که یا یا قمربنی هاشم صدتا پیام دیگه هم میاد هم رمانو یادم میره و دیگه هم نمیتونم پیداش کنم.. و یا موارد دیگه
این خیلی خوبه ولی اگه هم نشد امکان گفت و گوی خصوصی با خودمون رو داشته باشیم حداقل

امضا : .:|Reihane|:.

Haniie

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
1,105
پسندها
10,924
امتیازها
38,673
مدال‌ها
20
سلام و وقت بخیر
..
یه چیزی که من باهاش خیلی درگیرم اینه که چندتا پست و پیامی که برام میاد رو که بخوام یبار دیگه بخونمش و... باید سه ساعت برم دنبالش بگردم تا پیداش کنم.این ممکنه که یه پیام های ذخیره شده (مثل تلگرام) داشته باشیم؟؟؟؟
واقعا خیلی کمک میکنه.
مثلا رمانی رو که یکی از بچه ها تبلیغ میکنه برام وقتی میخونمش چیزی پیش میاد که باید حتما توجه بشه بهش و تو اون شرایط باید رمان رو ول کنم.اون موقع هم که یا یا قمربنی هاشم صدتا پیام دیگه هم میاد هم رمانو یادم میره و دیگه هم نمیتونم پیداش کنم.. و یا موارد دیگه

سلام وقتتون بخیر
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم، این امکان برای پست ها فراهم شده
شما وقتی یک پستی رو میخواین مجدد سر بزنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Haniie

mrywm

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
2,070
پسندها
15,543
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سلام وقتتون بخیر
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم، این امکان برای پست ها فراهم شده
شما وقتی یک پستی رو میخواین مجدد سر بزنید مطابق عکس میتونید اون رو ذخیره کنید و وقتی خواستید بهش سربزنید باید به قسمت بوکمارک ها که توی عکس دوم هست برید

منظور شامل پروفایل هم میشه!!!
نقل و قولم یه راحشه
آخه بوکمارک یکم سخته_-

امضا : mrywm

نسترن محمودی

نویسنده انجمن
سطح
9

ارسالی‌ها
1,381
پسندها
30,385
امتیازها
63,073
مدال‌ها
13

ISET1

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
3,776
پسندها
14,495
امتیازها
61,873
مدال‌ها
19
سلام^^
خسته نباشید
من فکرر میکنم برای قدردانی از کاربران یک رمان هر ماه دو تا نظرسنجی بین مدیران و سایر کاربران انجام بشه و با توجه به فعالیت اونها رای گیری بشه و به مدیران و کاربران برتر که بیشترین رای را داشتند مدالی اهدا بشه
از جمله مدال قدردانی
اعتماد
کاربروفادار
و مدال وفاداری و...

ISET1

مدیر بازنشسته
سطح
25

ارسالی‌ها
3,776
پسندها
14,495
امتیازها
61,873
مدال‌ها
19
سلام^^
خسته نباشید
من فکرر میکنم برای قدردانی از کاربران یک رمان هر ماه دو تا نظرسنجی بین مدیران و سایر کاربران انجام بشه و با توجه به فعالیت اونها رای گیری بشه و به مدیران و کاربران برتر که بیشترین رای را داشتند مدالی اهدا بشه
از جمله مدال قدردانی
اعتماد
کاربروفادار
و مدال وفاداری و...
و کاربران انتخابی برای رای گیری اول ماه مشخص بشن تا با فعالیتشون تا آخر ماه هم باعث پیشرفت و بهبود انجمن بشن هم اینکه حداقل برای دریافت اون مدال تلاش کرده باشن

حبیب.آ

رو به پیشرفت
سطح
2

ارسالی‌ها
183
پسندها
5,001
امتیازها
20,913
مدال‌ها
1
سلام ای کاش یک نظر سنجی برای تعویض قالب انجمن می‌ذاشتین و در صورتی که کاربران دوست داشتن تغییر پیدا کنه تغییرش بدین
REZA_M REZA_M

^red_bloom^

رو به پیشرفت
سطح
12

ارسالی‌ها
166
پسندها
3,292
امتیازها
16,413
مدال‌ها
11
خسته نباشین
یه سری از رمان ها از نظر قلم و محتوا بسیار ضعیف هستند.بهتر نیست در زمان تایید رمان ،نویسنده چند پارت ابتدایی از رمانشو هم ارسال کنه؟اینجوری اگه ضعیف بود تایید نمیشه و سطح کیفی رمان ها بالا میره.اینجوری هم سطح انجمن بالا میره و هم نویسنده ها قلمشون رو ارتقا میدن.

امضا : ^red_bloom^

*SaHaR_18*

کاربر فعال
سطح
14

ارسالی‌ها
817
پسندها
4,948
امتیازها
23,673
مدال‌ها
20
منهم با نظر دوستان موافقم مخصوصا تبلیغات رمان ها توی پروفایل نباشه.

امضا : *SaHaR_18*

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا