سلام خسته نباشید
یه انتقادی نربوط به بخش روابط عمومی انجمن داشتم.
حقیقتا نمیدونم چه کسی مسئول رسیدگی به اون بخش هست، اما بخش به شدت نامنظمیه.
گاها برای تولد یکی از کاربران دو یا حتی سه تا تاپیک زده میشه.
به نظرتون منطقی تر نیست که اون تاپیکا با هم ادغام بشن و هر نفر یه تاپیک داشته باشه؟
یا حتی به جز اون.
مثلا یکی از کاربران پارسال یک تاپیکی رو ایجاد کرده و مناسبتی رو تبریک یا تسلیت گفته. بعد از یه مدت دوباره کاربران تو همون تاپیک پیام میدن و بعد یه عده میان میگن که این تاپیک مال الان نیست دوستان و از این جریانات پیش میاد.
به نظرتون بهتر نیست بعد از یه بازده زمانی تاپیک بسته بشه تا این بی نظمیا رخ نده؟
پیشاپیش تشکر از پیگیریاتون♡...
سلامو یه چیز دیگه برای طراح شدن خیلی برنامه بدی انتخاب کردین من سه بار دانلودش کردم یعنی سه گیگ مصرف کردم اما روی کامپیوترم نصب نشد، واقعا اگه میشد برنامه عوض شه که راحت تر نصب بشه عالی بود
ممنونسلام
راستش اون از دست ما بر نمیاد باید با شرکت سازنده فتوشاپ درمیون بزارید...!
...سلام خسته نباشید
یه انتقادی نربوط به بخش روابط عمومی انجمن داشتم.
حقیقتا نمیدونم چه کسی مسئول رسیدگی به اون بخش هست، اما بخش به شدت نامنظمیه.
گاها برای تولد یکی از کاربران دو یا حتی سه تا تاپیک زده میشه.
به نظرتون منطقی تر نیست که اون تاپیکا با هم ادغام بشن و هر نفر یه تاپیک داشته باشه؟
یا حتی به جز اون.
مثلا یکی از کاربران پارسال یک تاپیکی رو ایجاد کرده و مناسبتی رو تبریک یا تسلیت گفته. بعد از یه مدت دوباره کاربران تو همون تاپیک پیام میدن و بعد یه عده میان میگن که این تاپیک مال الان نیست دوستان و از این جریانات پیش میاد.
به نظرتون بهتر نیست بعد از یه بازده زمانی تاپیک بسته بشه تا این بی نظمیا رخ نده؟
پیشاپیش تشکر از پیگیریاتون♡
سلام
میشه کاری کنین ک تو پروفایل ک پست میذاریم هرکدوم ک دوس داشتیم قفل کنیم ک کسی زیرش چیزی ننویسه؟؟؟