متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مباحث متفرقه °•° عصرانه به صرف یک قاچ کتاب °•°

• نویسنده موضوع Najva❁
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 232
  • بازدیدها 8,985
  • کاربران تگ شده هیچ

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
او برای دقایق و ساعت‌های زیادی، دراز کشیده بود، می‌لرزید، ترسی بدوی وجودش را فرا گرفته بود و به این فکر می‌کرد که آزادی را به دست آورده است و چه کاری می‌تواند با چیزی ناشناخته و شرم آور چون آزادی بکند؟
☆بابیت
☆سینکلر لوئیس

امضا : ADLAYD

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
همه‌ی کودکان را باید فریب داد، اگر قرار است آنان بدون هیچ آسیبی بزرگ شوند.
☆هرگز ترکم مکن
☆کازوئو ایشی گورو

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
زن‌ها با مرگ شجاعانه‌تر از مردها می‌جنگیدند. حس و غریزه‌ی مادری به ماده گرگ‌هایی درنده بدلشان کرده بود که تیزی دندانهایشان را به سوی دریا نشانه رفته بودند. زندان این قدرت را دارد که به مرور زمان هر کسی را جایش بنشاند. قدرت حصار حتی خشن‌ترین انسانگها را می‌تواند به صلح وا دارد چه برسد به زندانی‌های مانوس که همگی خود قربانی خشنونت بودند.
☆هیچ دوستی به جز کوهستان
☆بهروز بوچانی

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
اگه حواست نباشه، آدما بالاخره یه جوری تو رو مجبور به انجام دادن کاری می‌کنند که خودشون فکر می‌کنند باید انجام بدی، یا این که تو رو مجبور می‌کنن به آدم لجبازی تبدیل بشی که از روی نفرت، برعکس کاری که میگن رو انجام میده.
☆پرواز بر فراز آشیانه‌ فاخته
☆کن کیسی

ADLAYD

کاربر حرفه‌ای
سطح
21

ارسالی‌ها
1,578
پسندها
10,940
امتیازها
31,873
مدال‌ها
21
ببین، زمان دارد حلقه‌ی عدد را پر می‌کند؛ دنیا را توی خودش دارد. من عددی را می‌نویسم و دنیا در حلقه‌اش گیر می‌افتد، و من خودم از حلقه بیرونم که حالا وصلش می‌کنم -این جور- مهرش می‌کنم و کاملش می‌سازم. دنیا کامل است و من بیرون از آن گریانم. آه نگذارید باد مرا تا ابد بیرون از حلقه‌ی زمان براند!
☆موج‌ها
☆ویرجینیا وولف

Violinist cat❁

نویسنده ادبیات
سطح
30

ارسالی‌ها
1,620
پسندها
21,598
امتیازها
43,073
مدال‌ها
28
هیچ‌وقت نمی‌شنوید ورزشکاری در حادثه‌ای فجیع حس بویایی‌اش را از دست بدهد. اگر کائنات تصمیم بگیرد درسی دردناک به ما انسان‌ها بدهد، که البته این درس هم به هیچ درد زندگی آینده‌مان نخورد، مثل روز روشن است که ورزشکار باید پایش را از دست بدهد، فیلسوف عقلش، نقاش چشمش، آهنگساز گوشش و آشپز زبانش.

جز از کل| استیو تولتز

امضا : Violinist cat❁

Violinist cat❁

نویسنده ادبیات
سطح
30

ارسالی‌ها
1,620
پسندها
21,598
امتیازها
43,073
مدال‌ها
28
ما داریم به سرعت تبدیل به اولین ملتی میشیم که جمعیتش متشکله از قهرمانانی که هیچ کاری نمی‌کنن جز تحلیل از هم.
البته که ما همیشه از ورزشکارهای درجه یک مرد و زن قهرمان ساختیم_ اگه به عنوان یه دونده استقامت کارت برای وطنت خوب باشه، هم قهرمان محسوب میشی هم سریع_ ولی حالا تنها کاری که باید بکنی اینه که در زمان نامناسب در یه جای نامناسب باشی، مثل اون بدبختی که میره زیر بهمن. لغت‌نامه بهش میگه: جان به در برده، ولی استرالیا اصرار داره بهش بگه قهرمان، چون اصلا لغت‌نامه چی می‌فهمه؟ حالا هر کسی از هر جور نبرد مسلحانه‌ای برگرده اسمش قهرمانه. دوران گذشته باید دست کم یه‌ کار شجاعانه موقع جنگ می‌کردی تا بهت بگن قهرمان ولی الان فقط باید اون اطراف آفتابی بشی. این روزها اگه جنگی در کار باشه قهرمانی‌گری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Violinist cat❁

نویسنده ادبیات
سطح
30

ارسالی‌ها
1,620
پسندها
21,598
امتیازها
43,073
مدال‌ها
28
مردم تفکر نمی‌کنن، تکرار می‌کنن.
تحلیل نمی‌‌کنن، نشخوار می‌کنن.
هضم نمی‌کنن، کپی می‌کنن.

جز از کل| استیو تولتز

Violinist cat❁

نویسنده ادبیات
سطح
30

ارسالی‌ها
1,620
پسندها
21,598
امتیازها
43,073
مدال‌ها
28
در شهرهای کوچک چیزی به اسم گمنامی وجود ندارد. بدنامی چرا، گمنامی، نه.

جز از کل| استیو تولتز

Violinist cat❁

نویسنده ادبیات
سطح
30

ارسالی‌ها
1,620
پسندها
21,598
امتیازها
43,073
مدال‌ها
28
رابطه‌های صمیمانه را قلب‌ها جلو می‌برند نه افکار و ذهن.

تکه‌هایی از یک کل منسجم| پونه مقیمی