نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان معزم | ماهی کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع NEGIN BARZAN~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 26
  • بازدیدها 959
  • کاربران تگ شده هیچ

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,344
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
بسمی رب

نام رمان: معزم
نویسنده: ماهی (نگین.ک)
ژانر: #فانتزی #عاشقانه
خلاصه: بیماری مشکوک رواج یافته میان مردم و غیب شدن مردمی که به آن بیماری گرفتار شده‌اند، گرفتار دایانا نیز شده است. مأمورهایی که مأمور شده‌اند تا بیمارها را از شهر جمع کنند، با فهمیدن وجود بیماری دایانا، به دنبالش افتاده‌اند تا دستگیرش کنند؛ اما در این میان، آدم‌هایی هستند که آدم‌های ناقل را به شهر دیگری می‌برند تا دور از مأمورین باشند.

«معزم: جادوگر»

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : NEGIN BARZAN~

Farnaz.zar

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
815
پسندها
32,520
امتیازها
58,173
مدال‌ها
22
سلاملکم
به به نگین خانوم بالاخره گفتمان آزادش رو زد.
خب نگین، معزمِ تو رو وقتی داستان کوتاه بود من شروع به خوندن کردم و عمیقاً، از اینکه تصمیم گرفتی تبدیل به رمانش کنی خوشحال شدم.
طرفدار رمان‌های فانتزی نیستم اما رمانت کشش خاصی داشت که من رو وادار به خوندن کرد.
می‌تونم حس کنم که داستانت نو و تازه هست اما خب خیلی معدود رمانی وجود داره که به کل دور از کلیشه باشه!
مثلا برای دور شدن از کلیشه، سعی نکن دایانا رو قهرمان بزرگ و پر قدرت نشون بدی طوری که همه دشمناش رو مثل ایان از پا درمیاره.
این قسمت رو توی تمام رمان‌های فانتزی‌ای که خوندم دیدم و امیدوارم تو ازش دوری کنی!
قلمت روانه و در سطح معمولی قرار داره. با اینکه هنوز زیاد از رمان نگذشته و اتفاقات زیادی نیوفتاده، میتونم بگم سیر رمانت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Farnaz.zar

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,344
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
سلاملکم
به به نگین خانوم بالاخره گفتمان آزادش رو زد.
خب نگین، معزمِ تو رو وقتی داستان کوتاه بود من شروع به خوندن کردم و عمیقاً، از اینکه تصمیم گرفتی تبدیل به رمانش کنی خوشحال شدم.
طرفدار رمان‌های فانتزی نیستم اما رمانت کشش خاصی داشت که من رو وادار به خوندن کرد.
می‌تونم حس کنم که داستانت نو و تازه هست اما خب خیلی معدود رمانی وجود داره که به کل دور از کلیشه باشه!
مثلا برای دور شدن از کلیشه، سعی نکن دایانا رو قهرمان بزرگ و پر قدرت نشون بدی طوری که همه دشمناش رو مثل ایان از پا درمیاره.
این قسمت رو توی تمام رمان‌های فانتزی‌ای که خوندم دیدم و امیدوارم تو ازش دوری کنی!
قلمت روانه و در سطح معمولی قرار داره. با اینکه هنوز زیاد از رمان نگذشته...

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,889
پسندها
20,924
امتیازها
44,573
مدال‌ها
21
سلام ماهی جونم :hello:
اومدم یه نقد و نظر کلی بدم و برم پی کارم، البته اگه اجازه رفتنی باشه :145:
رمان قشنگه و خلاقانه‌ست. خیلی خوبه که پی در پی به توصیفات مکان و لوکیشن یا چهره این و اون نپرداختی و این باعث میشه که رمانت خسته کننده نباشه و بنظرم یه امتیاز مثبته برای مانت. :405: اما همزمان، توصیف حالات هم در همین حد خلاصه بود، بنظرم بهتر بود بجای اینکه توصیفاتت کلا کم باشه، برای حالات و رفتار شخصیت ها نسبت به دیگر موارد بیشتر باشه. مثلا قسمت آهنگ ویالون، میتونستی با کلماتی زیبا توصیفش کنی و حالت شخصیتا رو تو اون لحظات دقیق تر به تصویر بکشی.
شخصیت پردازی خوب بود، اما توصیفات ماندگار نداشت که تو ذهن آدم هک بشه. بیشتر شخصیت ها تا الان محو بود و تا به اینجا، بجز دین و مایک و دایانا و اندرو،...

امضا : ~Deku

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,344
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
سلام ماهی جونم :hello:
اومدم یه نقد و نظر کلی بدم و برم پی کارم، البته اگه اجازه رفتنی باشه :145:
رمان قشنگه و خلاقانه‌ست. خیلی خوبه که پی در پی به توصیفات مکان و لوکیشن یا چهره این و اون نپرداختی و این باعث میشه که رمانت خسته کننده نباشه و بنظرم یه امتیاز مثبته برای مانت. :405: اما همزمان، توصیف حالات هم در همین حد خلاصه بود، بنظرم بهتر بود بجای اینکه توصیفاتت کلا کم باشه، برای حالات و رفتار شخصیت ها نسبت به دیگر موارد بیشتر باشه. مثلا قسمت آهنگ ویالون، میتونستی با کلماتی زیبا توصیفش کنی و حالت شخصیتا رو تو اون لحظات دقیق تر به تصویر بکشی.
شخصیت پردازی خوب بود، اما توصیفات ماندگار نداشت که تو ذهن آدم هک بشه. بیشتر شخصیت ها تا الان محو بود و...

