نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان فولکلور | الیف شریفی کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Najva❁
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 299
  • کاربران تگ شده هیچ

Najva❁

نویسنده انجمن
سطح
36

ارسالی‌ها
3,174
پسندها
36,602
امتیازها
69,173
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
به نام خدا

عنوان: فولکلور
نویسنده: الیف شریفی
ژانر: #عاشقانه #درام
خلاصه:

روزها می‌آیند و می‌روند، از آدم‌ها تنها یادشان می‌ماند و خاطراتی که چون آهنگی فولک‌وار نقل می‌شوند. نقل از عشق‌هایی که زمانی بر سر زبان‌ها و آوار بر دل‌ها بوده‌اند.
حالا نارنج در زندگی مشترک پر تلاطمش، گمشده میان یادواره‌ی نگاشته‌ شده، پی یافتن راز سر به مهریست که بنای زندگی‌اش را کن‌فیکون خواهد کرد...

سخن نویسنده:
این قصه، که درواقع بهتر است جای رمان صدایش کنم قصه، با همه‌ی داستان‌هایی که تاکنون نوشته‌ام متفاوت است. ایده‌ای که ناگه در ذهنم جرقه زد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : Najva❁

Violinist cat❁

نویسنده ادبیات
سطح
30

ارسالی‌ها
1,619
پسندها
21,595
امتیازها
43,073
مدال‌ها
28
درود بر نویسنده‌ی زیبای قصه♡
عنوان رمان، فولکلور بسیار خوش‌آواست و از لحاظ زیبایی پالس خوبی را نیز داراست.
فولکلور به معنای یک فرهنگ عامیانه‌ی رایج میام مردم، یا هر سبکی از آهنگی قدیمی‌ست که میان مردم در هر زمانه‌ای ماندگار می‌ماند.
و قصه‌های عاشقانه‌ای که در درون‌مایه شاهدش هستیم چون فرهنگی تعریف می‌شود که قرار است در زمانه‌های گوناگون نقل قول شود.
عنوانی بسیار خوش‌آوا و زیبا، که ارتباط ملموسی با درون‌مایه دارد.
زیباترین چیزی که در این قصه به چشم می‌خورد، نثر آن است. نثری که گویا نغمه‌ی گنجشکان واج‌هایش را می‌نوازد. نثری که بسیار بر چشم و دل می‌نشیند. خصوصا پیچش واژگان که بر زیبایی آن افزون می‌کند.
نکته‌ی دیگر حس‌آمیزی‌ست که به لطافتِ بال یک پروانه بیان شده. و شخصیت‌هایی...

آخرین ویرایش
امضا : Violinist cat❁

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,607
پسندها
64,910
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
« فولکلور | نارینِ شریفی»
زیباترین عنوان برای این قصه مغروق در عاشقانه‌های گذشته « فولکلور» بود. انقدر با بدنه رمان همخونی داره که هیچ اسمی نمی‌تونست جاش رو پر کنه.
خلاصه رمان به زیباترین شکل ممکن ما رو با فضایی که انتظارمون رو می‌کشه آشنا می‌کنه. از عشق‌هایی می‌گه که سینه به سینه نقل می‌شده و بعد به نارنج می‌رسه.

مقدمه برگرفته از دیالوگ‌های دو شخصیت مجهوله که من احتمال میدم عارف و نارنج باشن(؟)و ارتباط چشم‌گیری با خلاصه و همین‌طور اسم رمان داره.

آغاز رمان کنجکاو کننده‌ست و مخاطب دلش می‌خواد حتماً و حتماً سراغ ادامه قصه بره تا ببینه ماجرای اون جعبه چیه. و بعد با دیدن اون نامه‌های عاشقانه و زیبایی به تصویر کشیدنشون با خودش میگه :« یس! این همون رمانیه که...​

