- ارسالیها
- 183
- پسندها
- 5,001
- امتیازها
- 20,913
- مدالها
- 1
سلام منظورم این استایل ها نیست
منظورم قالب پیشفرض انجمنه
هیچکدوم از استایلها جذابیت خاصی ندارن رنگ شدهی همین قالب هستن تقریبا
سلام منظورم این استایل ها نیست
وای آره راست میگی بعضی رمانا فقط چند جمله ی احساسی یا یک شعر میزارن برای خلاصهانجمن تازه تشکیل شده و مطمئنا نمیشه به اونصورت سختگیری کرد ولی چون اینجا یه انجمن رمانه برای تایید رمان حداقل باید یه خلاصه ای باشه که بشه برای دانلود گذاشت پس یکم سختگیری اونم در مورد خلاصه رمانها که حداقل محتوای رمان زو نشون بده لازمه الان یه رمان دیدم فقط یه جمله برای خلاصه نوشته شده بود که اصلا هم ربطی به رمان و محتوا و اینکه چجور رمانی در پیش رو داریم نداشت پس کم کمش باید یه خلاصه در خور یه انجمن رمان باشه
من بشتر مدنظرم نظرسنجی ای بود که توسط مدیر سایت ایجاد بشه ولی مسابقه هم خوبه...سلام ایده خوبیه مدیر مسابقات اگر بتونن اجرا کن بد نیست خیلیم خوبه
سلام تا هفته اینده رفع میشه مشکلسلام چرا صفحه اصلی بسته است؟
سلام خسته نباشید.
من فقط دیروز عضو شدم ولی مشکلات زیادی رو تو قلم نویسندگان و نقد رمان ها دیدم! رمان های زیادی با قلم ضعیف وجود دارن و این درست نیست. درسته که هرکسی باید تجربه رمان نویسی رو داشته باشه، امّا پیشرفت خیلی مهم تره. بهتر اینه که نویسنده ها نمونه ای از قلم خودشون و یا چند پست اولیه رمانشون رو برای ناظر بفرستن تا سطح قلمشون معلوم بشه. سخت گیری خیلی کمک بیشتری به نویسنده ها میکنه و باعث میشه بیشتر پیشرفت کنن. من خودم سه بار در انجمن های دیگه رمانم رد شد تا قلمم خیلی قوی تر شد و پیشرفت کردم، حتّی اگه نمیخواین رمانی رد بشه حداقل بهتره که نویسنده ها پست های اولیه رو برای ناظر بفرستن و ناظر رمان درمورد اشکالات اون بگه تا حداقل نویسنده...
سلامسلام خسته نباشین
چرا رمانای درحال تایپ فن فیکشن وقتی آپ میشن توی رمانای درحال تایپ قرار نمیگیره؟ فقط تو قسمت اخرین ارسالا میاد که بخاطر پستای متفرقه سریع میره پایین
ممنون میشم اگه به این مشکل رسیدگی کنید