الهه یخی

رو به پیشرفت
سطح
24

ارسالی‌ها
213
پسندها
4,187
امتیازها
39,673
مدال‌ها
19
سلام ماهی جان خسته نباشی جانا
ایده و اسم خلاقانه‌ای که برای نوشتن انتخاب کردی برام تازگی داشت. کلیشه‌ای نیست که بشه اخرش رو حدس زد. میشه حالات صورتشون رو تصور کرد و فهمید با چه لحنی حرف میزنن. فقط حس می‌کنم یکم انتقال احساساتت کمه. اون رعب و وحشتی که باید منتقل میشد رو نتونستم دریافت کنم؛ اما حرص خوردن مایکل وقتی دایا تیر اندازی میکرد برام ملموس‌تر بود.
دانای کل بهترین دید برای روایت کل داستان بود. علاوه بر اینکه خواننده اشراف کل ب رمان داشت، با سوالای جدیدی هم روبه‌رو میشد
سوالاتی هم که در طول رمان ذهنم رو به خودش مشغول کرده باعث میشه بیشتر برای خوندنش مشتاق باشم.
امیدوارم قلمت روز به روز پیشرفت کنه

امضا : الهه یخی

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,344
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
سلام ماهی جان خسته نباشی جانا
ایده و اسم خلاقانه‌ای که برای نوشتن انتخاب کردی برام تازگی داشت. کلیشه‌ای نیست که بشه اخرش رو حدس زد. میشه حالات صورتشون رو تصور کرد و فهمید با چه لحنی حرف میزنن. فقط حس می‌کنم یکم انتقال احساساتت کمه. اون رعب و وحشتی که باید منتقل میشد رو نتونستم دریافت کنم؛ اما حرص خوردن مایکل وقتی دایا تیر اندازی میکرد برام ملموس‌تر بود.
دانای کل بهترین دید برای روایت کل داستان بود. علاوه بر اینکه خواننده اشراف کل ب رمان داشت، با سوالای جدیدی هم روبه‌رو میشد
سوالاتی هم که در طول رمان ذهنم رو به خودش مشغول کرده باعث میشه بیشتر برای خوندنش مشتاق باشم.
امیدوارم قلمت روز به روز پیشرفت کنه
ممنون عزیزم...بابت وقت...

DELNAZ_N (TARANEH)

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
1,651
پسندها
13,043
امتیازها
35,373
مدال‌ها
17
سلام بر نگین خوش قلم من
تشریف آوردم نظری تقدیمت کنم.

خُب خُب خُب! چه اسم زیبایی انتخاب کردی واسه این رمانِ زیبا شما!
نام رمان واقعاً بنده رو جذب نمود. توصیفات و که دیگه نگم. چه کردی؟ تَری و دیوونه کردی:466:
انتخاب واژگان هم که عالیِ عالی! در هر پارت حداقل چند واژه جدید به چشم خواهد خورد.

شخصیت‌پردازیت هم که چه زیبا شما دایانا و مایکل و ایفا کردی!
سیر داستانت هم که قبل بهت فرمودم، بانو یکمی این سیر کُند‌تر کن، مهربون!
و توصیفات مکان رو هم یکم بیشتر روش کار کن جانا:grlim:
زبانِ رمان هم که ادبیِ و چقدر عالی این لحن رو شما برقرار کردی:1:
من می‌گم یکم دیگه روی خلاصه کار کن که کنجکاو‌تر به نظر...

آخرین ویرایش

NEGIN BARZAN~

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
2,143
پسندها
30,344
امتیازها
64,873
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
سلام بر نگین خوش قلم من
تشریف آوردم نظری تقدیمت کنم.

خُب خُب خُب! چه اسم زیبایی انتخاب کردی واسه این رمانِ زیبا شما!
نام رمان واقعاً بنده رو جذب نمود. توصیفات و که دیگه نگم. چه کردی؟ تَری و دیوونه کردی:466:
انتخاب واژگان هم که عالیِ عالی! در هر پارت حداقل چند واژه جدید به چشم خواهد خورد.

شخصیت‌پردازیت هم که چه زیبا شما دایانا و مایکل و ایفا کردی!
سیر داستانت هم که قبل بهت فرمودم، بانو یکمی این سیر کُند‌تر کن، مهربون!
و توصیفات مکان رو هم یکم بیشتر روش کار کن جانا:grlim:
زبانِ رمان هم که ادبیِ و چقدر عالی این لحن رو شما برقرار...

FATMAGOL

مدیر بازنشسته
سطح
33

ارسالی‌ها
1,215
پسندها
36,228
امتیازها
60,573
مدال‌ها
21
درود بر نویسنده‌ی عزیز
امیدوارم خوب باشی
رمانت رو خیلی دوست داشتم
ایده‌ی نو و جذاب و اسم قشنگ!
توصیفات حالات در سطح مطلوبی قرار داشت
اما بهتره روی توصیف مکان اندکی کار کنی.
شخصیت‌پردازیت خوب بود
تونستم خوب با دایانا و مایک ارتباط بگیرم.
نثر رمان روان بود و انتخاب سوم شخص برای روایت بسیار کار درست و بجایی بود.
غلط‌های تایپی وجود داشت که من سعی کردم هرجا دیدم بهت بگم!
درکل؛ رمان جذابی داری ماهی‌جانم
برات بهترین‌ها رو آرزومندم.
قلمت مانا❤️

امضا : FATMAGOL