امضا : FATEME078❁

Farnaz.zar

نویسنده انجمن
سطح
33

ارسالی‌ها
815
پسندها
32,520
امتیازها
58,173
مدال‌ها
22
سلام
فولکلور...اسم رمانتون خیلی زیبا و دلنشین بود و توی نگاه اول، خواننده میفهمه که رمان هم مثل اسمش، یه آرامش و سادگی خاصی داره که به طرز عجیبی، روح آدم رو نوازش میکنه. فولکلور با ریتم آروم و قلم جادویی‌ِ شما به قدری آدم رو احساساتی میکنه، که ناخودآگاه به خودت میای میبینی، سر نامه‌های عاشقونه‌ی علی و ترنج داری زار زار گریه میکنی؛ به خصوص نامه‌ی شهید شدن علی، که به خوبی تونست باعث شه من پشت گوشی عر بزنم!
باید بگم که، نویسنده‌ی عزیز...شما بازی با کلمات رو خیلی خوب بلدید و تک تک سطرهای رمانتون رو با عشق نوشتید و خواننده می‌تونه به راحتی این رو از توصیفات زیباتون حس کنه.
از خوندن رمانتون به قدری لذت بردم که زمان از دستم در رفت و توی چند ساعت بی‌وقفه شیش صفحه رو تموم کردم. درحالی که ۲۵...

امضا : Farnaz.zar

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,336
پسندها
43,797
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
سلام به نویسنده ی عزیز
خسته نباشید کلییی *_*
نقد جهت همخوانی
رمان فولکور یکی از بهترین رمانای بود که خوندم. با هر لحظه خوندنش حس شیرینی بهم تزریق میشد که واقعا لذت بخش بود.
توصیفات همه زیرکانه و جالب به رمان اضافه شده بود.
آغاز کنجکاو کننده و ادم دوست داشت بدونه توی اون جعبه و نامه چیه؟
نامه هایی که نوشته شده بود خیلی خیلی خیلی قشنگ بود.
من متنی خونده بودم به نثر قدیمی که زنی برای شوهرش نامه ای نوشته بود. این نامه های داخل رمان شماهام نثرش نزدیک به هون نامه بود و عشق بازی که توی نامه ها به خواننده نشون داده میشد خیلی خوب و قشنگ بودن:)
بازی با کلمات جالب و شیرین به دل مینشست.
نویسنده ی عزیز قلمتون مانا.

DELNAZ_N (TARANEH)

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
1,651
پسندها
13,043
امتیازها
35,373
مدال‌ها
17
سلام بر الیفِ مهربون من
نقدی جهت همخوانی خدمتت می‌کنم بانوی خوش‌قلم:
فولکلور، به معنای فرهنگ یا رسم و آباد قومی و اجدادی هست.
و کاملاً با متون رمان، برقرار بود.
توصیفات(مکان، ظواهر و حالات و... .) همه‌گی به خوبی توصیف شده بودند. به گونه‌ای که بنده خودم رو در تک‌تک لوکیشن‌ها تصور و قرار می‌دادم.
یکی از بخش‌هایی که خیلی من رو در فولکلور جذب کرد، انتقال احساسات بود!
تو چه کردی با احساسات خواننده؟ چه زیبا سَرِ فوت علی اشک در آوردی!
روند رمان هم خوب بود و همه اتفّاقات با نظم پُشت یکدیگر رخ داده می‌شدند.
علائم نگارشی هم که به خوبی رعایت شده بود.
ژانر‌های انتخابی هم که به ترتیب عاشقانه و درام بودند.
که بخش عاشقانه می‌توان به دلدادگی‌های ترنج و علی، یاس و مهرداد، نارنج و...

آخرین ویرایش

روجا

نویسنده افتخاری
سطح
34

ارسالی‌ها
2,314
پسندها
30,521
امتیازها
64,873
مدال‌ها
28
سلام جانم. همخوانی موجب سعادتی شد که رمان شما رو بخونم. ابتدا گمان کردم یه رمان معمولیه با چالش‌های زندگی یک زن که ظاهرا به مشکل خورده. اما وقتی پای نامها رو وسط کشیدید خیلی به دلم نشست و ترغیب شدم قصه رو دنبال کنم. میتونم بگم یه ابتکار زیرکانه و بسیار شیرین. امیدوارم موفق باشی :rose:

امضا : روجا