Z Zhina کاربر انجمن سطح 19 ارسالیها 273 پسندها 10,969 امتیازها 27,613 مدالها 13 8/3/19 #31 خدایا میترسم میگی از چی از خودم ... از خودم وحشت دارم من دارم تبدیل به هیولا میشم تبدیل به هیولایی که خشنه سرده هیچی براش مهم نیست حتی خانوادش ... خدایا کمک کن این هیولا رو بکشم امضا : Zhina
خدایا میترسم میگی از چی از خودم ... از خودم وحشت دارم من دارم تبدیل به هیولا میشم تبدیل به هیولایی که خشنه سرده هیچی براش مهم نیست حتی خانوادش ... خدایا کمک کن این هیولا رو بکشم
Faezeh.H نویسنده انجمن سطح 25 ارسالیها 1,391 پسندها 19,519 امتیازها 42,073 مدالها 21 21/6/21 #32 دلم گرفته... از نرسیدنها، از آرزوهایی که از شدت شوقم بهشون، صبرم رو از دست دادم از آدمها... آدمها دلم خیلی گرفته... امضا : Faezeh.H
دلم گرفته... از نرسیدنها، از آرزوهایی که از شدت شوقم بهشون، صبرم رو از دست دادم از آدمها... آدمها دلم خیلی گرفته...
✧Blue کاربر سایت سطح 2 ارسالیها 93 پسندها 246 امتیازها 1,153 مدالها 3 21/6/21 #33 - من زشتم؟ - لطفا ظاهر مردم رو قضاوت نکنید، مردم باید قلب زیبا داشته باشن. - اما تویی که گفتی من زشتم، تو یه قلب زشت داری. * این فقط یک متن ساده بود. اما جوری که قلبم به خاطرش شکست؛ اصلاً ساده نبود :)
- من زشتم؟ - لطفا ظاهر مردم رو قضاوت نکنید، مردم باید قلب زیبا داشته باشن. - اما تویی که گفتی من زشتم، تو یه قلب زشت داری. * این فقط یک متن ساده بود. اما جوری که قلبم به خاطرش شکست؛ اصلاً ساده نبود :)