سلام و عصر بخیر.
خدا قوت به همگی.
در رابطه با تاپیکهای «گفتمان آزاد» و «نقد توسط کاربران» موردی بود که من فکر میکنم اکثر کاربران بهش توجه نمیکنند.
تاپیکهای نقد توسط کاربران بسیار کمبازدید شده و در عوض، جاش رو به تاپیکهای گفتمان آزاد داده.
موردی که قابل مطرح شدنه، این هست که گاهاً و اغلب من مشاهده کردم که در تاپیکهای گفتمان آزاد، مخاطبها نقدِ پر و پیمون نوشتن و برعکس، در تاپیکهای نقد توسط کاربران از الفاظ «عالیه»، جملات «رمانتو دوست دارم» و ... استفاده شده. یعنی در واقع انگار کاراییها با همدیگه جابهجا شده.
من فکر میکنم هدف انجمن از ایجاد ساب گفتمان آزاد این بود که نویسنده و مخاطب با هم تعامل داشته باشند و اگر نویسندهای مشکلی...
سلامسلام
یه پیشنهاد داشتم
برخی از داستان های کوتاه کاربران واقعا بی نظیره میخواستم ببینم نمیشه با ناشران صحبت کرد تا داستان کوتاه رو هم چاپ کرد؟
سلامسلام و خسته نباشید خدمت همه
من پیشنهاد برای تغییر قالب انجمن دارم.
هرچند پیشنهاد کوچیکی نیست
اما تمام قالب هارو انتخاب کردم و به نظرم یکم قالب ها آزار دهنده است، مثلا میتونست کاربران بازدید کننده یکم اون پایین جمع و جور تر باشه.
یا اون سه گزینهی بالای صفحه
یکی میبودن بهتر بود
با گوشی واقعا سخته اومدن تا دست میزنی یهو میری یه صفحهی جدید
امیدوارم بشه قالب و تغییر داد
باسپاس
این امکان وجود نداردسلام. ای کاش بشه ایموجی های گوشی رو هم به انجمن اضافه کنید و سرور انجمن از ایموجی های گوشی ها پشتیبانی کنه. طوری که با گوشی خودمون ایموجی بتونیم بفرستیم. به جاش شکلک هایی که کیفتشون پایینه از انجمن حذف کنیداینجوری راحت تر میشه احساسات رو تو پیاما انتقال داد فکر کنم از این سایت بتونین ایموجی ها رو بردارید
سلامسلام
یه موضوع آزار دهنده که اینجا وجود داره پاسخگویی مدیریته خیلی خیلی خیلی خیلی دیر جواب میدن 2 هفته بیشتر منتظر جواب مدیران هستم ولی خبری نیست حتی با وجود 2مدیر!
من تجربه مدیریت دارم و چون خودم بدم میاد با وجود تمام مشغله هایی ک داشتم اول جواب کاربر رو میدادم. به هرحال وقت هرکس ارزشمنده چقدر ادم باید منتظر بمونه
انلاینی هارو میبینم واقعا من هر روز به امید این میام ک جوابمو داده باشن ولی متاسفانه خبری نیست
لطفا رسیدگی کنید ممنونم♡