سلام به مادرزنِ مهرگان
آخرین باری که دیدگاهمو نسبت به رمان بهت گفتم صفحهی دهم بود، اونم به خاطر نقد
فکر نکنم تا حالا هیچوقت خارج از اصول نقد و به چشم یه مخاطب بهت گفته باشم چقدر خودت و دنیای کاردت قشنگین
خب الآن بعد خوندن نوزده صفحه میخوام برات تعریف کنم چقدر شیفتهی دنیاییم که آفریدی
میدونی من نمیتونم زلفا رو رو مخ تلقی کنم چون عمق زخمشو حس میکنم، درست مثل یه اقیانوس و به نظرم این از قلم تویی منشاء میگیره که این کارکتر رو قابل درک آفریدی. من تضاد بین مهرگان و زلفا و در عین حال یکسان بودنشونو حس میکنم. اینکه چقدر با حوصله از آشنایی تا ازدواجشون رو چیدی و من هیچوقت سِیری به این منظمی و دقیقی ندیده بودم.
انگار ذهن...
دفعه قبل که اومدم اینجا مادرزنِ مهرگان بودی؟ بذار این بار مادرشوهر زهرا صدات کنم
الان میفهمم هیچ نوتیفی قشنگتر از نوتیف اشتراک گفتمان رمان نیست. پس بذار اینطور شروع کنم، من اون اوایل اصلا عنوانتو درک نمیکردم. اینطور بودم که چرا باید چنین عنوان طویل و درازی رو یه نفر بذاره برای رمانش؟ دخترهی بدبخت لابد عنوانش کم اومده:"
اما الان که در این نقطهی رمان وایسادم و زلفا رو نگاه میکنم با خودم میگم شاید کارد حتی از استخونشم رد شده باشه. به نظرم کلماتت واقعا یه کاردن، و تمامشون به استخون من یکی رسیدن لااقل. دیگه حال و روز زلفا که گفتن نداره.
از اونایی هستی که همه چیو بینقص مینویسه و برای همین رمانش طولانی میشه، بعد باید بهش...
به کی میگی ستون شکسته؟؟؟ اگه من ستون شکسته بودم باید کلا قید اینجا اومدن رو میزدم هر چند دلم خون شده از دستت ولی خب من هنوز تو رو ننه زلفای خودم میبینم
هر چیزی که نقد کردم توی گپ نظارت رو بریز دور این چه پشم ریزونیه راه انداختی دیدی گفتم این آیدا یه شکری خورده؟؟؟ دیدی؟؟؟ کیف کردی؟؟؟ مهرگان برادر دینی همهی ماس و چون منو توی داستان به عنوان یه بچه آوردی سونیا نیستم اگه تو رو معشوق خاویر نکنم صب کن دارم برات:) حالا مهرگان رو قسمت زنای داستانت میکنی؟؟؟ خلاصه کنم برات از داستان خوشم میاد ولی این تیکههاش خیلی غمناک شده و باس بگم چقد خوشحالم که مرخصی هستم و قرار نیست اون قسمتها رو بخونم
دیدم تو گپ گفتی شنبهها از رگ گردن نزدیکترن باید گفت...
خاویر مرحوم؟؟ کی میگه وی یه انجمن رو با خاویر تشنه میبره گشنه برمیگردونهبه قول افشاریان، نکنه من خوابمو توی خواب دارم خواب میبینم؟
اینجا چه خبرههه
بله و منم گفتم تو دومین حدس درست رو زدی*-*
با اینکه قراره غمگینتر بشه، ولی خب منم خیلی دوست دارم از این قسمتاش بگذرم:(((
خاویر خدابیامرز منظورته؟ *خنده
پس ۲۳ مرداد قراره بیای و بسیار هم عالی*-*
اولین روز اومدنت ۲۰ تا پست بذارم چطوره؟